Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовира край Миролюбово ( Бургаска област )
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Язовира край Миролюбово ( Бургаска област )
Здравейте, искам да попитам дали някой колега е правил скоро излети там? Каква риба излиза и на какво. Аз това лято за 2 излета там само дребни таранки, тук там някоя по едра, но нищо особено, на плувка и торен червей, мислех да пробвам и на дъно но все не оставаше време. Язовира се намира на 1 км от Миролюбово - като караш от Бургас към Айтос, и като свиен на отбивката която води към Сл. Бряг и Миролюбово, подминаваш Миролюбово и след около 1 км има черен път които води до него. Благодаря предварително на всички отговорили
В галерията ми има и две снимки от него.

-
- и господ не е толокова добър
Re: Язовира край Миролюбово ( Бургаска област )
Най веоятно никаква,ама знаеш ли 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
Зависи от коя страна на пътя, от дясно няма почти нищо, но от ляво на пътя преди почти два месеца колега изкара 2,5кг. дивак. Други двама ги помляха имаха над 15 шаранчета по кило и 2-3 по 1,5кг., за съжаление си ги прибраха до едно
. Хвана ме яд, защото си личеше, че не са аджамии а хора с възможности, но за съжаление парите не променят манталитета. Следващия път ще ми ловят ДЕДОВИЯ

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- новобранец
за този от дясно на пътя ставаше въпрос, разбира се от дясно като вървиш кам сл бряг, а и от ляво ли имало язовир? незнаех на колко км от миролюбово е горе долу? отглеждал съм местноста от високо но само поля виждах.. ?