Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
На яхтеното на Вайнтех в езерото има място за пускане на лодка с колесар,ама ще ти е далеч.Някой ако има друга идея да каже,защото е важно.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
Яхтеното на вълнолома, буните на кранево.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
EU...нали писахме по този въпрос с теб.
Иначе,чакам вече от теб и фоторепортажи.
Иначе,чакам вече от теб и фоторепортажи.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Не съм писал за колесар май, като бях предишния път беше на ръчичка, демек свали от багажника, надуй, мъкни двигател,резервоар, туби такъми.........
А сега всичко е в лодката закачам и тръгвам, Европа, цивилизация

А сега всичко е в лодката закачам и тръгвам, Европа, цивилизация

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- КИРО
- Обратна връзка:
Може и така да е,Значи, Златни пясъци - пристана.Май искаха по 10 лв на влизане и още толкова на излизане.
Аспарухово - рибарското селище,но не знам какви са условията там,Кранево имаше едно местенце,50-100м след двете барчета на плажа.За сега не се сещам други места.
Аспарухово - рибарското селище,но не знам какви са условията там,Кранево имаше едно местенце,50-100м след двете барчета на плажа.За сега не се сещам други места.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Аз си мисля че е най добре от езерото, гледах от Казашко да пускат с колесар без проблем, да не го ворим че и за излизане е най-добре. Ако хване солуган докато си вътре, няма изкарване
а, от езерото чиста работа, е бензина малко повечко ще идва, ама ако искаш омлет най-първо трябва да счупиш яйцата
А иначе благодаря за инфото, то на Аспарухово май и от плажа става, там от северния му край съм виждал джип да маневрира колесар по пясъка. Само дето аз нямам джип
ама мускулчета имам та ще видим кое как.

А иначе благодаря за инфото, то на Аспарухово май и от плажа става, там от северния му край съм виждал джип да маневрира колесар по пясъка. Само дето аз нямам джип

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
-
- новобранец
Става и без джип. Пясъка на Аспарухово е твърд, слегнат един такъв. Доста леки коли се движат по него.
- turing
- вече хвърля и на тежко
аз лично я пускам от плажа на аспарухово. влизаш на пясъка с колата спокойно и я пускаш на вода. аз нямам ремарке все още и я нося отгоре на тавана.проблем се получава по някога когато джиповете ги оставят до самата вода и трябва да ги заобикаляш зада излезеш от водата ама ко да праиш БЪЛГАРЧЕТА
- patter
- вече хвърля и на тежко
Ехххх, а на мен за мерак ми говориш 
Хубаво си ги фанал ... сякаш по цял ден само небето дебнеш с фотото

дебнел той небето ...дебне Чурулика 

джипа нарочно го спирам там и ловя до джипа. ако колега си въдичар и си с лодка ти се извинявам най искренно вчера
го местих два пъти . има един тъпанар който загражда целия плаж с мрежи какво става той не хваща и ние не хващаме заради него. плажа в аспарухово е сопсвеност на ТИМ забраниха им да хвърлят грип и сега ще направя всичко възможно да се секне с мрежите. но на хората не им се занимава с глупости. КОЛЕГА ИЗВИНЯВАЙ
го местих два пъти . има един тъпанар който загражда целия плаж с мрежи какво става той не хваща и ние не хващаме заради него. плажа в аспарухово е сопсвеност на ТИМ забраниха им да хвърлят грип и сега ще направя всичко възможно да се секне с мрежите. но на хората не им се занимава с глупости. КОЛЕГА ИЗВИНЯВАЙ
- turing
- вече хвърля и на тежко
ти си извинен щом си до возилото ,аз имам в предвид тея дето ги изсират с колесарите на пясъка и ги оставят там. а иди го намери и му кажи да го премести, а тея с мрежите нямат оправия бате.
- КИРО
- Обратна връзка:
Нали ми виждаш подписа,кво се чудиш.patter написа:Ехххх, а на мен за мерак ми говориш

Той в отпуска,някъде по скалите клечи за ония с дългата муцуна,ама днес май ще е капо.Булти написа:дебнел той небето ...дебне Чурулика
Да ама аз не съм.

Имах да си взема един почивен ден,и след като шурито и Димича бяха на линия,остана само да стана по-рано за кафето и другите дъра бъра,и айде.По пътя само минах да взема една доза червей,за да има.
Там знайте следващата процедура.И по това време вече сме в лодката и на път.

Излизаме на главната "улица",и газ на два мустака.

Райко малко ни изпревари,ама не е от значение.

И така се довлякохме до 101-я буй,там задължителна проба,че не се знае от къде ще излезе късмета.Нали цяла нощ само щъркели и сафриди сънувах.

Шурито / този път пасажер /,направи сефтето.После падна едно хвърляне,бедна ви фантазията.Ама туй беше.
Гледаме две лодки малко по-нататък.Айде там.

Ама хората си вадят мрежите,и те празни,както каза единия-500м мрежи - 3 риби,не уточни какви,завой и пред Галата,на нашата градинка.Пускаме чепарета,докато хване котвата и ехееееее,те това ми е сефтето.

гюмюш,бе аз рибар за такава реба ли съм,тръгнах с голяма лонда.....
Малко по-късно два бързи от този род.

и толкова.Шурито закача червея , хвърля за кефал или поне зарган,удар и вади

чучурина.После още 3-4,и спря с опитите.Тея червеи пари струват,да не са за тези лапини,ареееее.Пък аз направих второто сефте.

колкото да стоим там като прани гащи,след това нищо.Газ към ачика,една цигара път,спираме за проба,и шурито пак се отчете.

Още малко навътре,и там празно морето,един завой и към вълнолома.

По това време бях хванал те туй.

Спираме пред този паметник на дрейф

Димо,колкото да не е без хич,вади една хамсия.

Половин час нищо друго,и се доближаваме хептен до вълнолома,ама гледаме да не пречим на колегите там.
Пускам чепарето и попче.

Четири бързи на чепарето.
Тук някои колеги може и да се познаят.

Обаче гледаме пред 2-ра буна навътре 5-6 лодки,и айде и ний там,шукаме сафрида значи,ама и те за кая.Е спряхме,за кво бихме пътя.Ама тръгна де.

Понапълни се лондата.

Колегите също не дремеха

Почнаха и лихнуси да се показват.

А тези красавици,често ни лъжеха чепаретата.

В крайна сметка това ми беше улова,доволен съм от днешния ден.

А те тоя найлон,ми взе акъла.

Малко преди гаража,точно под стария мост се нави на винта,и спря изведнъж мотора.Как не скъса винта,късмет.
Айде стига толкова от мен,че отивам да си пържа вече рибата,компанията им текат лигите,и са на втората ракия,аз още с писане се занимавам.
Ако има грешки , извинения,този път няма да си проверявам репортажа.
А и още нещо,Шурито накъса каята на чепаре.
http://www.vbox7.com/play:ef5ddc0b
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Евала! 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.