Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Обичате ли беззветтрието
Модератор: sapuna
Обичате ли беззветтрието
Колеги-много мразя да няма вятър-не ми харесва-за кльонк
Последнния път бях на Искара а там това е мнного рядко явленние
Значи лодкатта няма посока и те хваща едно теченние без водатта да помръдва-получава се много неприятно клатене-естественно и стръвтта се клати-сома не ги обича тези работи

Риболовци.
Re: Обичате ли беззветтрието
Аз защо си ходя с електриката на риболов. Тъкмо и тоци за сонара и за други работи колкото щеш.
От Въча по-хубав няма.
Браво , направо за бисери - той сома обича препарирани рибиlusienn написа: стръвтта се клати-сома не ги обича тези работи

Колега-рибатта си е жива-мисля че не му е естественно-движеннието на стръвтта-някой сомаджия знае за какво става въпрос

Риболовци.
-
- сериозен играч
Май става на съпрос че ако се клати лодката сома може да получи едно олово в главата точно когато не трябваlusienn написа:Колега-рибатта си е жива-мисля че не му е естественно-движеннието на стръвтта-някой сомаджия знае за какво става въпрос

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Значи ние като не пишем нон-стоп в сомския , не сми виждали и ловили сомlusienn написа:Колега-рибатта си е жива-мисля че не му е естественно-движеннието на стръвтта-някой сомаджия знае за какво става въпрос

Колега сподели как го ловите на октоподчетта и помпате ли

Риболовци.
На мен ли говоришlusienn написа:Колега сподели как го ловите на октоподчетта и помпате ли

Да-сподели-как е при теб-харесва ли ти или какво може нещо да науча -човек се учи докато е жив 

Риболовци.
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Не харесвам безверието , но не харесвам и силния в лек ветрец ми е най приятно да бучкам 

Съгласен-но не пречи и до силен вятър свиква се до поносима вълна

Риболовци.
Ми закачаме си едно октоподче и помпимеlusienn написа:Да-сподели-как е при теб-харесва ли ти или какво може нещо да науча -човек се учи докато е жив

Всяко време е добро, стига да няма 1м.вълни. Клатенето на лодката, според мен, се отразява неблагоприятно. Харесвам тихото време и лееееекия ветрец, който ми дава лек дрейф.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Съгласен съм с Диман!
Оловото разбира се,не удря сома по тиквата,но закачената риба има лоша постановка!
Все едно е в асансьор,ма отдолу нема такива екстри,а сома е интелигентен хищник!