Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Зарган и илария
......................................................... 

Последно промяна от Моряка на Сря Сеп 24, 2008 7:23 pm, променено общо 2 пъти.
А сега де? 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Готино,Моряко,че искаш да помогнеш.Вярно,че не е за тук и попринцип трябва да го изтрия,но ще го оставя до утре вечер.Просто колегата може да прочете в подфорум ФОТОГРАФИЯ,има всичко обяснено многократно. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Здравейеите колеги,незнам тази година по каква причина иларията не кълве на бомбарда но на дъно си дава доста добре.Ходих за риба на плажа между Обзор и Бяла и за 3 часа от 8.00 до към 11.00 имах 19 платерини като 5-6 бяха над половин килограм.На 18.09 бях свидетел на стахотен риболов на същия плаж 1 човек с 2 въдици за 7 часа имаше 83 платерини като вълизаха между 12-15 килограма риба като си тръгваше влачеше чувала по плажа.Аз отидох на следващия ден19.09 но вече пасажа беше отминал но пак ми достави огромно удоволствие
.
Днес бях на вълнолома сутринта от 07.00 до 12.30 13 заргани и доста изпуснати а аверчето хвана над 20.

Днес бях на вълнолома сутринта от 07.00 до 12.30 13 заргани и доста изпуснати а аверчето хвана над 20.
Хубаво нещо е риболова,обаче трябва да се работи!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Еееее ти пък,чак толкова не бързай.По-добре да научим чиляка.Камбата написа:Готино,Моряко,че искаш да помогнеш.Вярно,че не е за тук и попринцип трябва да го изтрия,но ще го оставя до утре вечер.Просто колегата може да прочете в подфорум ФОТОГРАФИЯ,има всичко обяснено многократно.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Кики аз бях на моста под бившата сладкарница Черноморец но и на буната колегите споделиха за добър улов,между другото там е по дащното мястоkuku написа:Къде на дружба бе човек?Май ще се наложи и там да ходя - с тая пуста работа.А то вятър дал Господ.Ако не е вълна и дъжд, вятър ще е.Така и не се оправи пустото време!!Цяло лято бълнувах - есен та есен - те ти сега!ЕСЕН!
.

За да поискаш, трябва да дадеш
- ioska70
- научил се да хвърля

Начало на риболова 10:10ч. до 19:20 с кратка обедна почивка от един час и половина.
Такъм :Пет метра телескоп, три грама плувка , 12 номер кука на Grauvell /червена /и влакно 0,22 на Стамакацу.
Стръв морски червей и хляб, като на хляба пипаше рядко но засметка на това само платерини.

Наслука.
- Моряка
- кандидат преподавател
Днеска следобед към 16.00 реших да поразтъпча бомбардата и айде напред към червеите.Оказа се ,че гащиризона малко пуска и изкарах към доза и полвина.Бум и на канала.Второ хвърляне една риба,шрето хвърляне 2.Молко застой и пак.После пръй такъм на колегата и обяснявай как се процедира.Е на третото хвърляне скъса и се отказа.Щял да ги откача.18.45 край на риболова и към къщи.Аз таз риба не я ям ама лапето ги мели.Жената слага пържолките и айде

А сега де? 

Бравоссс !
Днес на германката 15 заргана ама с много зор от сутринта до обяд
На Вълноломът рибетата нещо се поразредиха.от 7 и нещо до 9 само 6 зарганки.Първите 4 са с първите 5 замятания като празното беше щото я изпуснах.После насатана едно бомбардиране,бомбардиране.Изводът - трябва да се ходи рано.Времето е хубаво и надвечер вероятно пак ще пробвам.
Браво Зограф. Най-после някой от Бургас да се похвали с уловени заргани над десет броя. Може да е зор ама е и кеф нали
. А големи ли бяха-сигурно не чак като на Булти ама...Другия път петорно повече да хванеш.

аз ходих на кранево но резултата беше пак отчаиващ 3 бр зарганки за 4 часа има ли някои инфо за плажа на галата дали дава илария или заргана и на дано или на бомбарда ще сам много благодарен
- patter
- вече хвърля и на тежко
Пламене, от аспарухово има добри отзиви. Очастъка от руския пазар до моста. Става дума за платерина на бомбарда.
абе ... ти дали си този пламен за който те мисля ... борусия залата ... баща левскар
абе ... ти дали си този пламен за който те мисля ... борусия залата ... баща левскар

- cecodevil
- сериозен играч
И вчера беше същата работа че и дъжд заваля.Още го няма при насzografa написа:Днес на германката 15 заргана ама с много зор от сутринта до обяд

Днес времето беше добре ,но като гледам до вторник май няма да може да се ходи, много вятър го дават.Иначе зарганите средна работа имаше и 4-5 саби ,на два пъти прекарвах бомбардата през пасажи едра платерина ама мухи даже не поглеждат,бях с полупотъваща