Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Ихаааааа Ихуууууууу Браво
Не е важно колко и каква е рибата, важното сам да си я хванеш докато поскърцва лодката, и бирата му се услажда тогава на човек
А дано пак да има.....................

А дано пак да има.....................
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
-
- новобранец
Киро, случайно дали имаше хайвер в каята?
- patter
- вече хвърля и на тежко
Май ще трябва още време 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не,нямаше.Ама то чак март,април ще има.Pomatomus Saltatrix написа:Киро, случайно дали имаше хайвер в каята?
Само да не изтървем пасажаpatter написа:Май ще трябва още време
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Така е знам, ама щото колеги от юг казаха, че са хванали кая с хайвер и ми стана странно. За това питам.КИРО написа:Не,нямаше.Ама то чак март,април ще има.Pomatomus Saltatrix написа:Киро, случайно дали имаше хайвер в каята?
bat Kiro nesto po edro niama li v tova nasto more? 
Бат Киро,нещо по-едро няма ли в това нащо море?

Бат Киро,нещо по-едро няма ли в това нащо море?
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Мисля си колко ли сме с колесари във Варна? И ако сме доста, дали неможе да си спретнем един хелинг за пускане някъде по буните. Ама незнам с пусти разрешения как стоят нещата. Бълдъзата бачка в обласната управа ама незнам дали нещо от нея зависи/ не от балдъзата, а от управата/
Иначе, ако сме повечко народ бихме могли да се организираме. Дето се вика с 2 широки релси и лебедка става работата, ама си иска масрафа. Повечето колесари се маневрират на ръка без проблем от сам човек, така че ако има релси го нагласяш на тях, вързваш за лебедката и леко, леко, та доле
. После си изкараш колесарчето и идва следващия............ Като казвам релси имам предвид "П"образен винкел със сответната ширина. слагаме и напречни греди, даваме на горещо поцинковане, дупчим бетона, яки дюбели.............................абе размечтах се нещо
. Ако има и други ентусиасти да се произнесат по въпроса моля.

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- КИРО
- Обратна връзка:
EU_,мисли се по въпроса.Но наистина трябва да се направи нещо.Първия вариант,който и най вероятно ще бъде,да се пуска и вади срещу заплащане.Разбираш,че няма как да стане,няколко човека да се съберем със съответните финанси,а после самите ние да не можем да използваме съоръжението.
Но ако има напредък,ще го съобщя.
Но ако има напредък,ще го съобщя.
- КИРО
- Обратна връзка:
Ами моруна,ама а намери я.vasilev написа:bat Kiro nesto po edro niama li v tova nasto more?
Между другото,виждам,че пишеш от о.Крит,но не можеш ли да си инсталираш един FLEX TYPE,че да пишеш на български.Малко се сърдим във форума,като се пише на чужд език.

Izbinete me no niamam latinitsa.Ste napravia bsi4ko vazmozno,zastoto iskam da si pishas nashi xora.AZ SAM BALGARIN ISTE SI OSTANA VINAGI BALGARIN! NASLYKA NA VSI4KI KOLEGI.

Извинете ме,но нямам кирилица.Ще направя всичко възможно,защото искам да си пиша с наши хора.Аз съм българин и ще си остана завинаги българин!Наслука на всички колеги!
Камбата

Извинете ме,но нямам кирилица.Ще направя всичко възможно,защото искам да си пиша с наши хора.Аз съм българин и ще си остана завинаги българин!Наслука на всички колеги!
Камбата
Евала колега !

-
- научил се да хвърля
Като гледам на Василев галерията, разбирам защо пита за големи риби в "нашто море". Дай боже на всички такива снимки.
Иван Събев
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Добре де Кире, нека е с/у заплащане, ама да не е като на "Златните", цената на лодката плащаш за да я пуснеш и после за да я извадиш
Аз идвам 2-3 пъти в годината, ама Вие ще сте си редовни на съоражението, човешки трябва да са цените. Евро на пускане и на вадене е човешко за мен
Иначе си качвам 6 талпи на багажника предварително импрегнирани и си минавам през пясъка
.

/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- КИРО
- Обратна връзка:
EU_,прав си,така е.Но нека първо да видя какво ще стане,после коментарите.
Ще има информация.За сега само ми се върти в главата,а има да говоря с много хора,от които зависи изпълнението.
Ще има информация.За сега само ми се върти в главата,а има да говоря с много хора,от които зависи изпълнението.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
уж гърците били алчни, а там почти всяко село си има малък пристан и място за пускане на лодки - безплатно!
Всичко е въпрос на култура и история - имаме море, но не сме морска нация - собствениците на лодки се възприемат като богаташи и баровци... затова всеки гледа да ги обръсне с някоя таксичка...
Всичко е въпрос на култура и история - имаме море, но не сме морска нация - собствениците на лодки се възприемат като богаташи и баровци... затова всеки гледа да ги обръсне с някоя таксичка...