Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

...
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- ribaria1
- ще става разбирач
АМ ШЕ СИ ТРАЕМ -КЪДЕ ША ХОДИМ.. ДАНО ПОНЕ ДА ЦЕНТРАЛИЗИРАТ МАЛКО НЕЩАТА ЧЕ ТУКА ПЛАЩАМЕ БИЛЕТ В ГОРСКОТО И ОТДЕЛНО ДРУГА ЧЛЕНСКА КАРТА В ЛОВНО РИБАРСКИЯ СЪЮЗ. ЩОТО КЪМ ГОРСКОТО СА ЕДНИ ВОДОЕМИ КЪМ ЛРС- ДРУГИ.. ИИИ СТАВА ЕДНА -СТОЙ ТА НИ ГЛЕДАЙ. НЕ ЧЕ СЪМ ВИДЯЛ ДОСЕГА ОТ ГОРСКОТО ДА НАПРАВЯТ КАКВОТО И ДА Е ЗА ЗАРИБЯВАНЕ НА ВОДНИТЕ ПЛОЩИ-АМА КАЗАНО Е- БИЛЕТА ОТ ГОРСКОТО И ТОЧКА....
ПЪК ЦЕНАТА КВАТО И ДА Е ШЕ СЕ ПЛАЩА-ТО И С ГРАЖДАНСКИТЕ ОТГОВОРНОСТИ СЪЩАТА ВОДИЦА НИ ПОДЛЯ АМА НЕЙСЕ -ДА НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАМЕ....

ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
Колеги, пред мен е проект на постановление на Министески съвет за преима на Тарифа за таксите, събиране по Закона за рибарството и аквакултурите:
чл.9 касае таксите за издаване /подновявяне / на билет
1. за период от 1 седмица - 4лв
2. за период от 1 календарен месец- 8лв
3. за период от 6 месеца - 15 лв
4. за 1 календарна год - 25 лв.
Относно намаленията, Жоро Гоцов е прав- има такова от 20 % за членовете на риболовните сдружения, или пак за хора над 60 год. - жени и 65год. - мъже 50% от стойността.
чл.9 касае таксите за издаване /подновявяне / на билет
1. за период от 1 седмица - 4лв
2. за период от 1 календарен месец- 8лв
3. за период от 6 месеца - 15 лв
4. за 1 календарна год - 25 лв.
Относно намаленията, Жоро Гоцов е прав- има такова от 20 % за членовете на риболовните сдружения, или пак за хора над 60 год. - жени и 65год. - мъже 50% от стойността.
- ivan_yo
- разбира нещата
Да ама има данни че опукаха още два големи язовира.ribaria1 написа:А ТАКАА ... НОВА ГОДИНА -НОВ КЪСМЕТ ... И ЕСТЕСТВЕНО НОВИ
ПО ВИСОКИ ЦЕНИ ЗА РИБАРСКИЯ БИЛЕТ-ЧЕСТИТО...![]()
![]()
![]()
ДАНО И ДА СА ПО НОВИ И ГРИЖИТЕ ЗА РИБНИЯ СВЯТ В ОПУКАНИТЕ НИ
ВОДОЕМИ...![]()
![]()

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Да зарадваме и лицата със ТЕЛК над 50% за тях ще е безплатен годишният билет, също така и лицата до 14г. за ученици и студенти ще има също намаление но какво - не помня, закона го дадох на приятел да го чете и забрави да го върне.
Билетите ще се разпространяват от трети лица след като излезе министерското постановление, при което най интересното е че за тях ще има комисионна от 5%.
А в преходни и заключителни разпоредби пише че до излизане на въпросното постановление ще се издават по старият тертип (само годишни) Едно е сигурно - Ще има нови образци и ще трябват снимки за тях.
Билетите ще се разпространяват от трети лица след като излезе министерското постановление, при което най интересното е че за тях ще има комисионна от 5%.
А в преходни и заключителни разпоредби пише че до излизане на въпросното постановление ще се издават по старият тертип (само годишни) Едно е сигурно - Ще има нови образци и ще трябват снимки за тях.
-
- ще става разбирач
Stefko написа:А тогава да попитам възможно ли е въобще билетът за другата година да се презавери отсега![]()
Защото си спомням случай от миналата година, когато се опитах да направя подобно нещо, но ми бе отказано, тъй като годината не бе изтекла
![]()
![]()
Според мене е напълно възможно и съвсем нормално

Но от труга гледна точка - тяхната - ще гледат да наднат повечко парици .........
Така че колеги п*****ните пак сме ние

За един ден на риба , Господ два дена дава !
Ами на мен почти всяка година ми скефва да ида точно тогавазащото ако ми кефне на 02.01.2006 да отида за риба , и ме барнат че съм с не завирен билет ще ми сторят едно хубавко актче.

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!