Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Ставрос
Модератор: sapuna
- emo vasilev
- сериозен играч
Ставрос
Понеже доста колеги мислят да ходят на морски риболов в Гърция - ето малко инфо !
От сумати време бях обещал на жената и детето да ги водя в Гърция и ето дойде заветния ден !
В събота рано сутринта потегляме за Гърция и естествено проблем с нашите митничари - защо фамилното име на детето не е еднакво с мойто фамилно , след кратки разяснения ни пуснаха .Гърците просто не ни погледнаха документите !
Последва нормално и приятно каране (спазвайки ограниченията) и ето ни преди Аспровалта .
Още в началото ни посрещна тази табела

След още няколко километра спряхме на един плаж да проверим как стоят нещата с риболова !

След няколко замятания на бомбарда дойде и първото зарганче , приятечето и той хвана два и това беше .
Риболов никакъв за сметка на красотата около нас !

Това през активния сезон е било кафе-

Следваща спирка - Ставрос .
Там също пробвахме на бомбарди , на дъно , на подвижни плувки , но резултатите бяхя плачевни !

Имаше колеги от София , Благоевград , Петрич - всички бяха единодушни - толкова слаб риболов на Ставрос никога не е имало !
На връщане минахме през добрата стара Струма да пооправим головата разлика .

Ето и информация за цените - става дума за стая с три легла , кухненски бокс , баня , тоалетна , тераса , TV и климатик .

Та това беше от мен - който тръгва да знае как стоят нещата !
От сумати време бях обещал на жената и детето да ги водя в Гърция и ето дойде заветния ден !
В събота рано сутринта потегляме за Гърция и естествено проблем с нашите митничари - защо фамилното име на детето не е еднакво с мойто фамилно , след кратки разяснения ни пуснаха .Гърците просто не ни погледнаха документите !

Последва нормално и приятно каране (спазвайки ограниченията) и ето ни преди Аспровалта .
Още в началото ни посрещна тази табела

След още няколко километра спряхме на един плаж да проверим как стоят нещата с риболова !

След няколко замятания на бомбарда дойде и първото зарганче , приятечето и той хвана два и това беше .
Риболов никакъв за сметка на красотата около нас !

Това през активния сезон е било кафе-

Следваща спирка - Ставрос .
Там също пробвахме на бомбарди , на дъно , на подвижни плувки , но резултатите бяхя плачевни !

Имаше колеги от София , Благоевград , Петрич - всички бяха единодушни - толкова слаб риболов на Ставрос никога не е имало !
На връщане минахме през добрата стара Струма да пооправим головата разлика .

Ето и информация за цените - става дума за стая с три легла , кухненски бокс , баня , тоалетна , тераса , TV и климатик .

Та това беше от мен - който тръгва да знае как стоят нещата !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Ставрос
Супер Емо,одморили сте се фамилиарно,детето се е радвало,а риби што ако ниама,това не е наиважно
Ште ги мориме там некога,има голем мегдан в тези предели 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!