Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Питане за мачове и макари за тях?
Модератор: Paublo_Eskobar
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Re: Питане за мачове и макари за тях?
Ловя с такава и имам много извадени риби с нея.Според мен е много добър избор.sandy написа:Какво ще кажете за тази макара сравнена с другите?Paublo_Eskobar написа:и ако си намериш мачова макаричка с по-голямо предавателно число примерно 7,2:1 няма да е в минус.
Mitchell Laser Match 4000
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=465
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
-
- учете се от него
Въздържам се от коментари относно форумите ( познайте до три пъти какво мога да напиша) , но подкрепям колегата Бутник

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз от първия път ще позная
Кога ще те водя за толупи,че още малко и ще легната да спят 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
Тая година никак не можах да попадна на свястни толстолоби
Ония на Кроки , живи ги оплаках ( ма това щото Митев е несериозен
)
. Само два излета с общо пет броя по около три кила , и то колкото да "сглобя" със снимки и обяснения толстолобската тема
Колкото до писането във форумите , още в началото бях писал че основно ще пиша в този
Който иска -чете , който не иска -не чете
п.п. колегата да ме извини за спама

Колкото до писането във форумите , още в началото бях писал че основно ще пиша в този

п.п. колегата да ме извини за спама

Последно промяна от Бачо Илия на Вто Окт 07, 2008 9:37 pm, променено общо 1 път.
Към Бутника-Добре де..малко импулсивно реагирах
.Сега като се размисля разбирам,че си прав
......и е редно да ти се извиня!
За колегата-Според мен си посъбери парици и се оборудвай що-годе добре.За по-народни цени бих ти препоръчал Тика Уинър на 4.20 и макара Вега Ксирон с металната мачова шпула.
Наслука.
СПАМ-
Бутник,още съвсем малко време остана до разрешителното,събирам някой лев и почвам и аз да яздя вятъра
...Поздрави и още веднъж извинявай! 

За колегата-Според мен си посъбери парици и се оборудвай що-годе добре.За по-народни цени бих ти препоръчал Тика Уинър на 4.20 и макара Вега Ксирон с металната мачова шпула.
Наслука.

СПАМ-
Хубава Хондичка!Защо си се отказал?за да се увериш,че ти накъдето отиваш аз се връщам ти пращам ей това от далечната 1993г,Надявам се да различиш модела,който излезе и тогава.Преснимана и затова е такава
Бутник,още съвсем малко време остана до разрешителното,събирам някой лев и почвам и аз да яздя вятъра

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
icko написа:Към Бутника-Добре де..малко импулсивно реагирах.Сега като се размисля разбирам,че си прав
......и е редно да ти се извиня!
![]()
Наслука.![]()
СПАМ-Хубава Хондичка!Защо си се отказал?за да се увериш,че ти накъдето отиваш аз се връщам ти пращам ей това от далечната 1993г,Надявам се да различиш модела,който излезе и тогава.Преснимана и затова е такава
Бутник,още съвсем малко време остана до разрешителното,събирам някой лев и почвам и аз да яздя вятъра...Поздрави и още веднъж извинявай!

-
- новобранец
koлега препоръчвам ти един друг модел Garbolino super G match D.Guessard . Невероятна пръчка за риболов със слайдер. Това е пръчката всичко друго е компромис. А за риболов с ваглер Garbolino squad light match 4.20m.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Първо вижте датата на поста,преди да давате съветиnedkofishing написа:koлега препоръчвам ти един друг модел Garbolino super G match D.Guessard . Невероятна пръчка за риболов със слайдер. Това е пръчката всичко друго е компромис. А за риболов с ваглер Garbolino squad light match 4.20m.

butnik написа:Първо вижте датата на поста,преди да давате съветиnedkofishing написа:koлега препоръчвам ти един друг модел Garbolino super G match D.Guessard . Невероятна пръчка за риболов със слайдер. Това е пръчката всичко друго е компромис. А за риболов с ваглер Garbolino squad light match 4.20m.
Хахаххахахах

здравейте и аз имам подобен проблем като колегата.Искам да попитам колко пари мога да си го намеря тоя мач и мнение за него DAIWA AQUALITE

Мерси много за хорото ,които са ми помогнали в избора.

Мерси много за хорото ,които са ми помогнали в избора.
Няма нищо по красиво от един три дневен излет.
-
- вече хвърля и на тежко
Майсторски риболов-София-Ивайло Христов-029522581
Гоу фиш-Варна-Стефан-052621335
Гоу фиш-Варна-Стефан-052621335