Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лов в с.Сатовча
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Лов в с.Сатовча
на 04 в събота бях на Доспат както се разбра а на 05;10;2008г.По покана на мой братовчет който е ловджия ме покани на лов за диви прасета и аз се съгласих и в неделя в 05;00ч сутринта тръгнах към Сатовча и 05;55 бях там и се разбра че ще ловуваме в местноста "Шопов рит" като се качихме на мястото веднага разпределихме постовете и застанахме на посия.след половин час се чу и първият истрел близо до моя пост.след още 10 мин. се чуха и др.изтрели и т.н.След това всичко се успокои и се чуваше само лаят на кучетата но лаят им идваше все по близо до мен на около 50м видях прасето да пресича идна полянка и аз вдигнах пушката и стрелях по него 3 пъти в които само 2 оцелих а прасето само се притърколи и си продължи нататък към другия пост и там вече го убиха лова продължи от 06;30 до 12;00 бяха паднали само 2 прасета а други три бяха ранени и не ги открихме.Като свърши лова дойде и веселата част
хапнахме пийнахме малко раздумки и се прибрахме кой от каде е.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Лов в с.Сатовча
Дай снимки колега, за тези които още не сме ходили тая година?Браво за излета и пуцаниетооо...

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Какво му трябва на човек да е щастлив? Лов и риболов.
с какво оръжие си бил?
и в границите на това ловно стопанство(Дикчан мисля че се казваше) около хижата няма ли някойк местенце за риба?
и в границите на това ловно стопанство(Дикчан мисля че се казваше) около хижата няма ли някойк местенце за риба?

-
- новобранец
колега мога да те оверя че няма никакъв фотошоп а оносно до пушкатами "Калибър: 12/89Pr0FisheR написа:хЕХЕЕЕЕ на тази снимка сигурно няма Фотошоп![]()
![]()
![]()
Дължина на цевта: 71см.
Сменяеми шокове
Пълнител: 3+1(12/89)
4+1(12/76)
Тегло: 3.3kg
RAMIREZ
ами колега какво да ти кажа имаше едно което ловното стопанство бяха зели под аренда имаше добри шаранчета и пъсътва от 2-3г.ловното се отказаха от водоема и тамошните рибари в периода за месец два бяха уловили почти всичко бяха останали само някакви каракуди и малко но едри шаранчета.