Язовира край Миролюбово ( Бургаска област )

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

sea_dragon
новобранец
новобранец

Язовира край Миролюбово ( Бургаска област )

Мнение от sea_dragon »

Здравейте, искам да попитам дали някой колега е правил скоро излети там? Каква риба излиза и на какво. Аз това лято за 2 излета там само дребни таранки, тук там някоя по едра, но нищо особено, на плувка и торен червей, мислех да пробвам и на дъно но все не оставаше време. Язовира се намира на 1 км от Миролюбово - като караш от Бургас към Айтос, и като свиен на отбивката която води към Сл. Бряг и Миролюбово, подминаваш Миролюбово и след около 1 км има черен път които води до него. Благодаря предварително на всички отговорили :) В галерията ми има и две снимки от него.
halil1988
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Язовира край Миролюбово ( Бургаска област )

Мнение от halil1988 »

А някой да знае изобщо каква риба има там?
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Най веоятно никаква,ама знаеш ли :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Зависи от коя страна на пътя, от дясно няма почти нищо, но от ляво на пътя преди почти два месеца колега изкара 2,5кг. дивак. Други двама ги помляха имаха над 15 шаранчета по кило и 2-3 по 1,5кг., за съжаление си ги прибраха до едно :evil: :evil: . Хвана ме яд, защото си личеше, че не са аджамии а хора с възможности, но за съжаление парите не променят манталитета. Следващия път ще ми ловят ДЕДОВИЯ :finga: :finga: :finga:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
sea_dragon
новобранец
новобранец

Мнение от sea_dragon »

за този от дясно на пътя ставаше въпрос, разбира се от дясно като вървиш кам сл бряг, а и от ляво ли имало язовир? незнаех на колко км от миролюбово е горе долу? отглеждал съм местноста от високо но само поля виждах.. ?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”