Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Реката на вилата
Реката на вилата
Здравейте Колеги, както повечето от вас ще забележат аз съм нов тук. Това са ми първи опити от 10-на години насам и много се чудих дали да я пускам тази тема, но накрая се престраших
. Някои може да кажат, че не много за успешни ама за мен си е за успешни, защото дори не се надявах да хвана нещо в тази река, че е малко пресилено да я наричам река, по-скоро е поточе в което на места са се образували вирчета и като сме ходили на разходки там съм виждал да плуват разни риби, та реших да пробвам дали ще се хване нещо.
И така на път:

а тук реших да е първото място

водата беше доста чиста и прозрачна, голямо залягане беше в храстите
, доста неудобно за замятане, но нямаше как трябваше да не ме видят, че щях да си ходя с празни ръце
, но:

с първото замятане и о чудо
пробвах си воблерчето, което си бях купил точно преди да тръгна насам. От известно време чета форума и гледам, че много от вас казват че работели, а аз съм свикнал да си къпя червеите и други подобни .... последно като ходих за риба такива работи не помня да се продаваха 
И понеже бях отишъл повече на разходка, а и не вярвах, че там има по-големички рибки (тези, които се виждат във водата са около 5-10 см.) последва това:

След, което хванах още един кефал около 25 см. на това място и край, но не съм го снимал.
Тръгнах надолу по течението да търся друго вирче и от всяко изваждах по 1-2 риби, след което явно се плашеха и се скриваха, и така към следващия вир

Е имаше и такива лакомци, които също си отпуваха по-живо, по-здраво

И така край на историята, целия излет продължи около 3 часа, но пък се оказа, че има риба в тази наша вадичка

И така на път:

а тук реших да е първото място

водата беше доста чиста и прозрачна, голямо залягане беше в храстите

с първото замятане и о чудо

И понеже бях отишъл повече на разходка, а и не вярвах, че там има по-големички рибки (тези, които се виждат във водата са около 5-10 см.) последва това:

След, което хванах още един кефал около 25 см. на това място и край, но не съм го снимал.
Тръгнах надолу по течението да търся друго вирче и от всяко изваждах по 1-2 риби, след което явно се плашеха и се скриваха, и така към следващия вир

Е имаше и такива лакомци, които също си отпуваха по-живо, по-здраво

И така край на историята, целия излет продължи около 3 часа, но пък се оказа, че има риба в тази наша вадичка

Re: Реката на вилата
Приятна изненада
.Поздрави за рилийза.

Вземете само спомени,оставете само стъпки.
Готини рибета и много красива природа 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- melvinantani
- новобранец
Поздравления колега
Имал сам подобни излети в дивите балкани ,кадето човешки крак много рядко стъпва и в подобни рекички сам хващал много красиви балканки. Много добре те разбирам колко си се изкефил,просто изживяването е несравнимо когато риболовстваш по такива места 

''Отново на реката !!!"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Добре дошъл колега
. Браво
за излета и пуснатите риби.Един прекрасен репортаж
.

Никога на колене пред когото и да е.
Колега, бих казал че доста ти завиждам къде имаш вила.

- indalo
- фен клуб-скобар
И аз такаnas написа:Колега, бих казал че доста ти завиждам къде имаш вила.![]()

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- fish slavi
- разбира нещата