Зарган и илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Зарган и илария

Мнение от Моряка »

......................................................... :lol:
Последно промяна от Моряка на Сря Сеп 24, 2008 7:23 pm, променено общо 2 пъти.
А сега де? :roll:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Готино,Моряко,че искаш да помогнеш.Вярно,че не е за тук и попринцип трябва да го изтрия,но ще го оставя до утре вечер.Просто колегата може да прочете в подфорум ФОТОГРАФИЯ,има всичко обяснено многократно. 8)
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Hristo
новобранец
новобранец

Мнение от Hristo »

Здравейеите колеги,незнам тази година по каква причина иларията не кълве на бомбарда но на дъно си дава доста добре.Ходих за риба на плажа между Обзор и Бяла и за 3 часа от 8.00 до към 11.00 имах 19 платерини като 5-6 бяха над половин килограм.На 18.09 бях свидетел на стахотен риболов на същия плаж 1 човек с 2 въдици за 7 часа имаше 83 платерини като вълизаха между 12-15 килограма риба като си тръгваше влачеше чувала по плажа.Аз отидох на следващия ден19.09 но вече пасажа беше отминал но пак ми достави огромно удоволствиеИзображениеИзображение.
Днес бях на вълнолома сутринта от 07.00 до 12.30 13 заргани и доста изпуснати а аверчето хвана над 20.
Хубаво нещо е риболова,обаче трябва да се работи!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Камбата написа:Готино,Моряко,че искаш да помогнеш.Вярно,че не е за тук и попринцип трябва да го изтрия,но ще го оставя до утре вечер.Просто колегата може да прочете в подфорум ФОТОГРАФИЯ,има всичко обяснено многократно. 8)
Еееее ти пък,чак толкова не бързай.По-добре да научим чиляка.Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

kuku написа:Къде на дружба бе човек?Май ще се наложи и там да ходя - с тая пуста работа.А то вятър дал Господ.Ако не е вълна и дъжд, вятър ще е :D .Така и не се оправи пустото време!!Цяло лято бълнувах - есен та есен - те ти сега!ЕСЕН! :D .
Кики аз бях на моста под бившата сладкарница Черноморец но и на буната колегите споделиха за добър улов,между другото там е по дащното място :?:
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
ioska70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ioska70 »

:D Подобрих, си рекорда на илария и платерина 117бр./стар през 2001г / на 121бр. като не броя разбирасе мнооогото изтървани и над дваисетина дребусъка върнати във Варненското пристанище.
Начало на риболова 10:10ч. до 19:20 с кратка обедна почивка от един час и половина.
Такъм :Пет метра телескоп, три грама плувка , 12 номер кука на Grauvell /червена /и влакно 0,22 на Стамакацу.
Стръв морски червей и хляб, като на хляба пипаше рядко но засметка на това само платерини. :D
Наслука.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Днеска следобед към 16.00 реших да поразтъпча бомбардата и айде напред към червеите.Оказа се ,че гащиризона малко пуска и изкарах към доза и полвина.Бум и на канала.Второ хвърляне една риба,шрето хвърляне 2.Молко застой и пак.После пръй такъм на колегата и обяснявай как се процедира.Е на третото хвърляне скъса и се отказа.Щял да ги откача.18.45 край на риболова и към къщи.Аз таз риба не я ям ама лапето ги мели.Жената слага пържолките и айде :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
А сега де? :roll:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Бравоссс !
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Днес на германката 15 заргана ама с много зор от сутринта до обяд
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

На Вълноломът рибетата нещо се поразредиха.от 7 и нещо до 9 само 6 зарганки.Първите 4 са с първите 5 замятания като празното беше щото я изпуснах.После насатана едно бомбардиране,бомбардиране.Изводът - трябва да се ходи рано.Времето е хубаво и надвечер вероятно пак ще пробвам.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Браво Зограф. Най-после някой от Бургас да се похвали с уловени заргани над десет броя. Може да е зор ама е и кеф нали :D . А големи ли бяха-сигурно не чак като на Булти ама...Другия път петорно повече да хванеш.
plamen_vn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от plamen_vn »

аз ходих на кранево но резултата беше пак отчаиващ 3 бр зарганки за 4 часа има ли някои инфо за плажа на галата дали дава илария или заргана и на дано или на бомбарда ще сам много благодарен
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Пламене, от аспарухово има добри отзиви. Очастъка от руския пазар до моста. Става дума за платерина на бомбарда.

абе ... ти дали си този пламен за който те мисля ... борусия залата ... баща левскар :-)
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

zografa написа:Днес на германката 15 заргана ама с много зор от сутринта до обяд
И вчера беше същата работа че и дъжд заваля.Още го няма при нас :x .
Изображение
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Днес времето беше добре ,но като гледам до вторник май няма да може да се ходи, много вятър го дават.Иначе зарганите средна работа имаше и 4-5 саби ,на два пъти прекарвах бомбардата през пасажи едра платерина ама мухи даже не поглеждат,бях с полупотъваща
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”