Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Информация за Щука около Лом
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Може ли малко разяснение относно снимката и написаното.Какво е общото с колегата БудьониМангасарян написа:
Будьони ако аз се бях снимал така,НИКОГА не бих писал в такъв рибарски форум![]()
![]()
Последно промяна от barutchiata © на Нед Дек 25, 2005 2:18 pm, променено общо 1 път.
- barutchiata ©
- Администратор
Колеги искам да изясня за себе си дали Будьони и лицето със бебетата сомета е един и същи човек ,защото конфликтите започват от недоразумения и грешни нападки.А ако е един и сещи човек се присъединявам към мнението на Мангасарян
Последно промяна от barutchiata © на Сря Дек 28, 2005 1:12 pm, променено общо 1 път.
- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Информация за Щука около Лом
Г-н Петров, след видяното във една ваша фото сесия бих ви посъветвал да си смените подписа .Вместо запален рибар -може спокоино да използвате запален бракониерbudyoni_hp написа:Здравейте колеги на никои няма да му е излишна малко информация.
Последно ходих преди две седмици на Орсоя и Добри дол но несъм доволен излизат само малки щуки хванах 3-4 за цял ден. Някои има ли информация за Долни Цибър или някаде другаде в тоя район.
И един съвет от мен не давайте толкова лични дани за да не ви потърсят от ИАРА
- barutchiata ©
- Администратор
Уважаеми PEEN.Живееме в демократична държава където всеки има право глас и мнение.А форумите са точно за това .Не всички хора са идеални а и никога няма да бъдат за съжаление.Колкото до тоя.........и на мене не ми е симпатичен а и никога няма да станеPENN написа:Гаосподин модератор,след прегледа на тая тема сам на мнение,че е крайно време да ириташ от форума такива като тоя..........Но това ти си го знаеш,но пак незнам защо не се прави.Колко като мен трябва да си заминат за да се сетите какво да се прави???

Много е лесно да се изтрие някое мнение.И какво

Колкото до изритването от форума мисля ,че това може да го направи само Fixxer.Ти също си модератор пусни му ЛС и се разберете.
- barutchiata ©
- Администратор
Уважаеми г-н Гоцов,явно че чувството Ви за хумор куца сериозно.Не Ви познавам,както и Вие мен.Не се притеснявайте,никой няма да посегне на собствеността Ви.Тя е свещена и неприкосновена,а освен това ясно заявена във форума.Отделно,че даже нямам идея къде се намира това.Жоро Гоцов написа:кой от водоемитеjoco написа:Макар и дребна щуката ,но накрая се оказа че има един водоем на който да се лови и да не ти искат пари или билети!!!Така че,Жоре,готви се за драги гости!!!
Смятамче, пари да наемем един автобус "Чавдар",за да ни докара съфорумците,все ще съберем!
![]()
??? И като докараш автобус с рибари на другия излет водорасли ли ще ловиш ?????????
![]()
![]()
За нападките срещу Будьони
Здравейте колеги. Тотално съм разочарован от отношението ви към един запален колега - Будьони. Колко от вас предположиха истината че след като са снимани тия дребосъци са пуснати ? БРАВО - нито един от вас не допусна най-вероятното. Това е истината - аз съм участвал почти във всички излети и го зная много добре. А ако търсите бракониери - заповядайте - ще ви ги покажа заедно с опънатите мрежи. ИАРА за пореден път замазва очите с по 300-400 метра мрежи - това е просто една стотна от наличните
Хубаво се захапваме един за друг - това ли са ни най-големите проблеми? Не мислиш ли че с всеки следващ излет си доставяш по-малко удоволствие от предния път? Каква е причината според теб за това? А колкото за моите мнения - точно така - споделил съм две мнения - преди време имах регистрация - не съм я ползвал - споменах за напастта мрежари и се получи едно дълго мълчание.
- barutchiata ©
- Администратор