Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Магазин naRiba!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: Магазин naRiba!
Marco Polo написа:... че някой е решил да си прави търговийката тук...

Някои го наричат бизнес Марко, бизнес!
Тедо написа:след 10.11.1989г бизнесът не е престъпление... или се заблуждавам
Аз се по-късно разбирам за какво става въпрос,
та и сега незнам що го нема магазина, ма тая година продадох лодката там, купих друга пак от там и напраих оборот горе долу 15 бинки, ако требе да плащам комисионни малииииии, ма ново, или старо, вносител, или не какво толкоз, събира се повече информация. А и според мен с влизането ни в ЕС, с по-високата ликвидност на кредитни и дебитни карти и т.н. тва са неминуеми процеси. Даже вече ми минават мисли, че нема смисъл да хода и до магазина, в смисъл, че там мога да вида и да пипна тада се уверя в качеството, но в нашия форум вече имам доверие на много колеги та, ако ми препоръчат нещо за какво да хода до магазина. Пък, ако не ми пасне айде обява и готово. Та правила сигурно трябват, то накъде и да се обърнеш правила, ма тази тъй полезна секция трябва дя я има час по-скоро - мое мнение.
Айде Поздрав!
а забравих, ако БАРУТА земе да уреди една такава хубава палатка като неговата КУПУВАМ

Айде Поздрав!
а забравих, ако БАРУТА земе да уреди една такава хубава палатка като неговата КУПУВАМ

Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За чешките пръчки трябва подфорум "Стоки за левче"Marco Polo написа: Въпросът е, че в момента и аз не мога да продам, примерно, двете си 20-30 годишни чешки пръчки заради това, че някой е решил да си прави търговийката тук...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Усещам как тази тема ще се изспами на "купувам-продавам"...

В тази връзка - продължавам да си търся лодка "Романтика".

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
Тедо,на точно такива"БИЗНЕСМЕНИ" като теб,се чудя и мая защо Барута дава аванта да си продават китайските стоки през сайта!!!!!!Смятам че идеята на този магазин е хора като Марко да търсят пътя на старите пръчки,а не ти да продаваш китайски копия на ямаха примерно!Сори но не се здържах!Тедо написа:За чешките пръчки трябва подфорум "Стоки за левче"Marco Polo написа: Въпросът е, че в момента и аз не мога да продам, примерно, двете си 20-30 годишни чешки пръчки заради това, че някой е решил да си прави търговийката тук...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
АААААА и аз имах един мотор за продаване, сега уиде работата
Много полезен си беше магазина

Много полезен си беше магазина

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ако се затвори магазина,все едно сме отрязали една ръка на човек.Много от нас го ползват и мисля ,че е редно да си действа.Купил съм си много неща от обявите и съм си продал неща които не съм ползвал.Ако някой е злоупотребявал с него,ами намерете начин да не го допускате.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
IDA написа:Да не му се сменя името в магазин " naBarni."![]()
![]()

Добре де,чета и пак нищо неразбирам.сигурно съм много тъп.не виждам проблем да си продаваме ненужните такъми.прочетах,че някой си продавал китайските боклуци.ми то незнам на българския пазар да има нещо което да не е произведено в китай.всичко е злоба и завист и явно някой започва да става алчен.защо когато е пуснат подфорума не са определени някакви правила,ама явно тогава членовете на форума са били малко и е трябвало да се трупат дивиденти, пък сега са 20 000 и нещата стоят по друг начин.и си мисла,че че май ще пуска ме SMS,ако искаме да продава ме нещо.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Еееееей,поне на Тедо не се нахвърляйте.Може да си продава стоки,но когато някой иска инфо за нещо от рода на моторите,го дава безплатно.Според мен е коректно момчето.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
.и си мисла,че че май ще пуска ме SMS,ако искаме да продава ме нещо.
На вниманието на БАРУТА

На вниманието на БАРУТА

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- Skorpi
- сериозен играч
Де си мии... магазина бре
Да барвате правилата по на бързо че ми е криво без алаш-вериша

Да барвате правилата по на бързо че ми е криво без алаш-вериша

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако трябва да сме точни, аз през форума съм продал 1 бензинов и един ел. двигател... дали са китайски или американски - не виждам какво общо има с темата...
в същото време от тук си купих сонар, продадох въдица и влакно...
търговията с мотори и лодки става основно през мобиле-то... там въдици не се продават - така че ако се закрие магазина, най-малко на мен ще навреди
В офроуд форума има изискване да се предлага отстъпка от цената за членове на форума... това е добро решение според мен...
в същото време от тук си купих сонар, продадох въдица и влакно...
търговията с мотори и лодки става основно през мобиле-то... там въдици не се продават - така че ако се закрие магазина, най-малко на мен ще навреди

В офроуд форума има изискване да се предлага отстъпка от цената за членове на форума... това е добро решение според мен...
Понеже съм член и на други форуми , ето един пример как са го организирали http://bikerz.netissat.bg/ ... това е мотофорум , демек рокерски
.
Там обявите на фирми и частни лица са разделени , като всички обяви са безплатни и без ограничения на броя обяви.
Лично аз в момента там имам три обяви .
Ето как изглежда форума:

Тедо и хора като него , с обявите и мненията си са добре дошли във форума /според мен/ , всички имаме полза от тях. А това , че Тедо е прогледнал /финансово/ , не е причина да му извадим едното око
. Надявам се всеки от нас е научил от него нещо , ако не в риболова , то поне е показал що е етика в отношенията между риболовци.
И както би казал Хр.Стоичков за случая , "който желае чИте обявите и рекламите , който нИ ще , да не чИте"
PS:Не познавам Тедо и няма да си купувам двигател или лодка от него , имам си.

Там обявите на фирми и частни лица са разделени , като всички обяви са безплатни и без ограничения на броя обяви.
Лично аз в момента там имам три обяви .
Ето как изглежда форума:

Тедо и хора като него , с обявите и мненията си са добре дошли във форума /според мен/ , всички имаме полза от тях. А това , че Тедо е прогледнал /финансово/ , не е причина да му извадим едното око

И както би казал Хр.Стоичков за случая , "който желае чИте обявите и рекламите , който нИ ще , да не чИте"

PS:Не познавам Тедо и няма да си купувам двигател или лодка от него , имам си.
На платено не одим !