Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Бриагово-04/04/2008
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Re: яз.Бриагово-04/04/2008
Грешка!
От Пловдив през Асеновград , посока Кърджали , минаваш няколо села (ц. Червен , с.Долнослав, Тополово, Новаково) и точно на излизане от Новаково , свиваш в ляво , посока с.Искра то е на 3-4км. от Искра , даже дали и толкова има!
От Пловдив през Асеновград , посока Кърджали , минаваш няколо села (ц. Червен , с.Долнослав, Тополово, Новаково) и точно на излизане от Новаково , свиваш в ляво , посока с.Искра то е на 3-4км. от Искра , даже дали и толкова има!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
колеги и аз се извиниавам ако сам обидил ниакои.бадете сигорни че не пиша какво да е. верно имам свободно време, и го използвам рационално само за риба. винаги мога да помогна на колегите си. рибата е за сички, но само маистори е хващат.обичам си и българскиа език но за мен е несаществено да ми се прават забележки че сам писал а место ъ.специално за този форум е без значение.и този дето виждате на снимката в галериата е бащата на жената
ако много се интерисувате от моиа милост това сам аз.

сас зелениа гащеризон не искам да права погрещно мнение за мен се пак ниакои трабва да снима.

сас зелениа гащеризон не искам да права погрещно мнение за мен се пак ниакои трабва да снима.

Последно промяна от chestarfield на Вто Апр 08, 2008 4:17 am, променено общо 1 път.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
специално за бодрово сам разеснил сичко до наи малката подробност, просто триабва да потарсиш в успешни.
пффф много малко хващате на брягово има едно място тама с бащами всеки пат поне жаварника до половината
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
колега виж датата от кога е темата.04.04.2008 много се радвам за теб и бащати се така да ги хващати.
Браво Асенчо
Давай се така, че зимата наближава, а за писането ,въобще да не ти дреме ,който не му харесва да не чете