Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Познай животното!
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: Познай животното!
Първата си е чисто и просто полска мишка

Втората ми мяза ама след 2 чашки на тази скрила се в тревата птица
...пъдпъдък

Втората ми мяза ама след 2 чашки на тази скрила се в тревата птица

- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Първата снимка не е излязла цялата - според мен на нея освен мишката има и някакъв много особен бръмбъзък

А на втората са си жаба и гъсеница. Ама скритата картинка на първатаспоред мене е зад дънере - там е един Гого , дето се е скрил от жена си
и си пие ракийката и то бе с боб за мезе 
Та 4 са живинките от мене , де.

А на втората са си жаба и гъсеница. Ама скритата картинка на първатаспоред мене е зад дънере - там е един Гого , дето се е скрил от жена си

Та 4 са живинките от мене , де.
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
напомня ми годините когато бях 1 клас другарката тогава ни каза да нарисуваме дърво с кълвач на него всички го нарисувахме само един стоян голям тарикат са извъди нарисувал само дърво другарката вика каде е кълвача бе ? стоян и вика ми крие се зад дървото бе другарко голям смях падна после за домашна работа да нарисува 100 кълвача
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
хахаахахахаххахахахахаdian написа:напомня ми годините когато бях 1 клас другарката тогава ни каза да нарисуваме дърво с кълвач на него всички го нарисувахме само един стоян голям тарикат са извъди нарисувал само дърво другарката вика каде е кълвача бе ? стоян и вика ми крие се зад дървото бе другарко голям смях падна после за домашна работа да нарисува 100 кълвача
Яко... Ние Стояновците сме така... есе сме тарикати и все ни го слагат накрая

Лешников сънливец и дългокрака горска жаба
.........и къснооктомврийска дебелогъза късокрака листоподхлъзгаща се гасеница-женскаdiletant написа:Лешников сънливец и дългокрака горска жаба

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Край, конкурсът завърши!
Прегледах всички отговори и най-бързият и приблизително верен е на Краси - Локал от Бургас, Асеновград и т. н. още в първия пост след пускането на темата. Браво, Краси, за безпогрешната реакция. Но с оглед на точността и научната пунктуалност, която той не прояви, на него му присъждам втората част от наградата - да бъде задочен член-кореспондент на Риболовната академия "Негован". Това значи, че ако желае може да добави тази титла към подписа си във форума и като дойде в софийските предели, ще го заведа на мои разноски да си види аулата. Не му присъждам първата награда, защото не е дал точните наименования на животинките.
Голямата награда диплома "Мъж на годината" печели Al KAPONE, КОЙТО ЕДИНСТВЕН СЕ СЕТИ ЗА МИШОКА - СКАЧАЩАТА ГОРСКА МИШКА И ДАДЕ ДОРИ ЛАТИНСКОТО Й НАЗВАНИЕ (Sicista betulina). Дипломата ще му я връча лично на следващата среща в бирария "При Кулата"
Да добавя в интерес на научната истина, че никой не цитира точния вид на жабата, а тя е планинска водна жаба, латинското й название е Rana Temporaria, много симпатично същество, и при това доста невъзмутимо и дружелюбно. Снимах я от разстояние половин метър, а на нея дори не й мигна окото, толкова бе уверена в мимикрията си
Що се отнася до гъсениците, бръмбарчетата, мравките и други обекти - само мога да благодаря на наблюдателните съфорумци, моят въпрос беше за по-висшите животински видове.
Честито на победителите и наздраве!
Прегледах всички отговори и най-бързият и приблизително верен е на Краси - Локал от Бургас, Асеновград и т. н. още в първия пост след пускането на темата. Браво, Краси, за безпогрешната реакция. Но с оглед на точността и научната пунктуалност, която той не прояви, на него му присъждам втората част от наградата - да бъде задочен член-кореспондент на Риболовната академия "Негован". Това значи, че ако желае може да добави тази титла към подписа си във форума и като дойде в софийските предели, ще го заведа на мои разноски да си види аулата. Не му присъждам първата награда, защото не е дал точните наименования на животинките.
Голямата награда диплома "Мъж на годината" печели Al KAPONE, КОЙТО ЕДИНСТВЕН СЕ СЕТИ ЗА МИШОКА - СКАЧАЩАТА ГОРСКА МИШКА И ДАДЕ ДОРИ ЛАТИНСКОТО Й НАЗВАНИЕ (Sicista betulina). Дипломата ще му я връча лично на следващата среща в бирария "При Кулата"

Да добавя в интерес на научната истина, че никой не цитира точния вид на жабата, а тя е планинска водна жаба, латинското й название е Rana Temporaria, много симпатично същество, и при това доста невъзмутимо и дружелюбно. Снимах я от разстояние половин метър, а на нея дори не й мигна окото, толкова бе уверена в мимикрията си

Що се отнася до гъсениците, бръмбарчетата, мравките и други обекти - само мога да благодаря на наблюдателните съфорумци, моят въпрос беше за по-висшите животински видове.
Честито на победителите и наздраве!
Последно промяна от docenta на Чет Окт 09, 2008 10:53 am, променено общо 1 път.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Local
- учете се от него
Това за мен е чест!
Имам някакви опасения, че скоро ще ме обучаваш.

Клавиатура риба не лови!!!
- каридата
- учете се от него
Ха да му е честито на локала новото звание 
Респект

Респект

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- учете се от него
Ха, станахте двама да черпите тази вечер - честито на ЛОКИ 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- разбира нещата
Какво ли се е случило с гъсеницата като е минала покрай жабата малко по късно

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!