Къде се крие истината

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Къде се крие истината

Мнение от КИРО »

Ники каквото и да направиш,все е крачка напред.Кофти ситуация.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
lambri
новобранец
новобранец

Мнение от lambri »

Колега,
кажи какво си намислил да правиш, за да знаем какво може да помогнем. Всеки нормално мислещ човек ще застане зад една добра идея. Ясно е че не може да се чака разследване от ИАРА, но поне да видим ние какво може да напраявим - ще викаме неволята. Нека само този път ако ще викаме - да викаме както трябва защото всичко в БГ почва и незавършва а си остава само една идея- било то и добра. Нека поне се опитаме да направим нещо като за света - на други места му казват "нормално".
всички нормални ще сме с теб.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Maйкооооо майчицеее....аз признавам че тука от седмица и кусур съм се откъснал от риболовната действителност и сега като го чета това първо ми се прийска да премажа някой а после направо ми се насълзяват очите,Ники бачо ако намериш някво инфо кой хермафродит е замесен пиши пък ще го оправим...умрели линове ще яде копелдака....ТРАГЕДИЯ
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Разплаках се честно,заклевам се хора разплаках се.Пожелавам ти успех братле и сигурен съм че всички са с теб . Дано това е последният такъв случай.Това е престъпление което трябва да мине през съда и всички копелета да си платят солено за това УБИЙСТВО
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Това беше единствения неплатен язовир ( от общо десетина ) около Перник - отровиха го гадовете !

Каквото и да се направи няма да се върне изтровената риба и едва ли ще се спре тровенето за вбъдеще !
Ако е дело на хората на Паргов просто нищо не може да се направи - заградил е половината язовир , цялата обработваема земя около Радомирско е негова , неговите мутри са навсякъде около Прибой и Извор , на всяко кръстовище към язовирите могат да се видят белите ниви с кожодерите !
Развръзката се знае - всички институции ще вдигат рамене и ще ни обясняват , че е от цъвтежа на водораслите (през септемвр !) - защо ли ?

С вас съм - ще помагам с каквото мога !
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Бе видех ги откъм с.Прибой колко са мутри тия с нивите :wink: ше ги еба у прошляците вика "ама бате и аз хляб ям" ше ядеш....
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Да дам малко инфо около ситуацията.
Обади ми се един колега от форума ( да ме прощава , че му забравих ник-а :oops: ) , който работи в БТВ. Каза да пратя снимки на АЗ Репортерът и , че ще ги пуснат в късните новини ( тези от преди малко ). Явно не станаха нещата , защото снимките са с воден знак и немога да го махна , а изтрих оригиналите :evil: Той искаше още утре да отидат да снимат , но никоя държавна институция не работи в неделя ( имам в предвид ИАРА или някои "спецялисти" :evil: ) и оставихме нещата за понеделник. Разчитам на него и мога да съдя по думите му , че ще помогне. Свързал съм се с Господари на ефира и БТВ Репортерите и само чакам отговор или направо излъчване в някое предаване.
Говирих с един химик , който ми каза че щом има недостиг на кислорд , от каквото и да е причинен ( пренасищане със сероводород или отрявяне ) при повишаване на нивото на водата химикалите ще се разградят по бързо и нещата ще се нормализират. Да но нещата вече загрубяват ...
Ето това прочетох преди малко от Дарик :evil:

Намериха голямо количество боеприпаси в язовир

26.09.2008 г.
20:55
Darik News

Голямо количество боеприси са намерени във водата на язовир Пчелина в община Ковачевци. Те са били иззети и обзвередени от военни.

Откритите край язовир Пчелина боеприпаса включват седем противопехотни мини, също толкова изстрели за гранатомет, заряди, тротилови пресовки, гранати и над 1000 патрона. Те са били изхвърлени във водата в чували. Боеприпасите са стандартни артилерийски.

Според директора на пернишката полиция Димитър Шереметев те най-вероятно са изнесени от военно поделение. Бойните средства са престояли във водата около три месеца, по някои от тях е установена корозия.

Шефът на полицията заяви още, че с подобни боеприпаси са извършените взривовете в района през последните една-две години, като установяването на произхода им върви в тази посока. Той не изключи варианта някой да се е освободил от незаконните артилерийски средства след активизирането на полицията по проверките за оръжие при извършваните обиски.

вече усрахме пейзажа от всякъде ... :cry: :cry: :cry:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

:shock: :shock: Ти като хвър;иш дънната в язовира и като удариш някой снаряд по дъното!!! :shock: :shock: :shock: ...представете си как си замяташ спокойно и изведнъж под водата избухва нещо и се разпръсква вода... :shock: :shock: ... :shock: .....
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Здрасти Ники,като чух за язовира направо се поболях,но след твойте снимки ,нямам думи ,бесен съм.Тъкмо се въстанови и го унищожиха отново.Имаш мойта подкрепа,дано само водата не заличи вече причинителя.
Колегата ,дето работи в БТВ трябва да е Цецо65,и аз се сетих за него ,но и той е видял,ходи за риба на язовира и ти е звънял.Дано се разбере от къде дойде тая гадост.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

Ники евалата , а тия капути дето са го направили това безобразие требва да ги вкарат у затвора
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

crazybot написа:Ники евалата , а тия капути дето са го направили това безобразие требва да ги вкарат у затвора
Браво на Ники за това което прави :smt023 .А за тия за затвора :smt097 ,но едва ли ще ги вкарат :evil: .
Никога на колене пред когото и да е.
gogotod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogotod »

Умопомрачително! Иди и в прокуратурата, по местоживеене дай сигнал и да образуват дело срещу неизвестен извършител, трябваше да вземеш проба от водата със свидетели и да я занесеш е РИОСВ - лаборатория.
Можеш да го направиш и утр, за съжаление съм чак в Русе за да помогна с каквото и да е. Иначе имам собствена медицинска лабораотиря но там не се изследва вода а кръв.
някой трябва да е виновен. Не занм какъв е този Паргов дето го споменавате, но подайте и един сигнал срещу него в прокуратурата за самоуправство и всичко което знаете че става- използвайте думит"считаме", "може да е така - проверете" всякакво условно наклонение за да не ви обвини в набеждаване - изисквайте от говор на посочен от Вас адрес и ако не ви извикат в полицията до 30 дни - повторете сигнала.
Разберете че само с гняв не става - за всяко нещо се иска време и натиск - натиск натиск - натискайте институциите до край , да им писне от вас а не да е доакто Ви мине гнева.
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
snegk

Мнение от snegk »

Разберете кой е виновника и се съберете тайно хора от вашия край и го линчувайте. :twisted: :evil: Всичко друго ще е само замазване очите на хората :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Ники боли ме като гледам снимките ти. На този язовир са ми първите крачки в рибарството...., но от години се съсипва и не само от хората на паргов(пиша го нарочно с малка буква), а и от секви мрежари и други изроди. Ако мога ще помагам.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Жалко,Ники успех в битката,да ги намерите и да им судите мамка им мрсна :evil:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”