Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Блесни
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Блесни
Какви блесни използвате за щука?Мисля днес или утре да отидаи затова питам 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Блесни
Аз пък да те питам-
1. От къде си?
2. Къде ще ходиш?
1. От къде си?
2. Къде ще ходиш?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
От Полски Тръмбеш сам.Мисля да отида по корекциите на Раданово.
Afda написа:От Полски Тръмбеш сам.Мисля да отида по корекциите на Раданово.
Човече,специално заради теб се регистрирах и в тоя форум.

Та по въпроса. На коя корекция ще ходиш? Аз съм чувал за щука само на така наречените "Плажа" и "Върби",но не съм ходил,щото винаги се прибирам за кратко.
No Kill

C&R

C&R
Ти си от Климентово нали
На плажа чувам,че ходят и хващат.Вчера един приятел 4,600 щука на рибка извадиха на плажа и днеска може отида да пробвам на блесна стига баща ми да ме пусне 

М-даа.Afda написа:Ти си от Климентово нали
От блесните използвам предимно Мепсове,затова да ти покажа от тях какво ти трябва за щука.
Aglia

Aglia Long

Aglia Comet

Lusox

Syclops

Това са стандартните Мепсове,които трябва да имаш. Номера от 3-ти нагоре.
Поздрави!
No Kill

C&R

C&R
Преди малко се върнах от риба щука 550 гр горе доло и една по голяма изпуснах.Като за първа щука ми е добре
По късно може да кача снимки 

Баце аз и на толкова съм доволен.Които иска по голяма да отиде да си фане.Обекалял сам 2 часа постояно и пътя 1 час с колелото съм се убил заради тас щука 

Ами аз събирам без това щука кога ще хвана спорет теб? 

- Румбата
- разбира нещата

Щукара , лови , но помисли ! Марко не напразно ти прави забележка ! Никой не е перфектен , дори и ние . Рано или късно ще разбереш ,че сме прави ! Малките риби се пускат !!!!!

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Добре де,ся като я хвана тая щучка се изкефи нали? Значи си постигнал т'ва за което си отишъл. Излъгал си я и си я победил. Защо обаче я взе? Ще се наядеш ли с нея или предпочиташ да има к'во да хванеш и догодина?
Минималния размер на щуката е 35см.,което е може би колкото тая която си хванал. Т'ва обаче,от където и да го погледнеш си е малка щука.
Аз преди 2 седмици хванах първата си щука,изкефих се на макс и я пуснах. Поне аз ходя за риба да се разтоваря и да си направя кефа,а не да осигурявам вечерята.
Ей мъ:

Махни ги тия снимки,докато е време.
Марко,дай да не го ядем,а да покажем как трябва да стане. Ситуацията по него край е трагична от към риби и от към разбиране.
Поздрави!
Минималния размер на щуката е 35см.,което е може би колкото тая която си хванал. Т'ва обаче,от където и да го погледнеш си е малка щука.
Аз преди 2 седмици хванах първата си щука,изкефих се на макс и я пуснах. Поне аз ходя за риба да се разтоваря и да си направя кефа,а не да осигурявам вечерята.
Ей мъ:

Махни ги тия снимки,докато е време.
Марко,дай да не го ядем,а да покажем как трябва да стане. Ситуацията по него край е трагична от към риби и от към разбиране.

Поздрави!
No Kill

C&R

C&R
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Спининга не пълни торбата , а ДУШАТА колега.
Надлъгването с рибата е много по-сладко от това да я провесиш умряла пред блока та бабите да кажат какъв юнак си
Тази вечер за 45 мин успях да стигна до реката преди да се стъмни. Тествах едни големи блесни и ...

40 см кефал , уникално борбен и ми достави мечтано удоволствие
Бях тръгнал без торбичка дори - това усещане се удвоява кодато видиш ето това

Опитай и пиши .. и послушай колегите малките трябва да се връщат..
Надлъгването с рибата е много по-сладко от това да я провесиш умряла пред блока та бабите да кажат какъв юнак си
Тази вечер за 45 мин успях да стигна до реката преди да се стъмни. Тествах едни големи блесни и ...

40 см кефал , уникално борбен и ми достави мечтано удоволствие
Бях тръгнал без торбичка дори - това усещане се удвоява кодато видиш ето това

Опитай и пиши .. и послушай колегите малките трябва да се връщат..
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Ем на мене ми е по хубаво като я изям
не,че не ми е хубаво като я хванах 

-
- вече хвърля и на тежко
Така, пич. Като ти е кеф да я ядеш такава малка, сам ли седна да я ядеш? Или почерпи? А колко бира изпи..? А знаеш ли, че ако те беше видял някой проверяващ нямаше да ти е до ядене и утре. Представи си, че по този начин, както отговаряш никой няма да те остави, а камо ли да ти каже Браво!!! 

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
има време или ще се поправи или ще зареже спининга ...Bai Ves написа:Така, пич. Като ти е кеф да я ядеш такава малка, сам ли седна да я ядеш? Или почерпи? А колко бира изпи..? А знаеш ли, че ако те беше видял някой проверяващ нямаше да ти е до ядене и утре. Представи си, че по този начин, както отговаряш никой няма да те остави, а камо ли да ти каже Браво!!!
Но поне едно е сигурно ...с това отношение към хората като теб и марко ще загуби страшно много полезна информация

А неговите капота тепърва идват - тя природата си знае работата

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!