Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
Здравеите на всички. Гледам отчаяние в редиците споко зизи тепърва ще започва още е вяла не взема настървено има още дребосък много и водата трябва да падне с градус 2 и тя ще започне да дава как ни се иска. Спре ли южния вятър да обърне север североизсток и ще почне обещавам
. Миналата год. да не беше по различна? Щом в корема и няма много мазнина по дребните почти нямат ще трябва да си я набави а ние ще я посрещнем как си знаем. Сериозно до краят на месеца ще дава зависи от времето разбира се но истинската сеч тепърва продстой.

Ха дано, че на Шкорпиловци от южната страна на естакадата, до обяд само два заргана, една платерина и няколко дребни чернокопчета - на плаваща бомбарда. На дъно нищо.maximof написа: Сериозно до краят на месеца ще дава........
и най-умния си е малко прост
Още не се е групирала на пасаж а е пръсната дава сутрин и надвечер нормално/ през денят е вяла ако е там въобще.Миналата година на 13. 10. имам 98 зизита на Тюленово от 07 до 16 ч. свършиха червейте 6 дози. 2006 пак в средата на окт. за 2 дни имах около 140 бр. но за такива резултати общо взето празно няма цял ден е там. Надявам се тази седмица оправи ли се времето да избие зизи по сериозно.
Няма да е зле.След като заминах продължи ли да излиза нещо(да знам да се пръскам ли от яд)?Вечерта пак цъфнах там с блесничките ама .... нищо.На плочата имаше един чернокоп на плувка.А.Христов написа: При следваща среща....., може би трябва да се запознаем
- turing
- вече хвърля и на тежко
на кранево трета и четвърта буна в събота за цял ден с колегата имахме общо 50 риби. впечатлението ми е че не пипаше плахо а направо те спира . повечето им късахме главите понеже куката е забита в хрилете и.изкарахме и някоя друга среден размер кефалова.всичко това на потъваща ломбарда 

-
- научил се да хвърля
Недей да съжаляваш колега, нищо не си пропуснал. Малко по-късно, риболовът приключи и за мен.kuku написа:След като заминах продължи ли да излиза нещо?А.Христов написа: При следваща среща....., може би трябва да се запознаем
Сега ми остава да чакам..... следващите почивни дни

Колеги,как е на Ной защото смятам да ходя след обед?Ако някой знае да свирка.
Нищо няма на Ной.Ходих.Времето е чудесно,няма грам вълна.Наслука на всички. 

Здравейте колеги, аз вчера по една щастлива случайност не бях на работа и реших да проверя как е към шкорпиловци.
Отидох но юг от моста(на който имаше около 5 човека) заметнах на дъно пред скалите на морски червей с такъм за кефалови.Чаках около час но без резултат.Извадих и бомбардата но и на нея нищо.Не знам къде е тая риба но май не е на добре.Дано да тръгне скоро,че виното взе да става и
няма да ме види(рибата)скоро трезвен.
Отидох но юг от моста(на който имаше около 5 човека) заметнах на дъно пред скалите на морски червей с такъм за кефалови.Чаках около час но без резултат.Извадих и бомбардата но и на нея нищо.Не знам къде е тая риба но май не е на добре.Дано да тръгне скоро,че виното взе да става и

-
- научил се да хвърля
Зарган също толкова ли е възможно да се хване на торен червей колкото на морски?? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Е,щом няма риба,отивам да си прибера дървата. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Не знам дали има или няма- до преди малко бях на яхтеното на Дружба,ние "дърводелците" бяхме с по 3-4 риби,а в същото време двама колеги си правеха почти "гол след гол" на зизита,шапка им свалям....Много съм назад с материала още явно 

Нещо не разбрах!greenvn написа:ние "дърводелците"

До 8 и нещо на вълноломът само един мазен сафрид.Казаха ми че на Ной следобед е дало.Дано се е завъртяла пак че утре отново съм със "колът" на морето.
А!Да бе!Дайте рецепта за врана(ама не морска) че си хванах една тая заран и я пуснах щото нищо не зная за приготвянето им
.Говедото ми събори и въдицата в морето и .... .Абе нямаше много хора за това не късах билетчета (за циркът).Ама тия които бяха сигурно умряха от смях.
А!Да бе!Дайте рецепта за врана(ама не морска) че си хванах една тая заран и я пуснах щото нищо не зная за приготвянето им

Днеска на крз хора много риба рядко но добра АЗ ПЪЛНО КАПО
Важното е че направихме малко излетче и помятахме бомбардите