Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Богров, непознатият!
Модератор: sapuna
Богров, непознатият!
Тази сутрин на изгрев слънце бях на култовите за софиянци гьолове край Долни Богров. Но не там, където се блъскат всички, а по ония места, където е красиво и пусто, та дори и чисто. Вижте изгрева:

После дълго ходене, далече зад двата централни гьола и стигнах първия гьол под пресевната:

Част от местата са със стръмни и опасни брегове, но водата е чиста като сълза!

Стигнах и втория гьол, където в момента дълбаят за пясък и водата е мътна, но там двама колеги успешно ловеха костури:

Пускам обща снимка, който не е ходил - да го види!

След прескачане на канали и треволяци до пояса стигнах и този гьол, който е първи откъм Ботевградско шосе, но от обратната му страна. Красота!

Накрая снимах и един дядка, приличащ на американски трапер с два прилични костура, много се кефеше старецът, че бе наблъскал около две кила риба:

Аз риба не хванах, но бях изключително доволен от разходката, гледките и спокойствието
Откъм тези непознати страни на Богровските кариери, боклуци просто няма, защото няма достъп с коли и човешкото присъствие е ограничено
Върнах се като нов човек.
Наслука!

После дълго ходене, далече зад двата централни гьола и стигнах първия гьол под пресевната:

Част от местата са със стръмни и опасни брегове, но водата е чиста като сълза!

Стигнах и втория гьол, където в момента дълбаят за пясък и водата е мътна, но там двама колеги успешно ловеха костури:

Пускам обща снимка, който не е ходил - да го види!

След прескачане на канали и треволяци до пояса стигнах и този гьол, който е първи откъм Ботевградско шосе, но от обратната му страна. Красота!

Накрая снимах и един дядка, приличащ на американски трапер с два прилични костура, много се кефеше старецът, че бе наблъскал около две кила риба:

Аз риба не хванах, но бях изключително доволен от разходката, гледките и спокойствието

Върнах се като нов човек.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- и господ не е толокова добър
Re: Богров, непознатият!
Поне си направил хубави снимки 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Красиви са местата , но дано да ги запазим такива. Защото останаха малко като това място в БЪЛГАРИЯ!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Страхотна разходка си направил ,а и добри снимки.Разкри ми непознати гьолове на Богров
Аз миналата седмица в дъжда го посетих централния гьол за 4-5ч.,но се върнах на Чепинци ,там поне направихме нещо.

Това е в южна посока зад централния ,нали?Там сега вадят пясък ,но тази пресевна не се ли води на Кривина.Тя още малко и ще я свържат с централния гьол.docenta написа:После дълго ходене, далече зад двата централни гьола и стигнах първия гьол под пресевната:
Всичко може,но не всеки го можe.

Пресевната е от Кривина, но гьоловете са на границата между двете землища. Скоро един колега пусна тема в "Спинингов риБолов", че точно на този гьол се вадели щуки на воблери и аз отидох да проверя, но явно не съм бил с точните воблери. А нямаше и характерната игра на щуката.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- maycal
- ще става разбирач

С кракомобил, а "гумите" му са 46 номер чешки ботуши, мноо яки! А иначе там може да се мине с колело и мотоциклет за екстремно каране. Най-кофти са каналите, трябва доста да се обикаля, докато намериш място за преминаване.maycal написа:С колело ли се предвижваше?
Виж за какви хендеци става дума:

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Красиво за София ,дано се запази все така 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много одавна не съм ходил до там, но има и път за кола малко е екстремен но няма да го описвам за да ги запазим, иначе за този най - големият съм чувал за добри бели рибки и то преди години.
Доценте асистента ти доиде на Жребчево след като си тръгна ти и остана след мен направили ли са нещо даи инфо.
Доценте асистента ти доиде на Жребчево след като си тръгна ти и остана след мен направили ли са нещо даи инфо.
Абе, още са там тия шашкъни, паднали са им батериите на телефоните, но в края на миналата седмица ми се обадиха, че ловят много костур, чат-пат бяла риба и платика. Може и да изкарат две седмици.nasco2 написа:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!