Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Лефер-Паламуд. Има ли го!!!!!
Модератори: emo vasilev, alekst
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Re: Лефер-Паламуд. Има ли го!!!!!
Ами свиркай закачам и пристигам 

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако искате чернокоп,а не хамсия,гюмюш,или сафрид,най-добре пробвайте на клатушка.Паламуд ако искате,по-добре на чепаре.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз искамEU_BG_akademika написа:Ами свиркай закачам и пристигам

- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Вижте пичове, нямам нищо против, да се организираме, обаче утре трябва да си карам колата на диагностика и отиде деня, вторник квото речете.................
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пу,че съм на работа.Иначе малък ми хода,ама съм кат влекач.Ще ви навържа всички на конец,и да си направим шоуто.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
КИРО написа:Пу,че съм на работа.Иначе малък ми хода,ама съм кат влекач.Ще ви навържа всички на конец,и да си направим шоуто.

Вторник ако бива времето да пробваме на болата??? 

- turing
- вече хвърля и на тежко
вчера минах през болата и се говореше за едни килограми чернокоп не е истина, ама като видях поне десетина лодки тръгнаха на вътре да го търсят, а времето небеше от най доброто
.преместихме се на каварна да проверим заргана но към обед и там стана едно духанееее. излязоха рибарите с една лодка дето пускат мрежи и имаха към три каси карагьоз едър и мазен.това е от мен засега

- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
ами да пробваме, ама аз как да разбера от тук дали го бива на болата?
Иначе там е добре за излизане. Ти неможеш ли да питаш някой дето е там по тел? Другия вариант е да се разходя и ако не става, мушкаме по една мешана скара с по 2 бири и се прибирам

Иначе там е добре за излизане. Ти неможеш ли да питаш някой дето е там по тел? Другия вариант е да се разходя и ако не става, мушкаме по една мешана скара с по 2 бири и се прибирам

/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Здравейте колеги!
Нека и аз да споделя нещо,вярно не е от първа ръка но човека има снимки и може да му се вярва.
Накратко - в събота на 04.10.08 г пред Маслен нос ,с прекъсвания колеги са взели по около 35-40 риби ,между чернокоп и лефер.Предните 4 дни ежедневно влизане и нищо,затова се направихме на ловци.
В неделя бурята ни хвана на мидарниците,пред Мириус и само попче, като изключим 4 едри сафрида -хаймани,наистина големи,уловени на китайско чепаре.Да им се чудиш ама,другото едро попче,до бурята.
Нека и аз да споделя нещо,вярно не е от първа ръка но човека има снимки и може да му се вярва.
Накратко - в събота на 04.10.08 г пред Маслен нос ,с прекъсвания колеги са взели по около 35-40 риби ,между чернокоп и лефер.Предните 4 дни ежедневно влизане и нищо,затова се направихме на ловци.
В неделя бурята ни хвана на мидарниците,пред Мириус и само попче, като изключим 4 едри сафрида -хаймани,наистина големи,уловени на китайско чепаре.Да им се чудиш ама,другото едро попче,до бурята.
Предварително се извинявам,че използвам тази тема но мисля,че е най-актуална за момента.Вчера в неделя 05.10.08 гна подхода,на пясъка за Перла намерих номер ,най -вероятно на колесар А 9121ЕЕ.Като знам какво бягане и тичане е самата регистрация телефонът ми е 0887 86 47 48 - Николов. Надеждата ми е някой да каже на собственика и да му го върна, както и да не е късно. С положителност сме се виждали в морето,щом влиза от там.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аве...дося бях на вълноломЪТ!
Пак без удар.Мисля,че е излишно да споменавам,че търсих лефер и няма да кажа,че мятах само блесните,както обикновено.
Ей,пичове,вземам май мощно да се отказвам от риболова на тая риба. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Mich
- ще става разбирач
Тя тая риба май стана като лаврака, жива легенда за риболов с въдица от брега 

-
- новобранец
Аве Камба,за блесна мисля,че е рано особенно привечер.По добре пробвай сутрин рано по-вероятно да хванеш но засега рибките се държат навътре а и много манджа има.Пробвай сутрин 6.30-8.00 по-активна е а и имам някоя и друга риба но сутрин
5.30 беше часът на първия и не по късно от 6 тоя на колегата.Същата вечер мяткахме двама ,доста по дълго ,на същото място - без успех.Ама пък що трябва да търсиш само тия риби бе Камба!?Вземаш и бомбардите и като се "натърмъчиш" почваш бомбардировки.След като спре зизито на вълноломът аз лично ще го търся зъбатия на новия канал на блесна и на плочата на плувка.
Само нема са отказваш!Ей!То ако беше лесно нямаше да е кеф като хванеш.
Само нема са отказваш!Ей!То ако беше лесно нямаше да е кеф като хванеш.