Информация за Щука около Лом

Модератор: sapuna

joco

Мнение от joco »

Макар и дребна щуката ,но накрая се оказа че има един водоем на който да се лови и да не ти искат пари или билети!!! :D Така че,Жоре,готви се за драги гости!!! :D Смятамче, пари да наемем един автобус "Чавдар",за да ни докара съфорумците,все ще съберем! :oops: :P
RISTO
новобранец
новобранец

Мнение от RISTO »

Колега ,и Добри дол ли е твое и ако е така с открит лист ли ще влизаме :?:
РИБАТА КЪЩА НЕМА
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Мангасарян написа:
Будьони ако аз се бях снимал така,НИКОГА не бих писал в такъв рибарски форум :idea: :idea: :idea:
Може ли малко разяснение относно снимката и написаното.Какво е общото с колегата Будьони
Последно промяна от barutchiata © на Нед Дек 25, 2005 2:18 pm, променено общо 1 път.
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

Защо ми се струва, че обръщаме прекалено много внимание на някои хора и техните изказвания?!
Форумът има смисъл, когато се използва по същество!
Не ми се коментира повече!Предполагам и на повечето от колегите.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Колеги искам да изясня за себе си дали Будьони и лицето със бебетата сомета е един и същи човек ,защото конфликтите започват от недоразумения и грешни нападки.А ако е един и сещи човек се присъединявам към мнението на Мангасарян
Последно промяна от barutchiata © на Сря Дек 28, 2005 1:12 pm, променено общо 1 път.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мангасарян написа:http://snimka.bg/album.php?album_id=8567&photo=16

Разглеждай на воля !!!!!!!
Мерси за просвтлението колега :idea: .Вече съм в час :!:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Информация за Щука около Лом

budyoni_hp написа:Здравейте колеги на никои няма да му е излишна малко информация.
Последно ходих преди две седмици на Орсоя и Добри дол но несъм доволен излизат само малки щуки хванах 3-4 за цял ден. Някои има ли информация за Долни Цибър или някаде другаде в тоя район.
Г-н Петров, след видяното във една ваша фото сесия бих ви посъветвал да си смените подписа .Вместо запален рибар -може спокоино да използвате запален бракониер
И един съвет от мен не давайте толкова лични дани за да не ви потърсят от ИАРА
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

PENN написа:Гаосподин модератор,след прегледа на тая тема сам на мнение,че е крайно време да ириташ от форума такива като тоя..........Но това ти си го знаеш,но пак незнам защо не се прави.Колко като мен трябва да си заминат за да се сетите какво да се прави???
Уважаеми PEEN.Живееме в демократична държава където всеки има право глас и мнение.А форумите са точно за това .Не всички хора са идеални а и никога няма да бъдат за съжаление.Колкото до тоя.........и на мене не ми е симпатичен а и никога няма да стане :evil:
Много е лесно да се изтрие някое мнение.И какво :?: след време всичко се забравя.А така всеки вижда кой кой е :!: :?:
Колкото до изритването от форума мисля ,че това може да го направи само Fixxer.Ти също си модератор пусни му ЛС и се разберете.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Бате за много неща си прав ама не за всичко.От сутрин до вечер се убивам от работа и вечер не мога да изчета всичко ,а и ти биеш отбой.Форума има нужда от теб не знам на кого и защо си обиден.Верно в началото имахме недоразумение с теб , извиних ти се и после кво стана не знам :?: :?: :?:
joco

Мнение от joco »

Жоро Гоцов написа:
joco написа:Макар и дребна щуката ,но накрая се оказа че има един водоем на който да се лови и да не ти искат пари или билети!!! :D Така че,Жоре,готви се за драги гости!!! :D Смятамче, пари да наемем един автобус "Чавдар",за да ни докара съфорумците,все ще съберем! :oops: :P
кой от водоемите :? ??? И като докараш автобус с рибари на другия излет водорасли ли ще ловиш ????????? :twisted: :twisted: :twisted:
Уважаеми г-н Гоцов,явно че чувството Ви за хумор куца сериозно.Не Ви познавам,както и Вие мен.Не се притеснявайте,никой няма да посегне на собствеността Ви.Тя е свещена и неприкосновена,а освен това ясно заявена във форума.Отделно,че даже нямам идея къде се намира това.
Георги
новобранец
новобранец

За нападките срещу Будьони

Мнение от Георги »

Здравейте колеги. Тотално съм разочарован от отношението ви към един запален колега - Будьони. Колко от вас предположиха истината че след като са снимани тия дребосъци са пуснати ? БРАВО - нито един от вас не допусна най-вероятното. Това е истината - аз съм участвал почти във всички излети и го зная много добре. А ако търсите бракониери - заповядайте - ще ви ги покажа заедно с опънатите мрежи. ИАРА за пореден път замазва очите с по 300-400 метра мрежи - това е просто една стотна от наличните
Георги
новобранец
новобранец

Мнение от Георги »

Колеги гледам че всички се натискате да се спасявате от тук - ето още едно доказателство че всеки гледа да е само неговото мъжко - жалка работа
Георги
новобранец
новобранец

Мнение от Георги »

Хубаво се захапваме един за друг - това ли са ни най-големите проблеми? Не мислиш ли че с всеки следващ излет си доставяш по-малко удоволствие от предния път? Каква е причината според теб за това? А колкото за моите мнения - точно така - споделил съм две мнения - преди време имах регистрация - не съм я ползвал - споменах за напастта мрежари и се получи едно дълго мълчание.
Георги
новобранец
новобранец

Мнение от Георги »

Penn имам предложание - обади се и ела някой път на яз. Огоста - има много неща които ще видиш и ще ги коментираме - навит ли си
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Колега хубаво си споделил във форума за мрежари но според мен е трябвало паралелно да се обадиш и на горещите телефони на ИАРА.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”