Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Сафари по български!
Модератор: dantho.mihov
Сафари по български!
Здравейте колеги,
Понеже мнозина от нас са и ловци, позволявам си да ви покажа малко картинки от откриването на свинския лов в събота, 4 октомври.
Рано сутринта бяхме вече високо горе в Мургашкия дял на Стара планина. Немам думи!

После малко така с най-добрия приятел на човека:

А след това няколко снимки без коментар:

После се курдисахме по пусиите:

Като няма глигани и лисугерът е трофей:

После спряхме на едно кладенче под вековен бук!

И след туй видяхме и набрахме едни гъби за чудо и приказ...

Имаше и други райски картини:

А тук вече се връщаме следобед на фона на величествена панорама:

И накрая вечерта завърши с грандиозна трапеза, снимах само част от менюто, щото ние вече не ставахме за снимки

Ха, наслука и на авджиите!
Понеже мнозина от нас са и ловци, позволявам си да ви покажа малко картинки от откриването на свинския лов в събота, 4 октомври.
Рано сутринта бяхме вече високо горе в Мургашкия дял на Стара планина. Немам думи!

После малко така с най-добрия приятел на човека:

А след това няколко снимки без коментар:

После се курдисахме по пусиите:

Като няма глигани и лисугерът е трофей:

После спряхме на едно кладенче под вековен бук!

И след туй видяхме и набрахме едни гъби за чудо и приказ...

Имаше и други райски картини:

А тук вече се връщаме следобед на фона на величествена панорама:

И накрая вечерта завърши с грандиозна трапеза, снимах само част от менюто, щото ние вече не ставахме за снимки

Ха, наслука и на авджиите!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Сафари по български!
Браво,точно по български.Пейзажите са страхотни,а глигана,следващия път.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аде што поскоро отстрел на свинче,аз не сам ловец но пуштих глас по Турците ловци,првото прасе което отстрелиат да си го купим 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Евала за снимките,много е хубава таз пуста България!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
БРАВО

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Прекрасен репортаж
Доценте, и аз понакога, когато чукна каръка се връщам с гъби, билки или жабешки бутчета

Доценте, и аз понакога, когато чукна каръка се връщам с гъби, билки или жабешки бутчета

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За снимките евала и от мен и особено за онзи старец с костурите от предния репортаж. Много колоритен дядка.butnik написа:Евала за снимките,много е хубава таз пуста България!
Ама за мен България вече е с една лисица по-малко красива!
нямам живарник
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
hristotihov написа:...Ама за мен България вече е с една лисица по-малко красива!

Ама знаеш ли за сметка на тази лисица с колко повече кокошки, патици и т.н. е ПО-красива?

Ти лисицата не я отъждествявай с онази от "Малкият принц".

@Доцента,

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Красота!
Браво за снимките, а ако ти се хапва дивеч имам запас винаги.
Кире, а пофали се и ти де нали стана авджия!

Браво за снимките, а ако ти се хапва дивеч имам запас винаги.
Кире, а пофали се и ти де нали стана авджия!

Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не знам, ама аз не бих я гръмнал. Много изостанал спорт е ловът. Няма ли някакви новости, някакъв модерен лов, като модерния шаранджийски риболов, няма ли ловците да ни догонят и да минат на принципа "кеч енд рилийс". Кога ще изобретят приспивателни куршуми. Отстрелваш, по една снимка, после се свестява и обратно в лисичата дупката, да има и за догодина. Щото така е малко поумряла и е грозна гледка. При риболова може като си тръгваш да размислиш и да изсипеш живарника във водата, а при лова ... При риболова има карп дюшечета, безопасни монтажи, антибиотични пасти за мястото на убождането, а при лова ... Първо стрелят, после питат. Риболова е да хващаш, а лова е да убиваш. Всеки има право на избор, аз не съм фен. Поне да беше прасе или нещо ядливо, а лисицата, какво се прави? Одираш я и я изхвърляш? Щото тя и без това е някъв вредител, само яде патките. 

нямам живарник
- indalo
- фен клуб-скобар
Това е Форум за риболовци, а не за еколози, природозащитници , Бриджид Бардо, мечки, орли и т.н...
А както каза Доцента доста риболовци са и авджии. Що се ще се намери некой до разваля убавите теми. Доценте благодаря ти за хубавите снимки и пост и дано следващият път ни направиш отново съпричасни с преживяното от теб и дано трофея е глиган.
п.с. Дано колегата Самуил от един друг форум, не се обиди, че използвах подписа му тук без позволение, но виждам доста истина в него.
А както каза Доцента доста риболовци са и авджии. Що се ще се намери некой до разваля убавите теми. Доценте благодаря ти за хубавите снимки и пост и дано следващият път ни направиш отново съпричасни с преживяното от теб и дано трофея е глиган.
п.с. Дано колегата Самуил от един друг форум, не се обиди, че използвах подписа му тук без позволение, но виждам доста истина в него.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[
Колега indalo," риболовци и ловци" не са отделни понятия от "природозащитници" и "еколози", в смисъл че "истинските" ловци и риболовци пазят природата и спомагат за възтановяването на видовете и популациите:idea:
А това, че някой изказва аргументирано мнение срещу убийството на животно не разваля темата ни най-малко, а дава друга гледна точка , което не е лошо...доста хора смятат така и няма как да се убедят в противното-факт

quote="indalo"]Това е Форум за риболовци, а не за еколози, природозащитници , Бриджид Бардо, мечки, орли и т.н...
А както каза Доцента доста риболовци са и авджии. Що се ще се намери некой до разваля убавите теми.
Колега indalo," риболовци и ловци" не са отделни понятия от "природозащитници" и "еколози", в смисъл че "истинските" ловци и риболовци пазят природата и спомагат за възтановяването на видовете и популациите:idea:
А това, че някой изказва аргументирано мнение срещу убийството на животно не разваля темата ни най-малко, а дава друга гледна точка , което не е лошо...доста хора смятат така и няма как да се убедят в противното-факт

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Наслука и
Другият път Трофейни снимки 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- nikidilov
- ще става разбирач
Браво Доце,както винаги номер едно,аз също съм и ловец само,че при нас са голи поляни и няма баш лов,ама ходим !
- valeri
- разбира нещата
Браво Доценте.. Чакам отзиви и от другия лов .Ех !България красоти и благинки.