Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Къде да отида?
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
Къде да отида?
Моля дайте някой друг съвет къде да отида утре за риба обмислям да е или на блесна на дунава или на един язовир на дъно (сладка царевица + куртове) ако е за шаран моля кажете и каква захранка да си купя
За мен винаги навсякъде има риба
Re: Къде да отида?
отивай на блесна хишника сега е по активен успех
Колега,отиди на риболовна захранка и мисля,че там ще намериш всичко нужно от домашна до купешка захранка.Аз утре мисля да отида до яз.Искър и ще пробвам с на'ште на Filstar -;платика;ванилия с коноп;бял червей;малко кюспе.Това за пружините,а иначе ще пробвам и блесната как е.Очакваме да пишеш в успешни и наслука!!!preskata написа:Моля дайте някой друг съвет къде да отида утре за риба обмислям да е или на блесна на дунава или на един язовир на дъно (сладка царевица + куртове) ако е за шаран моля кажете и каква захранка да си купя
memento mori
-
- научил се да хвърля
tat24you написа:Колега,отиди на риболовна захранка и мисля,че там ще намериш всичко нужно от домашна до купешка захранка.Аз утре мисля да отида до яз.Искър и ще пробвам с на'ште на Filstar -;платика;ванилия с коноп;бял червей;малко кюспе.Това за пружините,а иначе ще пробвам и блесната как е.Очакваме да пишеш в успешни и наслука!!!preskata написа:Моля дайте някой друг съвет къде да отида утре за риба обмислям да е или на блесна на дунава или на един язовир на дъно (сладка царевица + куртове) ако е за шаран моля кажете и каква захранка да си купя
-
- научил се да хвърля
аз едва ли ще пиша в успешни ама се надявам ти да пишеш там