Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Риболов в дълбоки води!
Модератор: Paublo_Eskobar
- каридата
- учете се от него
Re: Риболов в дълбоки води!
Moите съсъ сигурност не са от карбон.Ами мисля че са от стъклопласт 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Карбоновите върхове са по-твърди,за това те питам.Не знам какво съм улучил ,ама нещо някъде гелпите със сигурност.Не може на мен да си ми е изпъната линията,даже и при големи дълбочини,Оризари е дълбок гъол,има места над 10 метра,лятото каракудата и перката се укриват там.Така,че не е до място.А правия връх протоворечи с общи понятия за този риболов в стоящи води,има един термин-странична линия,повече не подсказвам.А и когато е ниско разположен успоредно на брега,кордата или квото и да е си ляга по дъното,не го хващат нито течения,нито ветрове и пр.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Ако искате мога да ви заведа на Жребчево в момента за да си изпробвате теориите , само дето няма да да има насрещен отговор - 5 дена 15 вида монтажи и нищо, резултатът 15 каракуди и толкова едри перки

- каридата
- учете се от него
Много лошо бе БЗИ.Аз се надявах че до другата седница ще калвът платиките.Еййййййййййй да му е..а 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

-
- разбира нещата
е имаше и 5 платики но това е нищо за този язовир 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В склада под нас има по .......лв-стъклопластови и карбонови.По къси са с 8см от оригиналните ми.Различни диаметри са от 2.2 мм до 4.3мм нещо такова,при интерес ще видя всички размери.
дай някаква цена и дължина,ако може.butnik написа:В склада под нас има по .......лв-стъклопластови и карбонови.По къси са с 8см от оригиналните ми.Различни диаметри са от 2.2 мм до 4.3мм нещо такова,при интерес ще видя всички размери.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте и от мен.Чудесен форум.Чета всичко с голямо удоволствие.До сега не съм писал много,но много съм научил от майсторите тук.Ето и сега от Бутник научих,че в Пловдив има нещо,което в София търся отдавна-върхове за фидер с дебелина в основата 3мм.Имам един медиум на Микадо на който се учих и докато се понаучих му изпочупих връхчетата,а ми е сантимент и не искам да се разделям с него.Моля Бутник да провери дали има 1/2oz,3/4oz или 1oz евентуално за цена и да напише малко повече "за склада под мен".Ако мога и аз да бъда с нещо полезен ще се радвам да помогна.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Върховете са на Микадо,така пише на кората,не е означен грамаж-унции на тях.Дължината им е 50см,поне този който си взех за мен с 5 водача са.Върха ,който си взех е среден между 1.5 и 2.Поне като ги сравнявам с моите,не съм ги пробвал всичките на провис за да бъда категоричен с точен грамаж.Склада не пиша на кой,но в София може да проверите в магазина на Ники Алема-Шекспир.
Ицо,и мен ме интерисуват връхчета 1 и 2 унц. с диаметър 3.5mm.Има ли и какви пари са?
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- вече хвърля и на тежко
Задължен съм за светкавичната реакция и огромната отзивчивост на Бутник.Още в понеделник ще проверя,но ако няма за да не цапам темата... може ли на ЛС?Още веднъж благодаря и наслука!butnik написа:Върховете са на Микадо,така пише на кората,не е означен грамаж-унции на тях.Дължината им е 50см,поне този който си взех за мен с 5 водача са.Върха ,който си взех е среден между 1.5 и 2.Поне като ги сравнявам с моите,не съм ги пробвал всичките на провис за да бъда категоричен с точен грамаж.Склада не пиша на кой,но в София може да проверите в магазина на Ники Алема-Шекспир.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Има си отдел разни,съобщения,оплаквания,на някой ако му е мъчно за нещо -там е изповедалнята.Тук в момента се дискутира друга тема.
-
- вече хвърля и на тежко
Ами след като се разбрахме на друго място за жизнено важният ми проблем,свързан с връхчетата на стария ми фидер,да кажа и аз мнението си за дълбоките води.Работя с метални хранилки предимно кръгли за спокойни води 30.гр и не съм слагал връх повече от 1oz.3/4oz-най-добре.използувам влакно Тубертини фидер и с ъм доволен.Нямам никакъв проблем с дълбочини и изпъване на линията.На Щъркела има дълбочини около 10-12 м.Миналата година по това време разпрах платиката,като нямаше по-малка от 7-800 грама.Имаше и една рекордна за мен,която си задържах,щото другите си поеха по пътя за учудване на хората от ресторанта.Тази беше 2.400.Живарника беше пълен до втори обръч.Съжалявам ама се уча да качвамснимки.Иначе съм ги свалил на диск.Ще почета още малко и ще почвам да качвам.