в-к Рибар за НС-4

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: в-к Рибар за НС-4

Мнение от MITKO70 »

И аз го прочетох рано рано вестника ,не го пропускам ,както и утрешния/Рибарски вестник/.Много се зарадвах като го видях адаша на първа страница,евала още веднъж и на Доцента за отразяването.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

georg написа:А :shock: Наско се прибрал от Жребчево :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Евала Доценте ,а на Сапуна -Браво Браточка и :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,Доцента е доказал че е голям и няма смисъл да се коментира.Дано за напред повече хора да се включват активно и да помагат за по-приятното прекарване на НСрещи !!! Да не забравяме и собственника на весника,който макар че го понаплюхме е преценил че може да направи едно хубаво нещо,да направи достояние на всички рибари в България,колко сме задружни и как сме в състояние да направим чудеса ако се подкрепяме и държим един за друг.Дано и хората дето драскаха в темата "Миропомазаните" да асимилират точно как стоят нещата и да станат едни от нас без да подскачат за нищо.Да сте живи и здрави всички до следващата среща.......че вече ми липсвате :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Ами какво да кажа и аз, като ний сме двама от къща...? Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Бат Ники - доцента. Кратко и точно е пресъздал ситуацията и като чете някой непознат, му става ясно за какво става на въпрос! Аз знаех и за снимките и за статията, но търпеливо чаках 07.10, тъй като в предишния брой нямало място. Малкия сияе от радост и не мога да ви опиша какви молби са у дома, да го взема днес с мен (нали отивам пак там), но няма как - на училище е. Дай боже, по-често да виждаме форумни изяви по вестниците, а защо не и в медиите!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

sapuna написа:Марче,майтапят се момчетата! :wink:
Приятели,темата не е да изказвате поздравления към мен,а към Ники Светлев! :wink:
Той е човека,представил цялото събитие в истинския му блясък!

За следващите срещи обещавам да не нося въдици и да идвам,чак за гала-вечерята! :D
На Илийката и Жорко ще разкажа един виц:

"Държи си един старец въдицата и се нерви-как тоя до мен вади риба след риба,а аз не мога!?!?!
Стоял,стоял и попитал:-А бе момче,на какво ги чешеш бе?
-На хапчета за след трипер дядо-отговорил му младежа!
Повтарял си ги стареца чак до аптеката.Наредил се на опашката и след като му дошъл реда гордо поръчал:
-Три кутии хапчета за след трипер!
Аптекарката,жена на възраст,вряла и кипяла леко смъкнала очилата и го измерила от глава до пети:
-Така,като Ви гледам господине Вие не сте хванал,а и няма тенденция да хванете?!?!?
-Аааааааааааааа,че не съм не съм,ама ще хвана!Знам точното място и време...та,давай по скоро хапчетата! "

Мястото и времето момчета! :lol:

:smt056 :smt056 :smt056 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :supz: :supz: :supz:

Та Като сме Почнали с вицовете .... и аз да разкажа един :D :D :D

Един рибар утишал да лови риба и хванал златната рибка. Тя му казала че ще му изпални три желания ако я пусне. Рибарят се съгласил. Първо искам да сам много богат. И станал много богат. Второ искам да имам много хубава жена. И второто му желание се сбаднало. Рибката го попитала какво му е третото желание, а рибарят казал:Искам да те изям.

:wink: :wink: :wink: :D :D :D :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt023
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Е хайде и да си помечтаем! Таз година статия във вестник, догодина пълнометражен риалити филм. А целият български народ да разбере, какво е загубило предаването по телевизията с онези балерини наречено "сървайвър" :finga: , като не удобриха Митака за него! :lol: :lol: :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:roll: :roll: :roll:

Бе всичко арно написано,евала на Доцента,ама нещо немоим да разберем,що съм зевзек :roll: :roll: ся майтап майтап тук у форума ама цяла България да чете,че Н.Д е зевзек нещо не ми допада :evil:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Nedeltcho Delev написа::roll: :roll: :roll:

Бе всичко арно написано,евала на Доцента,ама нещо немоим да разберем,що съм зевзек :roll: :roll: ся майтап майтап тук у форума ама цяла България да чете,че Н.Д е зевзек нещо не ми допада :evil:
Не се коси, може някой продуцент да те хареса и след време собствено "зевзешко" шоу да спретнеш :lol: :lol: :lol: - някой беше казал " И лошата реклама е все пак реклама' .
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Nedeltcho Delev написа::roll: :roll: :roll:

:D :D :D :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:Бе всичко арно написано,евала на Доцента,ама нещо немоим да разберем,що съм зевзек :roll: :roll: ся майтап майтап тук у форума ама цяла България да чете,че Н.Д е зевзек нещо не ми допада :evil:
:wink: :wink: :wink: :wink:

Стиа си ревал бе! Ники те праи световно известен, а на тебе не ти допадало! Айде са фасони!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

saksi написа: Защо няма подпис на автор.
Нарочно, Сакси, нарочно! Репортажът нарочно е подписан с "Екип на вестник "Рибар", което значи, че вестникът се солидаризира с тази изява и я смята общественозначима. А вие всички и без това знаете кой е авторът, така че за мен е пак голямото удовлетворение да чуя добри думи от вас, за което ви благодаря :smt049 НС-4 беше наше колективно творение, а и вестникарският репортаж за срещата - също. Сапуна и Гого от Лисец ми дадоха предварително разрешение да публикувам оригинални снимки от техните галерии, не че аз не съм снимал, направих около 350 снимки, но техните са от момента на събитията и затова са ценни. Що се отнася до предложенията нашият форум да взаимодейства с други медии, аз мога да помогна, стига всеки от вас да има доброто желание да ми подава добри снимки и точна информация, както направиха Сапуна и Гого в конкретния случай, и както са го правили и други колеги в предишни случаи - зимната морска среща на Перла например.
Още веднъж благодаря на всички за добрите думи :!:
Персонални извинения към бат Неделча, ама като си взе купата не протестираше тъй!В следващия брой на вестника ще пуснем официално опровержение, че вместо "зевзек" трябва да се чете "национален любимец" :D :D :D
Наслука :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Радвам се когато видя приятели от форума с интересни снимки и разкази и за трофейни екземпляри.
Поздрави на доцента и Сапуна за излъчения материал.
В списание Български риболовец брой 9 на месец септември има два хубави разказа на Краислав Димитров-Кърцата,може да ги прочетете.
Дай боже по често да има такива материали в вестници и списания и за напред!
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”