Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Морално или напротив? Тема за таковането...
Модератор: dantho.mihov
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Морално или напротив? Тема за таковането...
Тъй и тъй се отвори дума за кума,кръстница ,а за балдъзите що мълчите бе, мискини.Аз на моята не и останах длъжен само с мерака
Дядо ми казал-е@еш ,не е@беш,на оня времето му минава.Та затова х@й е@ач,не е подбирач,който избира-мастурбира.Аз на кумата да съм и го скрил в тялото,то като и гледам стегнатия воблер и на мен ми присвирва аванса.А пък дали с Шибаното или д Дайбата ми е все тая.Айде,че ми кипна кафето 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
върхара,щом се чудиш дали да я праснеш,значи не държиш на приятеля си.Действаи както си прецениш сам.За такива неща никой не може да ти даде по-добър съвет от самия теб.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Krokibg написа:... Идейката ми е проста,ний с Павлето,преди всякакви дуели,да зеим да поработим върху кумата...
Там някъде се крие истината

М`тъЙ де ! То мъжо и не я такова ! Ти и се чудиш ! М`че то тъй ще и закърнее детеродният орган бре

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Малий къв диспут се е заформил тук.
1.Върхар ли си незнам ма явна тоя твой авер не ти е авер изабщо.Немога да си представя да оправя жената на мой добър приятел.Казвам добър щот приятели и познати много .Но такива да разчиташ на тех са малко.Бах и нагона бе пич.Намери някоя млада пичка от Варна и я скъсай пък си мисли за Анджелина Джоли ако щеш
2.Давай адреса на Любо и Павел и да я оправят тая кума ,че ша изсъхне .Пък те после ще ти кажат дали е добра и заслужава ли си да си развалиш приятелството.
3.Дано (изкренно се надявам)да нямам такива приятели като теб.
PS:Между другото и аз съм се бъзикал с жените на някой приятели но като си пийнем всички го правим.Но небих го направил.Това е до човека - незнам как му се вика.
1.Върхар ли си незнам ма явна тоя твой авер не ти е авер изабщо.Немога да си представя да оправя жената на мой добър приятел.Казвам добър щот приятели и познати много .Но такива да разчиташ на тех са малко.Бах и нагона бе пич.Намери някоя млада пичка от Варна и я скъсай пък си мисли за Анджелина Джоли ако щеш

2.Давай адреса на Любо и Павел и да я оправят тая кума ,че ша изсъхне .Пък те после ще ти кажат дали е добра и заслужава ли си да си развалиш приятелството.
3.Дано (изкренно се надявам)да нямам такива приятели като теб.
PS:Между другото и аз съм се бъзикал с жените на някой приятели но като си пийнем всички го правим.Но небих го направил.Това е до човека - незнам как му се вика.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- учете се от него
Добър старт за деня - посмяхме се от сърце, а по темата няма какво да добавя

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Пия си кафето и си мисля... дали да не пусна тема
"Бърза реакция на тийнеджърски въпрос "Тая вечер в кой хотел ще ме заведеш""
Що да закачаме роднини/кумове/приятели или да дааме грешни пари , като тоя въпрос ми го зададоха на гара Пловдив пред локомотива още миналата година .... и после разбрах , че не съм първия (винаги втори)
, на когото е зададен.
Според мен тая тема не че няма място във великото уеб-пространство , ама не и в тоя форум.Тоест не бива да се смесват удоволствията - все едно да сложим барут в захранката или кюспе в барута....
"Бърза реакция на тийнеджърски въпрос "Тая вечер в кой хотел ще ме заведеш""
Що да закачаме роднини/кумове/приятели или да дааме грешни пари , като тоя въпрос ми го зададоха на гара Пловдив пред локомотива още миналата година .... и после разбрах , че не съм първия (винаги втори)

Според мен тая тема не че няма място във великото уеб-пространство , ама не и в тоя форум.Тоест не бива да се смесват удоволствията - все едно да сложим барут в захранката или кюспе в барута....
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
- daniel_g
- разбира нещата
Баф мааму и дилема. Мен ми се струва, че вече си праснал кумата и тук заформяш тоз диспут за алиби, че мъжът и е взел да подозира нещо и аджаба, скоро някой приятел 3то коляно ще му покаже темата тук и ще те онивинят. VYRHARA хитър сии................... 

Оооо еблювци добро утро уе,как ви казах таа тема отнесе бая други,та по темата,гледам и кадро има на кумътъ,въпросът ми е някой да си позна жината тука
и са замислете кой на кой е ставал кум после дън ръвете
Та кат я гледам изодзаде кумата мислим таа женица хич неможе да плете.Мале днес как ша праа ревизия незнам 

- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
Усещам че скоро ще се създаде работа на 2-3 адвоката и още поне толкова съдебни състава.
Кво питаш? Пери и мълчи ... или не пери и пак мълчи. После искаш вината да не е само твоя.
То хем х.я до края хем душата в рая не става!!!
Кво питаш? Пери и мълчи ... или не пери и пак мълчи. После искаш вината да не е само твоя.
То хем х.я до края хем душата в рая не става!!!
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Щом Неделчо са обади -ялова ша й тая...

cslav написа:Щом Неделчо са обади -ялова ша й тая...
Що бе

- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
гледам , бре гледам ...и що с шааранити са захапа...то аз по мрената съм най добър
А и аз ялови раути не ги броя

- J.P.
- научил се да хвърля
Не ги слушай тез мискини,давай.....'фащай я булката.Той авера ще е доволен.....като знай кой съ грижи за булята!Няма да са трови,че некой непрокопсаник шъ и ..."обръща внимание",няма да дебне по прозорците.Така шъ е спокоен,нал сте авери,знаете се от време оно.....после ще сверявате...на кой какво е дала 

мужчины не собаки - на кости не бросаются
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
- ceno cenov
- разбира нещата
Вие тука много разсъждавате, а vyrhara се покри и така като гледам снимката на кумата се ми се чини че е взел решение.
Щот така както са тръгнали работите мое и да се не дореди ако се почуди още. 
ПП. Според мен трябваше да пусне и анкета по въпроса та да вземе по бързо решение.
1. Да я опъне
2. Да помисли още ден два и тогава да я.......

ПП. Според мен трябваше да пусне и анкета по въпроса та да вземе по бързо решение.
1. Да я опъне
2. Да помисли още ден два и тогава да я.......

Последно промяна от ceno cenov на Чет Окт 09, 2008 8:58 am, променено общо 1 път.
Остъй ся шараните и мрените глей кумътъ да не си тръгне неоправенаcslav написа:гледам , бре гледам ...и що с шааранити са захапа...то аз по мрената съм най добър