Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тунджа 05.10.2008
-
- сериозен играч
Тунджа 05.10.2008
Днес решихме да отскочим до Тунджа(много красива река).Това ми е първо посещение на реката по тези места(село Срем).
Реших да търся хищниците,въпреки че информацията за активността на рибата не беше добра.
Въоръжен със.....въдица и макара-без значение,а воблера-yo-zuri l-minnow[s] 44mm skining,и след един доста голям бързей...

не го премерих на дължина,но беше около 800гр

Към 8,30 като заваля един дъжд......имаше и малко слънце

Като поспря да вали,пак поех по реката,смених воблера с yo-zuri pin's magnet 70mm floating и се случи това

Малка,ама все пак първата ми щука.Хубавото беше че видях цялата и атака,а най-хубавото е че щукичката отиде където и е мястото-в реката.
Същата участ последва и кефала де.Щуката я хванах тук

Ако не бях с гащеризон,със сигурност нямаше да мога да я извадя(както и кефала).
Малко снимки и на реката

Хванах рибата за която мечтаех.Сега очаквам по-голяма.
А на прибиране към Бургас

Без това-не може
p.s. Извинявам се за лошите снимки,ама с телефона-толкова.
Реших да търся хищниците,въпреки че информацията за активността на рибата не беше добра.
Въоръжен със.....въдица и макара-без значение,а воблера-yo-zuri l-minnow[s] 44mm skining,и след един доста голям бързей...

не го премерих на дължина,но беше около 800гр

Към 8,30 като заваля един дъжд......имаше и малко слънце

Като поспря да вали,пак поех по реката,смених воблера с yo-zuri pin's magnet 70mm floating и се случи това

Малка,ама все пак първата ми щука.Хубавото беше че видях цялата и атака,а най-хубавото е че щукичката отиде където и е мястото-в реката.
Същата участ последва и кефала де.Щуката я хванах тук

Ако не бях с гащеризон,със сигурност нямаше да мога да я извадя(както и кефала).
Малко снимки и на реката

Хванах рибата за която мечтаех.Сега очаквам по-голяма.
А на прибиране към Бургас

Без това-не може

p.s. Извинявам се за лошите снимки,ама с телефона-толкова.
Последно промяна от vesko_bs на Нед Окт 05, 2008 4:48 pm, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Тунджа 05.10.2008
Хубав риболов с хубава компания.Очакваме и другите репортажи 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Сериозна група сте вие! 

- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- сериозен играч
Абе ако знаеш и нас какъв дъжд ни валя.....не е истина.
Ама упорстване му е майката.Пропуснах да кажа че имаше и едно откачане на един кефал(по малък от първия),ама другия път да му мисли.
Lokal и Каридата още риболовстват.Ама на тях това им е простено.
Те са безнадеждно болни
.
Ама упорстване му е майката.Пропуснах да кажа че имаше и едно откачане на един кефал(по малък от първия),ама другия път да му мисли.
Lokal и Каридата още риболовстват.Ама на тях това им е простено.
Те са безнадеждно болни

Напук на лошото време, си спретнахме един запомнящ се излет. За мен специално с хващането на първия ми скобар. . ..

Пробвах и новата си платформа на "ряката".
С такава компания всеки неуспешен излет се превръща в успешен.
Пробвах и новата си платформа на "ряката".
С такава компания всеки неуспешен излет се превръща в успешен.

Последно промяна от Koleff на Нед Окт 05, 2008 5:54 pm, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
без думи 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами Локалчо да не е бил само свидетел,направи си голяма подготовка,та не вярвам да е останал капо 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
И той беше в играта,ама сам да си кажеbutnik написа:Ами Локалчо да не е бил само свидетел,направи си голяма подготовка,та не вярвам да е останал капо

Локито на Тунджа се отчете с няколко маломерни кефалчета и морунажчета. Ама то в тоя вятър, тая щека как се удържаbutnik написа:Ами Локалчо да не е бил само свидетел,направи си голяма подготовка,та не вярвам да е останал капо

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- cecodevil
- сериозен играч
Поздравявам ви за успешния излет в това лошо време
Аз стигнах до един язовир и обратно в колата и Бургас (без разпъване).Пожелавам ти другия път дедо и на тая щука.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Абе Веско,аз мислех че няма да ходите и хич не се обадих...де да знам че сте толко луди в тоя вятър и дъжд...Пфуу браво за излета и рибите,другия път съм на линия !!!
Ще те спукам,рибо!
- Local
- учете се от него
Ибреее, оцеляхме да го е*а... с каридчо спряхме на връщане на Грудовска, след 15-минутен преход в пущиняка, се озовахме на ряката, там ни чакаха хиляди изгладнели едри бабушки, които зарадваха разклатената рибарска психика, и дежурните много костури на туистер.
За тунджа какво да кажа, прекрасна река, ама просто не даде време да риболуваме, иначе рибата почна да си взема, и времето каза че ше обърне гъзъ и го направи. Влияеше се от храна взимаше си добре, но просто времето прееба всичко, от 6 часа стояне на тунджа щеката я подържах 30-40 мин.
захранка: Tubertini Cavedano Barbo Savetta, Sensas Club 3000 Barbeaux, домашна трохинка (рецепта Бутник) и глинка, бял, торен и троха за стръв. такъми близалки за изтичане Cralusso Torpedo Tuning. Пак ще е посетим тази река, има още какво много да се желае. Мисля, че има някоя друга снимка при Каридчо, но сигурно утре ще ги постне.
Поздрави на всички колеги!
За тунджа какво да кажа, прекрасна река, ама просто не даде време да риболуваме, иначе рибата почна да си взема, и времето каза че ше обърне гъзъ и го направи. Влияеше се от храна взимаше си добре, но просто времето прееба всичко, от 6 часа стояне на тунджа щеката я подържах 30-40 мин.
захранка: Tubertini Cavedano Barbo Savetta, Sensas Club 3000 Barbeaux, домашна трохинка (рецепта Бутник) и глинка, бял, торен и троха за стръв. такъми близалки за изтичане Cralusso Torpedo Tuning. Пак ще е посетим тази река, има още какво много да се желае. Мисля, че има някоя друга снимка при Каридчо, но сигурно утре ще ги постне.
Поздрави на всички колеги!
Клавиатура риба не лови!!!
-
- учете се от него
Браво сладури и риба сте хванали и бирка сте пийнали и шкембе хапнали - ееееех какво му трябва на рибаря
.
БРАВО момчета

БРАВО момчета

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- каридата
- учете се от него
Ха така де...самата истина.хиляди изгладнели едри бабушки, които зарадваха разклатената рибарска психика, и дежурните много костури на туистер.

В сряда да му мислят,ша ги скъсам.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''