Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Първи сом на кльонк!
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Първи сом на кльонк!
Ако смяташ,че греша кажи!
Но понеже говорим за сомове ще кажа,че миналата година бях начинаещ и се налових на сомове!Отивам и за един час си хващам 5-6 рибета за стръв и после за 2-3 часа хващам поне един сом и стигнах до 2-3.Най-много се зарадвах на едно соме 4кг. хванато след 3часа кльонкане в проливен дъжд!Бях естественно сам в един от най-големите язовири.Мислех,че всичко ми е ясно,но сега като "разбирач" съм капо и знам че се пече нещо!Толко карък не съм виждал,но живота е фурнаджийска лопата и скоро ще разказвам!В понеделник имах як удар и стръвта бе наранена.Пак ще се пробвам!Преди да пиша обмислям всичко и рядко греша,така е и с рибите и сонара! 

ТРОЛИ-клетва мисля магии разни-верно кофти сезон-затова ви казвам че трябва по често у църквата да ходим 

Риболовци.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето моята най-голяма тайна,не се смейте говоря сериозно!Миналата година преди риболов гледах да срещна боклукджийски камион и карах зад него.И ми носеше късмет!Сега и това не помага и мисля да пробвам номера с коняк и пура!Този зезон не съм ги взимал с мен,но в събота и неделя ще.. и после ще споделя!
Не съм луд,вярвам в .....,забравих думата! 

Взимам кадем-търкам жена -целувка на децата-и в лодката-против правилата-най ми връзва червено вино с лимонада-да не пукнем от студ
И-доста цигари че вятъра ги пуши 

Риболовци.
Това с боклуджийската кола е хитро и не го бях чувал.Troli Rapala написа:Ето моята най-голяма тайна,не се смейте говоря сериозно!Миналата година преди риболов гледах да срещна боклукджийски камион и карах зад него.И ми носеше късмет!Сега и това не помага и мисля да пробвам номера с коняк и пура!Този зезон не съм ги взимал с мен,но в събота и неделя ще.. и после ще споделя!Не съм луд,вярвам в .....,забравих думата!

Виж някой да не ти е сложил пред вратата-червн конец,кърваво месо и нокти от водоплаващо животно.Ако е така влезни в комина и се направи на дядо Мраз-най измисления герой.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Суеверие!
Сега се сетих!
Определено помага! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бате не съм измислен а реален!
Ох,само да прасна големият,ще ти кажем аз кой е измислен!
Проблемът е,че лятото се проточи и за един ден се пресече и стана есен!И високосната година,и.....!
А,бе ти кога фана за последно сомбре?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Благодаря на Отчето и Телето,че ме запалиха в риболова на сом,на кльонк!
Този първи сом,го хванах заради Краси!Той ме съкруши и амбицира,една седмица след като улови 112кг. използвах същия кльонк и имах слука.Благодаря му и да знае,че си мечтаех да спечеля двигателя,щот си немах!

- krokibg
- учете се от него
Абе,що не вземете да се прегледате при психиятър
Кви са тия буклукчийски камиони
може би,трябва да търсите поп по улиците и да го преследвате докато го настигнете и пипнете
Има обаче един проблем,сега поповете карат едни мерцедесчета,дето трудно се настигат
А може би,да потърсите и коминочистач,те носят повече късмет от поповете,може би и ауспохучистач да ви трябва
Абе,направо отивайте в лудницата и ще се оправят нещата тотално
Един голям сомаджия ми каза,че лодката си я тегли със погребална кола,та когато го срещнел каръка,просто бягал далеч от него и много ги хващал, по двайсет сома на нощ

Как един не видях да напише нещо за техниките и тактиките за ловенето на кльонк.Как един не показа как точно се прави линията и т.н.Иначе простотийте ги ръсите една след друга и не сте тук за да поучавате младите и начинаещи кльонкаджий а да си мерите пи""""""""ките

Как един не видях да напише нещо за техниките и тактиките за ловенето на кльонк.Как един не показа как точно се прави линията и т.н.Иначе простотийте ги ръсите една след друга и не сте тук за да поучавате младите и начинаещи кльонкаджий а да си мерите пи""""""""ките

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Кроки,малко не си прав сега.Пускал съм всичко за линията което може да се пусне.Даже използвам снимки,като теб.Това е и факта поради който те уважавам.Не се криеш,като мишок.Не го правя и аз,но ти май четеш само твоите теми.Да цар съм и на простотиите-даже ги обичам.За това имам и педупреждение за картон.Ама иначе няма ли да е много постно.Какво искаш сега да кажа и веднага разказвам със снимки-макар,че вече са пускани в другите теми.Иначе се извинявам,че ти оспамих темата.
Ето монтаж с метална проволка обвита със шлаух.Така не оплита и не бяга стръвта от сома.Закупена е от Америка имам такава и 130либри.

Ето и влакно с издражливост 100либри при дебилина 0.85мм-пак от Америка

За куките с тефлоново покритие вече пуснах снимки ония ден.А за меренето по между ни ме обвиняват,когато пиша и се првя на разбирач.И когато се крия.Къде е истината -обяснете ми моля.
С култовата личност Троли сме равни-или поне братя по оръжие.Иначе сме в постоянно противоборство.Това са моите мисли,Кроки.
Ето монтаж с метална проволка обвита със шлаух.Така не оплита и не бяга стръвта от сома.Закупена е от Америка имам такава и 130либри.

Ето и влакно с издражливост 100либри при дебилина 0.85мм-пак от Америка

За куките с тефлоново покритие вече пуснах снимки ония ден.А за меренето по между ни ме обвиняват,когато пиша и се првя на разбирач.И когато се крия.Къде е истината -обяснете ми моля.
С култовата личност Троли сме равни-или поне братя по оръжие.Иначе сме в постоянно противоборство.Това са моите мисли,Кроки.
-
- сериозен играч
Krokibg написа:Абе,що не вземете да се прегледате при психиятър![]()
![]()
Кви са тия буклукчийски камиони
![]()
![]()
![]()
може би,трябва да търсите поп по улиците и да го преследвате докато го настигнете и пипнете
![]()
![]()
Абе,направо отивайте в лудницата и ще се оправят нещата тотално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кроки повърти две - три години кльонка пък тогава друга песен ще запееш .

Да не те видим на аватара с връзка чесън на шията и корона от чене на 100 годишна бабичка .

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Теле,обърни внимание на какво съм наблегнал
Нети ли прави впечатление че писаниците за гонене на боклукчийски камиони,носенето на такъмите при попове,търсенето на коминочистачи и тям подобни малко ми се струват налудничави и просто си мисля че не сме във риболовен форум а във лудницата повреме на обедна разходка в градината пред нея
Аз ползувам почти същите монтажи,но си ги правя сам и постоянно експериментирам.Със единственната риба която съм извадил на кльонк/дължи се на рядкото ми ходене[3 пъти тази година] да кльонкам/,просто не мога да имам мнение относно този риболов,докато не стана кандидат майстор на спорта и не се науча точно какво,кога и как да го правя,но това дето се пише за разни поверия и други глупости,не може да не подразни човек.98% от написаното от мен във предния пост е насочено към любимия ми "съперник" Тролито,дето и той не знае от кой се крие,та чак ме дразни.Сега остана със тези простотий,всеки начинаещ който се опитва да влезне във час да хукне да гони камиони,попове,черни котки,коминочистачи и накрая -Главния манаф
Ти поне си по голям на години от него/предполагам/ и мисълта ми е да се наблегне на техническите неща във този риболов а не да подлудяват хората със гореописаните неща.Аз ще кача след малко и мойте линий,та белким се сложи началото на сериозни разисквания и съвети във и за този вид риболов.И не се засягай като ощипана булка ами игнорирай такива простотий за да не обърквате хората че ще вземат да ги гонят и на сън разни поверия
Троли "състезаващия се сам със себе си/,изобщо няма да се смея на простотийте дето ги пишеш,направо се разплаках като се замислих за психическото ти състояние,та съвета ми е или да отидеш при специалист на преглед или да спреш да ходиш за риба,че това ще ти докара много лоша болест и ще вземе да те подгони и някаква параноя и знам ли още какво
то бива бива простотия,но да си мислиш че те гони някакъв карък и да вярваш че при определени остоятелства ще хванеш риба и да правиш всичко възможно да повикаш/еба ли го как да го формулирам това/късмта,си е направо налудничаво

Троли "състезаващия се сам със себе си/,изобщо няма да се смея на простотийте дето ги пишеш,направо се разплаках като се замислих за психическото ти състояние,та съвета ми е или да отидеш при специалист на преглед или да спреш да ходиш за риба,че това ще ти докара много лоша болест и ще вземе да те подгони и някаква параноя и знам ли още какво

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Krokibg,
Kroki, какво се чудиш ? Дръпни със скролбарчето и виж разделите и къде колко мнения има.
Виж къде са 49 ХИЛЯДИ...и виж другите,които са по същество - Без Коментар.
Kroki, какво се чудиш ? Дръпни със скролбарчето и виж разделите и къде колко мнения има.
Виж къде са 49 ХИЛЯДИ...и виж другите,които са по същество - Без Коментар.
Кроки,не се засягам бе брато.Даже се смея.Не на теб,а на това ренде Троли.Има такива култови изказвания,че понякога се превивам от смях.На мен майтапа ми е в природата и обичам покрай сериозните неща да има закачка.А общия ни любимец Троли не може никак милия.Преди му се стегах-сега само се смея.Важното е,че помъдрява без да му личи много в писането.
Написах да се защитя няколко реда за да не съм в общия кюп.Не,че той ми пречи.Вече отдавна зная,че е трудно хората разбират кога е майтап и кога не.За това си го позволявам само с хора,които се познаваме.Те поне знаят,че много обичам закачката без лоши чувства.Иначе си прав,че има много халтура и спам.Но нали няма да издаваме книга.Тук е място и за някакъв вид общуване между хората.
Написах да се защитя няколко реда за да не съм в общия кюп.Не,че той ми пречи.Вече отдавна зная,че е трудно хората разбират кога е майтап и кога не.За това си го позволявам само с хора,които се познаваме.Те поне знаят,че много обичам закачката без лоши чувства.Иначе си прав,че има много халтура и спам.Но нали няма да издаваме книга.Тук е място и за някакъв вид общуване между хората.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вижте,това за анонимноста е стил!Познават ме много хора във форума,но не се сещат!
Нема никакви проблеми да се открия и ще разберете,колко слаби психолози сте!
Анонимноста,ме прави свободен да кажа неща,които не бих казал!
Не ми е ясно,кво се дразни Кроки?
Тука е важно да си говорим за сомове,а кой къв е не е важно.Да умееш да разкажеш за улова си е велико,щот запалваш много хора да изживеят тръпката!Аз съм начинаещ и нема с кво да откехна Кроки!Но ще ви кажа,че рекорда на Краси-112кг. се разигра по темите в този форум!Ето:Корбус,Кои са правилните места,Сам ли,плетено или монофил и др.!Рекордьорът-Телето лови по коренно различен начин от Краси и оплю Корбус-а и плетеняка,но съдбата си знае работата и му натри носа!
Аз не се крия,щот споделям кво съм фанал!Правете го и вие всичко ще е точно!
Педро,знам че не ме кльопаш защото ти отворих очите за мутипликатора,че не става за спининг!Направих го,не за да ти се присмея.Заключете я и тая тема.Занимавайте се с интрижки,па аз ше си одим На Риба.ком!