Блесни

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Блесни

Мнение от Bai Ves »

Така, пич. Като ти е кеф да я ядеш такава малка, сам ли седна да я ядеш? Или почерпи? А колко бира изпи..? А знаеш ли, че ако те беше видял някой проверяващ нямаше да ти е до ядене и утре. Представи си, че по този начин, както отговаряш никой няма да те остави, а камо ли да ти каже Браво!!! :|
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Bai Ves написа:Така, пич. Като ти е кеф да я ядеш такава малка, сам ли седна да я ядеш? Или почерпи? А колко бира изпи..? А знаеш ли, че ако те беше видял някой проверяващ нямаше да ти е до ядене и утре. Представи си, че по този начин, както отговаряш никой няма да те остави, а камо ли да ти каже Браво!!! :|
има време или ще се поправи или ще зареже спининга ...
Но поне едно е сигурно ...с това отношение към хората като теб и марко ще загуби страшно много полезна информация :)
А неговите капота тепърва идват - тя природата си знае работата :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Afda
новобранец
новобранец

Мнение от Afda »

:lol: :lol: :lol: По корекциите не проверяват.Аз на спининг не мога и почти винаги съм капо ама на плувка никога не сам бил капо :lol: :lol:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Приятелю, на теб може да ти е кеф да ги ловиш маломерни и да ги ядеш, но на нас в такъв случай не ни е кеф да ти даваме съвети.

п.с. Колкото до проверките по корекциите, гледай да не се изненадаш неприятно някой път... :rolleyes:
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Д Пенев
новобранец
новобранец

Мнение от Д Пенев »

Afda, на повечето колеги пишещи из риболовните форумите не ни се нрави месарството, стойноста и ценноста на риболова е съвсем друг за нас!!
Щом ти се яде риба в магазините има, хем ще ти излезе и по-евтино от закупуването на такъми, хем няма да въртиш педалите един час и ще си отморен!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Май някой е решил да Ни .......Не му се връзвайте :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Afda
новобранец
новобранец

Мнение от Afda »

Ямуци такамите ми струват повече от вас :lol: :lol: Като гледам кофичките има и по малки от моата коята се пребират теиче :lol: :lol: Без тфда маи имам белет кфо да ме изненадвате :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Afda , бате , сори ама примерно мойте такъми струват колкот целиот Полски Тръмбеш и околията :idea: В тоя ред мисли сметам да резбереш че в мордерираните от мен подфоруми си персона нон грата :idea: Аре бай !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”