Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма,4.Х.
Струма,4.Х.
Да напиша и аз някой ред,па макар и в "Неуспешни".Получавайки покана за гроздобер,в петък,3.10 взех два дни отпуска от колегите(събота и неделя
),и вечерта се изстрелях към Мало село(до Бобовдол).В събота ме опънаха на лозето и до към 3 бяхме приключили.Метнах въдиците в колата и газ към Невестино.Мушнах се по едно стръмно пътче под моста и за мое учудване имаше само една кола от моята страна.Отсреща имаше двама колеги с щеки,които явно бяха там доста преди мен.Направих три снимки на реката и батериите паднаха.Разпънах пръчките и хвърлих захранка,ама явно рибата беше отсреща при колегите,които хранеха яко.Почна се голямото чакане и надежди-но не и не.Силен насрещен вятър и слънце.Пробвах с хляб,жито,кускус,бял-на пружина ,на плувка,на подвижна тежест за мряна-не и не.Имаше голямо текучество-колеги идваха,похвърляха малко и си заминаваха.Твърди бяхме само трима-колегите щекари отсреща и аз,ама те поне вадеха по някой скобар,а аз нищо.По едно време вързах една блесна(Moska N1) и започнах.За около 40 мин.-три кленчета по 25 см. и три маломерни-всичките обратно да растат.Към 19 стана тъмно и студено,запалих колата и обратно към бумтящата печка и домашната ракийка
.Пиша този риболов към неуспешните,защото голямата кошница-за мряня и скобар-си остана празна до следващия път,който кой знае кога ще е.

-
- фен клуб-скобар
Re: Струма,4.Х.
Пак добре..............нали не си бил на лозето.