Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Колко метра боло?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Колко метра боло?
здравеите по принцип съм болен по шаранджийския риболов но с настъпването на зимата започвам да се замислиям за едно болонезе обаче не мога да реша колко метра да бъде с него ще ловия предимно по река тунджа моля помогнете и тъй като не съм се спрял на определена марка приемам и препоръки колебая се между 5 и 6метра 

Не се променят само най-глупавите
Re: Колко метра боло?
зависи от това къде ще ловиш,дали ще има дървета над теб ,храсти и такива работи иначе си е по твоя преценка.Trabucco предлагат няколко добри болонезета виж тях
- indalo
- фен клуб-скобар
Колега аз имам и 5ца и 6ца, но мога да кажа че отках взех 6цата другата прашлясва. А и колегата butnik продава перфектна 6ца. Виж тук
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=18236
п.с. Мойта е такава и съм супер доволен.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=18236
п.с. Мойта е такава и съм супер доволен.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- daniel_g
- разбира нещата
Колкото по-дълго, толкова по-добре !!!
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
А колега не прави такава грешка много калпави болота на нормални цени счупиха ми се две.Ако донадиш още някой лев има хубави болота на colmic.nedved3 написа:зависи от това къде ще ловиш,дали ще има дървета над теб ,храсти и такива работи иначе си е по твоя преценка.Trabucco предлагат няколко добри болонезета виж тях
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Моделите на тика и тубертини са върха на сладоледа !!!!!!! Земи си 6-тица тика и няма да съжеляваш !!!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ти знаеш ли колко струват хубавите на колмик или повтаряш като папагал.ЗАЕКА написа:А колега не прави такава грешка много калпави болота на нормални цени счупиха ми се две.Ако донадиш още някой лев има хубави болота на colmic.nedved3 написа:зависи от това къде ще ловиш,дали ще има дървета над теб ,храсти и такива работи иначе си е по твоя преценка.Trabucco предлагат няколко добри болонезета виж тях
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
извинявай за колко пари става на въпрос за боло на нормални цени че нещо не схващамЗАЕКА написа:А колега не прави такава грешка много калпави болота на нормални цени счупиха ми се две.Ако донадиш още някой лев има хубави болота на colmic.nedved3 написа:зависи от това къде ще ловиш,дали ще има дървета над теб ,храсти и такива работи иначе си е по твоя преценка.Trabucco предлагат няколко добри болонезета виж тях
butnik мисля че е второто прочел го е някъде и сега просто си повтаря.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За цената на хубаво боло на еди коя си фирма си взимам Спийд Мастера,и казвам ,че имам перфектно боло.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
6-метрова,а за дърветата зад теб?!?Е нали има и странично замятане?!?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
значи за нашия регион "жребчево "и "тунджа"най добро е 8метра .моето си го правих собственоръчно понеже не ми стигат паричките но е доста сполучливо.Много колеги "щекари"на язовира само преглъщат.Говорим за фин такъм и фиксирана плувка до 7-7.50 бой.Но си имаме макара и ............ на няколко метра пред щекичката .
.МОГА да ти покажа на яве .аз Ловя и ям .Не съм толкова голям финансово че да пускам "жребчевски " шаран

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Айде,тук малко се насра.И какво е 8м собствено ръчно,от плачеща върба ли.А щекарите ще те правят бърлив на което и да е място.Преди да си пуснеш поста,помисли,че ние не сме вчерашни а и държим въдици от доста време.А на щеката можеш само да монтираш фин такъм.taranka написа:значи за нашия регион "жребчево "и "тунджа"най добро е 8метра .моето си го правих собственоръчно понеже не ми стигат паричките но е доста сполучливо.Много колеги "щекари"на язовира само преглъщат.Говорим за фин такъм и фиксирана плувка до 7-7.50 бой.Но си имаме макара и ............ на няколко метра пред щекичката ..МОГА да ти покажа на яве .аз Ловя и ям .Не съм толкова голям финансово че да пускам "жребчевски " шаран