Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Zen ,
Аз както вървят нещата, май ще се пробвам чак другата седмица пак.
Ще поспортуваме ... за мускули и т.н.
Успехи през почивните дни.
Последно промяна от Pedro на Нед Окт 05, 2008 9:43 am, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
?
Последно промяна от nicki4 на Пон Окт 13, 2008 8:12 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Направих си труда да прочета някои от мненията които си дал,ами нищо смислено драги ми Сульо и Пульоhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 59#p198859Тъй,че повече тия думички да не се употребяват,ясен ли съмnicki4 написа:ей хора където и да ходя е пълно с рибари, а все едни и същи хора пишат в форума да ги е.а тез които не пишат, а риболовстват от днес и аз спирам да пиша няма да давам информация на сулио и пулио.![]()

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
Ти пък кога стана модератор и взе да ми правиш забележки бре майна, който стане модератор и хайде вече става голямата работа, хайде пишете си помежду си, а ние само ще гледаме отстрани.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря Педро! Успех и на теб на следващите излети.Pedro написа:Zen ,

Е вчера на Дунава за цял ден висене хванах една щука 53см. По моя преценка около килограм(все се каня да си купя кантарче,ама...

здравеите всички вчера събота ходих за доици и бяла на канала под Рига МНОООООГО НАРОД сигурно 40 човека имаше гора от пръчки някои вадеха други гледаха и се прибрах с 1 голямо поп4е и 1 бяла рибка имах и преди тожа имах 1 добро разклащане на званчето но като дръпнах леко и 0.25 се скуса като 0.10 било е прещипано сигурно и така долу горе нищо 

Zen
grizzly,
Добре е да прочете човек за някакви макар и леки успехи.Иначе като за старт щуката е добра - нека последват и други, па и други риби.Ще я пробваме пак дунавската риба тези дни - да отминат дъждовете и да поизсъхнат черните пътища.
И аз нямам кантарче, и не ми и трябва - В закон е казано сантиметри.Толкоз.
Има си Закони,Агенции, има си Институти - разни.Има кой да се занимава с размери, популации и т.н.Не е моя работа да им изземвам функциите - важното е да спазвам изискванията, а понякога да добавя и от себе си нещо в положителна насока.
grizzly,
Добре е да прочете човек за някакви макар и леки успехи.Иначе като за старт щуката е добра - нека последват и други, па и други риби.Ще я пробваме пак дунавската риба тези дни - да отминат дъждовете и да поизсъхнат черните пътища.
И аз нямам кантарче, и не ми и трябва - В закон е казано сантиметри.Толкоз.
Има си Закони,Агенции, има си Институти - разни.Има кой да се занимава с размери, популации и т.н.Не е моя работа да им изземвам функциите - важното е да спазвам изискванията, а понякога да добавя и от себе си нещо в положителна насока.
-
- кандидат преподавател
Никич не се ядосвай бе баце.Винаги ще има навлеци.Прав си ,че повечето хора само четат и не споделят къде ходят .Ами и ти само давай ифо за водоема ма не си казвай местата в темата а само на лични ако трябва.Бутника е прав за ругаенето дори и да ги псуваш тях ими все толкова.Та че ходи си за риба и дан ти пука
Рядко ще си намериш място за риба близо до града да си сам
и да няма навлеци.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- сериозен играч
Тъй като гледам, вече две седмици никой нищо не е писал
, явно работата не е добре, не че и аз имам с какво да се похваля, ама да споделя че вчера мои приятели ходиха на рибарника на Басабово(дето се плаща 10лв. на човек)
та отидох да ги видя към 3 след обед и да им занеса по-едно кафе.Трима човека с по-две пръчки бяха хванали около 10 таранки общо
И 10лв на човек , никога няма да ида там за риба

та отидох да ги видя към 3 след обед и да им занеса по-едно кафе.Трима човека с по-две пръчки бяха хванали около 10 таранки общо

И 10лв на човек , никога няма да ида там за риба

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- кандидат преподавател
То май само в началото беше добре на Басарбово.Аз не съм ходил щот нещо гърба ме беше сванал яко и чак днес мога да се движа.Комшията ходи на Дунава и е едно капо напред 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аз не съм риболувал скоро, но мисля този уикенд дето идва, да направя нещо, ако метео условията са прилични.
Алооо, постоянното присъствие.Защо не пишете как е хавата на Дунав ?
Днес точно след 1 седмица пак ходих.От 06:00 до 18:00 нямах удар...2 леки почуквания ..може и от ветреца да е било.Предимно на дъно, с 4 вида жива стръв - хубава, добри монтажи..според мене.Е - няма и няма.
Не се срамувайте, ако не ловите.Хич да не ви пука.До мене бяха извадени няколко платики,и ми викат - я хвърляй като нас, и ще си хващаш.
Отговора ми бе , и е : 3 години мога да ходя за хищник - нищо да не хващам и Не Ми Пука.И ми е готено.Такава е моята философия.
На Дунав е хубаво - вижте:

P.S.
Забравих да кажа, че ловейки си попчета за стръв с телескопа, и вадейки плувката с кукичката от водата за ново замятане, направо до брега я атакува хищник, повлякох го, показа му се главата и се откачи.Доста ми натежа на пръчката - но стана толкова бързо, че не видях какво беше....Но нямаше и да го хвана с кукичка № 12 и 0.12 изгнил монофил.
Днес точно след 1 седмица пак ходих.От 06:00 до 18:00 нямах удар...2 леки почуквания ..може и от ветреца да е било.Предимно на дъно, с 4 вида жива стръв - хубава, добри монтажи..според мене.Е - няма и няма.
Не се срамувайте, ако не ловите.Хич да не ви пука.До мене бяха извадени няколко платики,и ми викат - я хвърляй като нас, и ще си хващаш.
Отговора ми бе , и е : 3 години мога да ходя за хищник - нищо да не хващам и Не Ми Пука.И ми е готено.Такава е моята философия.
На Дунав е хубаво - вижте:

P.S.
Забравих да кажа, че ловейки си попчета за стръв с телескопа, и вадейки плувката с кукичката от водата за ново замятане, направо до брега я атакува хищник, повлякох го, показа му се главата и се откачи.Доста ми натежа на пръчката - но стана толкова бързо, че не видях какво беше....Но нямаше и да го хвана с кукичка № 12 и 0.12 изгнил монофил.
-
- сериозен играч
Някой да е чувал нещо за текето? Казаха ми че е изтровена рибата, имало снимки в вестника? 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- кандидат преподавател
Мой познат ходил но само попчета хванали.Каза ,че някой хванали и бяла ама той си е полицай и малко пишман рибар .
Нищо не каза за отровена риба .Поне щеше да има по брега а той не спомена нищо

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Давайте в неделя да ходим на Мартен,да погледаме майсторите на спининга!Аз мисля да ида!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......