Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Къде се крие истината
Модератор: bobopeli
- Николай Неделков
- учете се от него
Къде се крие истината
Умолявам модераторите и Барута да не заключват , трият или местят темата , от сърце Ви се моля. Тук ще показвам какво става сега и зa напред с умрялата риба от яз.Лобош. Започвам кампания за изясняване на случея. Не ме интересува , че някои от Вас ще кажат " след дъжд качулка" и неща от този сорт.След малко ще пиша на Господари на ефира и на БТВ репортерите и на всички хора и медии , които мисля че ще ми помогнат. Ако има някой , който работи в лаборатория или нещо от сорта , ще се надявам да ми драсне едно ЛС , защото се нуждая от помоща на сериозен човек в тази област. Захващам се с нещо мащабно , което може само да ми навлече проблеми , неприятности и други неща , за които неискам и немога да мисля сега , но ще го свърша до края , докато неразбера истинската причина , а после ... после каквото сабя покаже , ако се наложи ще заведа и дело срещу нещасниците
Първо да Ви кажа и покажа за какво иде реч , а после ще си продължа монолога
Днес ми беше първия свободен ден от 20-тина дни и реших да проверя какво наистина е положението на язовира , а и да поразцъкам някой костур. Отидох още по тъмно. Хванах си рибки с рачилото , хвърлих и зачаках. Но след малко вече започна да се развиделява и ...

Коментара е излишен. ТРАГЕДИЯ. Всички снимани бели риби са различни. Навсякъде смърди на мърша. Мишки и плъхове ядът разлагащата се риба. Има 100 % вероятност да плъзне зараза. Около 90 % от умрялата риба е бабушка , 5-6 % уклей и 4-5 % други риби ( огромни линове и бели риби , кленове , толстолоби , сомове , костур , слънчевка , червеноперка ). Вчера са изведани 2 толстолоба по 40кг , а миналата седмица сом около 65 кг ( 101 % - ов сигорен източник ).
Доста време съсипваха язовира с мрежи , трябваха му 3-4 години да се съвземе ... съвзе се ... и последните 3 години беше "най-дашния" язовир в Западна България , сега го съсипаха с отрови ... колко време ще му трябва да се съвземе ... 2-3-4 години , а после ................... ПОСЛЕ КАКВО ГОСПАДА УПРАВНИЦИ , после колко време ще изкара непокътнат , А ???
Искам да попитам кой е "големия спецялист" който се изказа , сигорно без дори да направи изследване на рибите и водата , че рибата е умряла от липса на кислород поради цъфтежа на водораслите , КОЙ СИ ТИ БЕ КОПЕЛДАК ???
Всички които ходиме на риба на този язовир знаеме , че водораслите цъфтят през месец МАЙ и умрлята риба е в стотици пъти по-малко от това което е в момента , а и никога не се е случвало да умират толкова големи риби.
.............................
Съществува вероятност рибата да е умряла от недостиг на кислорид ( но не от цъфтежа на водораслите ) . Тук идва въпроса от какво го няма кислорода - ОТ ХИМИКАЛИ ВЪВ ВОДАТА. Другия вариянт е рибата да е отровена , ПАК с химикали. И в 2-та случея става дума за престъпление.
Река Струма в Перник около една седмица преди да започне да измира рибата , течеше СИВА - от какво ли , ЕСТЕСТВЕНО - ЦЪФТЕЖ НА ВОДОРАСЛИ
Какви водорасли бе , майка ви долна , ходете да видите дали има водорасли в момента , ходете бе лайнари подкупни , даже и охлювите са измрели
БЕСЕН СЪМ
Ходя повече от 10 години на този язовир и няма да оставя нещата така , ако няма справедливост , то поне ще има истина , ОБЕЩАВАМ
Преди 12-13 години завод СТОМАНА си пускаше ВИДНО и ЯВНО мърсотиите по канал отиващ в р.Струма ( която някак си случайно се влива в яз.Лобош
) и рибите в реката бяха тотално зашеметени , и това по няколко пъти на месец , защо ли имам чувството , че пак те имат общо ...
ЦОФ - Перник и ТЕЦ - Мошино също имат канали отиващи в реката. Имаме 3 варианта , освен да си поиграем на "Тука има , тука нема"
И за финал да ви покажа още какво има да се случва в язовира.
Освен тоновете умряла и разлагаща се риба , още толкова чака да умре ...

to be continue...
П.С. - реката преди вливането в язовира вече е чиста ( за сега ) не тече сива или мътна и в района на гр.Батановци дава по някоя и друга мренка. Около вливането при с.Прибой и след преливника нямам информация за реката.

Първо да Ви кажа и покажа за какво иде реч , а после ще си продължа монолога

Днес ми беше първия свободен ден от 20-тина дни и реших да проверя какво наистина е положението на язовира , а и да поразцъкам някой костур. Отидох още по тъмно. Хванах си рибки с рачилото , хвърлих и зачаках. Но след малко вече започна да се развиделява и ...
Коментара е излишен. ТРАГЕДИЯ. Всички снимани бели риби са различни. Навсякъде смърди на мърша. Мишки и плъхове ядът разлагащата се риба. Има 100 % вероятност да плъзне зараза. Около 90 % от умрялата риба е бабушка , 5-6 % уклей и 4-5 % други риби ( огромни линове и бели риби , кленове , толстолоби , сомове , костур , слънчевка , червеноперка ). Вчера са изведани 2 толстолоба по 40кг , а миналата седмица сом около 65 кг ( 101 % - ов сигорен източник ).
Доста време съсипваха язовира с мрежи , трябваха му 3-4 години да се съвземе ... съвзе се ... и последните 3 години беше "най-дашния" язовир в Западна България , сега го съсипаха с отрови ... колко време ще му трябва да се съвземе ... 2-3-4 години , а после ................... ПОСЛЕ КАКВО ГОСПАДА УПРАВНИЦИ , после колко време ще изкара непокътнат , А ???
Искам да попитам кой е "големия спецялист" който се изказа , сигорно без дори да направи изследване на рибите и водата , че рибата е умряла от липса на кислород поради цъфтежа на водораслите , КОЙ СИ ТИ БЕ КОПЕЛДАК ???
Всички които ходиме на риба на този язовир знаеме , че водораслите цъфтят през месец МАЙ и умрлята риба е в стотици пъти по-малко от това което е в момента , а и никога не се е случвало да умират толкова големи риби.
.............................
Съществува вероятност рибата да е умряла от недостиг на кислорид ( но не от цъфтежа на водораслите ) . Тук идва въпроса от какво го няма кислорода - ОТ ХИМИКАЛИ ВЪВ ВОДАТА. Другия вариянт е рибата да е отровена , ПАК с химикали. И в 2-та случея става дума за престъпление.
Река Струма в Перник около една седмица преди да започне да измира рибата , течеше СИВА - от какво ли , ЕСТЕСТВЕНО - ЦЪФТЕЖ НА ВОДОРАСЛИ

Какви водорасли бе , майка ви долна , ходете да видите дали има водорасли в момента , ходете бе лайнари подкупни , даже и охлювите са измрели

БЕСЕН СЪМ

Ходя повече от 10 години на този язовир и няма да оставя нещата така , ако няма справедливост , то поне ще има истина , ОБЕЩАВАМ

Преди 12-13 години завод СТОМАНА си пускаше ВИДНО и ЯВНО мърсотиите по канал отиващ в р.Струма ( която някак си случайно се влива в яз.Лобош

ЦОФ - Перник и ТЕЦ - Мошино също имат канали отиващи в реката. Имаме 3 варианта , освен да си поиграем на "Тука има , тука нема"

И за финал да ви покажа още какво има да се случва в язовира.
Освен тоновете умряла и разлагаща се риба , още толкова чака да умре ...
to be continue...
П.С. - реката преди вливането в язовира вече е чиста ( за сега ) не тече сива или мътна и в района на гр.Батановци дава по някоя и друга мренка. Около вливането при с.Прибой и след преливника нямам информация за реката.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Къде се крие истината
тва е потресаваща гледка
деиба и боклуците дейба 

-
- вече хвърля и на тежко
Цялата ни управа е един голям КЕНЕФ от който адски много смарди а управниците ни са лайната в този кенеф кказвал съм го и преди ще го кажа и сега ако ги наредя всички пред парламента ще им теля по един х-й та да но им дойде малко акъла в безмозачните глави.Всички са едни гадни корумпирани копелета.Дано да направиш нещо колега и нежали никого
-
- кандидат преподавател
Много гадна гледка
.Баси и изродите сме това хората
.Що никой не мисли за природата .Малко риба се яде в тази държава .
Ники дано направиш нещо ама с тези закони се съмнявам.Все пак успех.

Ники дано направиш нещо ама с тези закони се съмнявам.Все пак успех.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз също съм с теб,а и надявам се всички перничани от форума,а и не само от него.Неможе така безнаказано да ни отнемат най богатия на риба язовир в западна България.Това нещо което не може да се обясно с никакви думи и убиди.Само едно е сигурно,че цялото това нещо е жалко,за нас,за управниците ни и за България.Добра идея е да си обадиш на медии,дано помогнат.Ако имаш нужда от каквато и да е помощ пиши.
П.С. Аз дочух и друга версия,че рибата била изтровена от химикал с който мили една фермичка,която се намира на брега на язовира в неговото начало.Няма да казвам на кого е,ти се сещаш,но източника ми не е 100% сигурен.
П.С. Аз дочух и друга версия,че рибата била изтровена от химикал с който мили една фермичка,която се намира на брега на язовира в неговото начало.Няма да казвам на кого е,ти се сещаш,но източника ми не е 100% сигурен.
Добре си го замислил, и това с медиите също е вариант, но се допитай и до някой правист какво точно трябва да направиш! Мисля, че е необходимо и да са взети проби от тези зони навреме, щото впоследствие, вероятните химикали ще се разсеят и ще влезнат в нормите. Ако можем с нещо да помагаме, макар и от разстояние, свиркай - имаш подкрепата на повечето колеги (надявам се).
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Николай Неделков
- учете се от него
drebens написа:П.С. Аз дочух и друга версия,че рибата била изтровена от химикал с който мили една фермичка,която се намира на брега на язовира в неговото начало.Няма да казвам на кого е,ти се сещаш,но източника ми не е 100% сигурен.
Е това е на Паргов , дейба и копеленцето дърто. Нестига , че загради един от най-хубавите участъци на язовира и сега неможе да се ходи там , пък ако и това е истина , трябва да го линчуваме

Днеска бях на прага на нервен срив. Още ме боли сърцето и немога да се осъзня , че вече няма да е същото там , адреналина и кръвното са ми на MAX.
Да отидеш по тъмно , весел че си на риба и да се съмне и да видиш тая гледка , която видях аз на любомия язовир , е не го пожелавам и на най-големия си враг

Ако съм забравил да спомена , новото е около 1.5 - 2м надолу

Поне костура и каракудата не умират - ЗА СЕГА

-
- кандидат преподавател
Това е трагедия,брат казваи с каквото мога от моя страна ще ти помогна,защо не разлепите из цял Перник плакати с някоя от снимките белким някои от тези корумпирани копелета се стресне
.Мисля че поне това може да го направите.Пожелавам ти успехи в борбата ти за истината ,и да знаеш че имаш 100 процентовата подкрепа на Войводите

-
- вече хвърля и на тежко
подкрепям предложението на сливналията може и да стане нещо
- Николай Неделков
- учете се от него
И за да е пълна идилията , ето какви линове ИМА ( ше ) в Лобош

- Ванкича_Бс
- новобранец
Трябва да има повече хора като теб nikejo
-
- сериозен играч
Ники,ако имаш клип пускай в BTV-репортерите.Там поне ще има по-широк отзвук.
- Николай Неделков
- учете се от него
Раздухал съм нещата на няколко места , за момента чакам , за да видя какво или дали изобщо ще направят нещо. Лошото е , че с всеки изминал ден , че дори и час се появяват нови хипотези за евентуалното замърсяване
Другата седмица пак ще отида да видя какво става.
Мисля през десетна дни да ходя да оглеждам какво става. А и господата еколози от Благоевград твърдят , че проблема ще се реши ако язовира по най-бързия начин се напълни до ниво на преливане. Ако наистина е така , дано стане по бързо , за да не измира повече риба , а проблема с вече умрялата ще се реши лесно - ятата корморани вече са там и си правят страшни пиршества ...

Мисля през десетна дни да ходя да оглеждам какво става. А и господата еколози от Благоевград твърдят , че проблема ще се реши ако язовира по най-бързия начин се напълни до ниво на преливане. Ако наистина е така , дано стане по бързо , за да не измира повече риба , а проблема с вече умрялата ще се реши лесно - ятата корморани вече са там и си правят страшни пиршества ...
-
- научил се да хвърля
Някъде четох че рибата в Лобош измирала поради недостиг на кислород,от водораслите или нещо подобно! А за Паргов си прав шибан педераст си е!