Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

звънче за дъно
Модератор: emo vasilev
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
звънче за дъно
как да си направя звънче за дъно с пластмасово (от шоколадово яйце)
-
- разбира нещата
Re: звънче за дъно
...става ама само от КINDER ....другите са мачови - (потъващи)eminem94 написа:как да си направя звънче за дъно с пластмасово (от шоколадово яйце)

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- фен клуб-скобар
Коелга върви и си вземи от магазина от 0.30-0.50 ст са най евтините.

"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

Като си купиш звънчета ги монтираш здраво за коркови тапи /добре е да си намериш от старите по добри са /.Това което ще те посъветвам е моя идея и изпитан патент за нощен риболов на язовир.Колегите дават съвети за светещи плувки и други такива ,... .Аз преди 6-7 години си купих от книжарница самозалепващо се фолио /фосфориращо/и си облепих корковите тапи с него.Нощно време като се чуе звънче ,без да излизам от палатката само осветявам с фенерчето и е ясно кое пее и стрували си да се пребиваш в тъмното и да търчиш до пръчките
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега не е вапроса за парите аз имам много обикновенни но искам като удари нещо да пада доло а не да си стой на влакното без да марда!!! 

-
- разбира нещата
...предполагам искаше да кажеш "мърда" , "марда" е друго ...ама не е по темата да ти обяснявамeminem94 написа:Колега не е вапроса за парите аз имам много обикновенни но искам като удари нещо да пада доло а не да си стой на влакното без да марда!!!

...тааа ако не искаш да мЪрда ...монтирай в долната част един ...пирон за тежест де , замяташ , закачаш контролката , опъваш влакното да висне до земята и забиваш пирона долу .....няма да мърда

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мерси за идеята ср за правописните грешки
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Здрасти Еминеме, защо не седнеш и не си подредиш първо мислите в главата. После седни на компа и ги напиши в едно смислено мнение, такова че хората да разберът, какъв проблем имаш, какви идеи имаш, за да го решиш и каква помощ точно искаш. След като напишеш целия текст, стани радходи се и като се върнеш го прочети. Ако всичко е ОК го пусни, ако не го промени, допълни и тн. Така ще имаш едно смислено мнение и хората ще ти отговорят смислено.
Предлагам ти да го подредиш така:
1. Какво искаш да направиш.
2. Кое в изработката не ти е ясно.
3. Защо искаш да го направиш.(Тук описваш проблема, който искаш да разрешиш!)
Поздрави!
Предлагам ти да го подредиш така:
1. Какво искаш да направиш.
2. Кое в изработката не ти е ясно.
3. Защо искаш да го направиш.(Тук описваш проблема, който искаш да разрешиш!)
Поздрави!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.