Зарган и илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Зарган и илария

Мнение от КИРО »

bokooll написа:Днеска на крз хора много риба рядко но добра АЗ ПЪЛНО КАПО :D :D :D :D Важното е че направихме малко излетче и помятахме бомбардите
Абе слагай и малко запетайки,че се обърква нещо мисълта ти. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Тази сутрин на вълнолома -капо.Само една хамсия .В 8,30ч. си бих камшика,че си имах и друга работа. Към 17,00ч. реших да пробвам едно "сакрално" местенце.Е,не ме подведе-до 18,30ч. 8 бройки /зарган/ ,ама мазнюги от всЕкъде. Смятам,че утре нещата ще се подобрят откъм слука.
Успех на всички!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

На Дружба от 14 до 17.30 15 заргана ,рибата пипа плахо иска много игра с бонбардата но резолтата е на лице.......Утре по същото време пак.
За да поискаш, трябва да дадеш
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

чуруликпенчо написа:Тази сутрин на вълнолома -капо.Само една хамсия .В 8,30ч. си бих камшика,че си имах и друга работа. Към 17,00ч. реших да пробвам едно "сакрално" местенце.Е,не ме подведе-до 18,30ч. 8 бройки /зарган/ ,ама мазнюги от всЕкъде. Смятам,че утре нещата ще се подобрят откъм слука.
Успех на всички!
Браво бе!Значи си присъствал на представлението!Защо не се обади!?
Да де!Сигурно не ти е стигал въздух :D .
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Браво бе!Значи си присъствал на представлението!Защо не се обади!?
Честно казано,не съм разбрал за тази гарга.Прочетох в предния ти пост.Аз бях в ляво от стълбата.Бърборихме си с един приятел,който беше обърнал на кая. Ти къде беше застанал?
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Бях до преграждението което кой знае защо още не са махнали.То и бездруго никого не спира вече.
Ъ! Аз си мислех че е било голямо шоу.Викам си - така и така няма риба ,поне се посмяха хората.
В последно време се оглеждам за колеги от форумът ама до сега никого не съм разпознал.Изключение прави един адаш когото познавам лично но пък не му знам никът,и колегата с чернокопът,който се надявам да позная ако се засечем отново.
maximof
новобранец
новобранец

Мнение от maximof »

Здравейте колеги. Днес ми казаха вчера на Куракя са я размазали зизи по 100/120 риби (за понеделник) ,но този познат е малко /МАЙСТОР НА КЪСИЯ РАЗКАЗ/, че някой ако е бил или чул нещо моля да сподели.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Бях до преграждението което кой знае защо още не са махнали.
Със син шушляков екип и камуфлажна шапка ли?
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

"Абе слагай и малко запетайки,че се обърква нещо мисълта ти. :D
"
Сажалявам :oops:.Ше внимавам повече
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

maximof написа:Здравейте колеги. Днес ми казаха вчера на Куракя са я размазали зизи по 100/120 риби (за понеделник) ,но този познат е малко /МАЙСТОР НА КЪСИЯ РАЗКАЗ/, че някой ако е бил или чул нещо моля да сподели.
Май разказа е "ПО-ДЪЛЪГ" :lol: :lol: :lol: - че тръгна да дава доволно верно е, ма чак по 100-120 риби, освен ако не са били трима, четирима човека. За сам човек е невъзможно физически, някой беше обяснил навремето много добре процеса на ловене - закачане на стръвта, замятането, воденето, откачането на рибата при евентуално хващане и всичко това за еди си колко минути. Факта че рибата идва и си отива на моменти, а не стои да чака непрекъснато да и хвърляш в устата( защо не е така наистина :evil: ) също трябва да се вземе под внимание, затова приятелю такива твърдения ми се струват несериозни и те съветвам да ги подминаваш с усмивка.
Ако пък е верно :wink: искам да ме запознаеш с този МАЙСТОР да обменим опит.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Ши мъ извинявъти,ама освен Чуруликпенчо,ЖЕНА МУ и г-н Соления не се сещам за човек,способен на това.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Не искам да умаловажавам постиженията на гореспоменатите и уважавани от мен колеги, но Камба - способности мнооого само че фактите са малко :wink: .
Май ще трябва да идвам до Варна на обмяна на опит или ако Чурулика идва по на юг и се обади, да покаже някоя от неговите тайни :prayer: :D :D :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

чуруликпенчо написа:
Със син шушляков екип и камуфлажна шапка ли?
Да.
Тая заран 4 сафрида(ама тлъсти ей) и 4 зарганчета.Изглежда пак ще дава следобед защото вчера следобед почнала да се обажда.Говореха си че снощи зъбатия не я оставил да спи изобщо.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

maximof написа:Здравейте колеги. Днес ми казаха вчера на Куракя са я размазали зизи по 100/120 риби (за понеделник) ,но този познат е малко /МАЙСТОР НА КЪСИЯ РАЗКАЗ/, че някой ако е бил или чул нещо моля да сподели.
Ами нали там имаше бариера. Как са минали или са я махнали вече?
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Много се чудих дали да отговоря или да си замълча точно по въпроса за бройката. Някак не ми се отваряше "кутията на Пандора" ,но все пак ще отговоря. Бройката е абсолютно постижима . Достигал съм я преди време , и лично съм виждал Соления да я прави. Познавам и други колеги ,които са я достигали.Примерно Коки арменчето.Вероятно доста колеги от Варна го познават - невероятен майстор.Не мисля,че математическите изчисления са уместни в случая.Преди години бяхме доста по-нахъсани и мятахме целодневно като роботи. Сега ,само в началото на сезона.Естествено,трябва да има и риба,а в последните години нещо я няма . С течение на времето обаче ,при мен някак чарът в риболова се промени.Вече не гоня бройката ,а удоволствието от самото надхитряне на рибата. Няма по-лесна плячка от лапащ като обезумял пасаж заргани. Точно в тези моменти аз повече пия кафе и бърборя с колегите, отколкото ловя.Интересно ми е само когато рибата е трудна. Приемам снощните няколко бройки за по-голям успех пред трицифрените. Днес имаме 18 +6 заргана. Трудна беше рибата , ама още по-кеф. Колегата Експозе може да каже колко пъти се мотах,пих кафе,хапвах сандвичи....
Пък за онези 100-120 бройки,дори да са половината верни,то новината си е добра. Имам идея за слизане на юг,но вероятно ще е в края на октомври/началото на ноември.В момента и на север рибата я има,пък и шефа ме вика на работа........та така стоят нещата в общи линии.
Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”