Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

До ЖГ
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
в бързината да се намеся.
До Алеко - не мисля че има нужда да се коментира броя на посетителите в нариба. Специално съм изнесъл броя на посетителите с мнения.
До Жоро Гоцов и останалите хора с нецензурни снимки и изявления - понеже от няколко месеца непрекъснато всеки обещава да спре с тези си изяви и накрая нищо ново под слънцето. Този път отправям официално ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ. Който както иска да го разбира, защото на мен определено ми писна да си играем на гоненица.
До Алеко - не мисля че има нужда да се коментира броя на посетителите в нариба. Специално съм изнесъл броя на посетителите с мнения.
До Жоро Гоцов и останалите хора с нецензурни снимки и изявления - понеже от няколко месеца непрекъснато всеки обещава да спре с тези си изяви и накрая нищо ново под слънцето. Този път отправям официално ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ. Който както иска да го разбира, защото на мен определено ми писна да си играем на гоненица.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Преди 2-3 месеца предложих на fixxer да отворим галерия "МОЯТА КАКА"/идеята ми бе от галерията на "akula"/ , там да публикуваме снимки на тези с които сме, а не на тези с които НИ СЕ ИСКА да сме ...
:)
Само един дискретен поглед в битието и спалнята на ближния/пола не уточнявам/ , и без това имаме навика да се заглеждаме в рибарското кошче на колегата , нищо ново ..
И ако това породи завист , то тя ще е благородна
Това би отпуснало напрежението на "НАПРЕГНАТИТЕ" в сайта ..... , когато са напрегнати ......или много напрегнати
Риболова е сезонен , любовта вечна !!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ... И НАЗДРАВЕ !!!

Само един дискретен поглед в битието и спалнята на ближния/пола не уточнявам/ , и без това имаме навика да се заглеждаме в рибарското кошче на колегата , нищо ново ..

И ако това породи завист , то тя ще е благородна

Това би отпуснало напрежението на "НАПРЕГНАТИТЕ" в сайта ..... , когато са напрегнати ......или много напрегнати

Риболова е сезонен , любовта вечна !!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ... И НАЗДРАВЕ !!!

На платено не одим !