Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дарове от природата или 3 дни в рая
Дарове от природата или 3 дни в рая
Дългоочакваната отпуска най-накрая дойде и аз отново съм на любимо ми място за почивка и риболов. Петък следобед е и с аверчето се пуснахме на скалите пред Синеморец. Зарганите, които основно смятахме да гоним си стояха на около 30 м. от брега и само ни чакоха да хвърлим червеите

Привечер хвърлихме и на чепаре, но сафридите си бяха дали почивка и успяхме да излъжем само два.

Събота си мислихме, че "скубането" ще продължи, но сметките излязоха криви и след двучасово обикаляне по скалите набихме камшиците към поляните по Велека. Ето и малко снимки които оставям без коментар:

Няма как да пропусна и няколкочасовото релаксиране пред реката

Междувременно колегата без да си губи времето събра малко от тези:

Някак неусетно денят се изниза и дойде време да ударим лактите. Мезето беше ясно какво ще бъде

Неделята ни посрещна със силен вятър и с оглед на развалящото време решихме да търсим сафрид на юг от плажа "Бутамята". Е той така и не излезе, но за сметка на това дракони и чернокопчета вземаха на чепарето.

Толкова успяхме да уловим преди бурята да ни връхлети, а след нея рибата просто се изпари. В края на седмицата отново съм там с цялото домочадие и дори риба да няма, спокойствието и тишината, които ме обгръщат край морето ме карат да се завръщам там постоянно:

Привечер хвърлихме и на чепаре, но сафридите си бяха дали почивка и успяхме да излъжем само два.

Събота си мислихме, че "скубането" ще продължи, но сметките излязоха криви и след двучасово обикаляне по скалите набихме камшиците към поляните по Велека. Ето и малко снимки които оставям без коментар:

Няма как да пропусна и няколкочасовото релаксиране пред реката

Междувременно колегата без да си губи времето събра малко от тези:

Някак неусетно денят се изниза и дойде време да ударим лактите. Мезето беше ясно какво ще бъде

Неделята ни посрещна със силен вятър и с оглед на развалящото време решихме да търсим сафрид на юг от плажа "Бутамята". Е той така и не излезе, но за сметка на това дракони и чернокопчета вземаха на чепарето.

Толкова успяхме да уловим преди бурята да ни връхлети, а след нея рибата просто се изпари. В края на седмицата отново съм там с цялото домочадие и дори риба да няма, спокойствието и тишината, които ме обгръщат край морето ме карат да се завръщам там постоянно:

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Дарове от природата или 3 дни в рая
КРАСОТА.... мога само да въздишам, седейки зад плоския монитор... евала!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво Румба!
Как ти завидях ако знаеш. Айде "казвай" им на зарганите да се строяват там из района, че скоро да ни водиш и нас да ги поначешем малко.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Страхотни снимки и репортаж както винаги!Евала румци 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- turing
- вече хвърля и на тежко
страхотен излед и снимки колега
дано почивните дни времето да се оправи че нени свърта на едно място

- nikidilov
- ще става разбирач
Страхотни снимки и мезета и винце,евала !
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
........................ Неам думи Руменеее..неам думи,зациклих от секъде...Евала ви правим на целата Бургаска група...

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Може би един от най-красивите и интересни репортажи ,които съм чел.Евала,Румси! 

TICA FAN
-
- и господ не е толокова добър
Мръсник мръсен,надърпал си ги здраво
Еваларка,красотата там е неуписуема

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Страхотно място,невероятни снимки!Между другото Синеморец ми е любимото място,там си изкарах и медения месец,невероятна природа...
-
- ще става разбирач
Браво страхотен излет,страхотни снимки
Браво на Румбата и на Вальо! Другия път може да се включа.