Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Още един "Струмски" риболов
-
- фен клуб-скобар
Re: Още един "Струмски" риболов
Къде по точно беше на Железница.malkia_joro написа:nikejo написа:...Уважавам си само фидеро ....![]()
![]()
![]()
И аз само с фидера ловя на Струма около Железница.И даже и скобари хващам с него.В четвъртък хванах осем скобара над 30 сантиметра
и 24 мрени над 20 сантиметра.Бях и днеска,ама реката е много мътна и влачи страшно много боклуци.Хванах само един 35 сантиметров скобар и 6 едри мрени.
Браво за излета![]()
![]()
Аз в петък минах оттам и бая се чудих дали да остана ,но продължих към Монцата.
- Николай Неделков
- учете се от него
Бай Гого написа:Браво и на двамата...а и никога не е късно да се запалиш и по скобарите...
Това ми беше първия опит и не съм очарован. Ще ходя още 2-3 пъти , пък ако не стане нищо знам как да се утешавам - уклей с бира

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Оооооооо бая трябва да поръкомахаш за тоя "глезльо",за да му свикнешnikejo написа:Бай Гого написа:Браво и на двамата...а и никога не е късно да се запалиш и по скобарите...
Това ми беше първия опит и не съм очарован. Ще ходя още 2-3 пъти , пък ако не стане нищо знам как да се утешавам - уклей с бираИначе фидъра ме спасява от капото за пореден път тоя сезон. Хвала на човека дето го е измислил
... а само като си помисля , че миналата година по това време мислех , че е възможно най-тъпия и убит начин на риболов ...

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
И на мене ми беше за първи път преди две години да ловим на плувка...и сега никой не е в състояние да ме разубеди в обратното..nikejo написа:Това ми беше първия опит и не съм очарован.
nikejo написа:Иначе фидъра ме спасява от капото за пореден път тоя сезон.
Е тук няма да спорим,щото и аз го ползвам (харесвам риболова с фидер) но в случаите когато ме мързи да разпъвам сергията..

- indalo
- фен клуб-скобар
И аз това му викам на Ники, ама той не та не. Ще го водя на поправителен и дано улучиме по добро кълвино да усети тръпката. Са беше кофти- водата мътна, много народ, яко шум и слаб риболов. От среща беа само двама и рибата се беше дръпнала от там, та те половиха а ние гледааме. Ама си беха и разбирачи. Аз съм ходил с единия от тях и нема празно, изтрепва ги скобите. Ники обещавам ти следващият път сефте, ама требе и да упорстваш.Бай Гого написа:Браво и на двамата...а и никога не е късно да се запалиш и по скобарите...

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздравления и от мен за хубавия излет 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Ники,супер мрени,супер кеф 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Николайчо, с фидер струмист се не става! Другия път заеби фидеро под леглото и земи Цецо еСкобара да те учи. В момента той е №1 на реката.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво бе, така значи, ще мързелуваш край батко си Иво, Ъ?
Ники я направете една среща Перника, да го доведа еСкобара да ви обясни, как ги лови
Ко ще кажеш, не е ли време за среща?
Ники я направете една среща Перника, да го доведа еСкобара да ви обясни, как ги лови

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- indalo
- фен клуб-скобар
chirusa_bg написа:Браво бе, така значи, ще мързелуваш край батко си Иво, Ъ?
Ники я направете една среща Перника, да го доведа еСкобара да ви обясни, как ги лови![]()
Аз съм за, а само Ники може да го организира бързо.
Чудя се луд ли съм или не съм.
- Николай Неделков
- учете се от него
В момента съм малко зле с времето , ама ще гледам до края на месеца да се взема у ръце и да си спретнеме една маУенка срещичка 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;