Морално или напротив? Тема за таковането...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
vyrhara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Морално или напротив? Тема за таковането...

Мнение от vyrhara »

Рипам с двата крака...
Аватар
vyrhara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vyrhara »

Аз съм моралист човек- казах ви го още в началото- ам кръстницата убава, то и жената убава, ама- все едно всяка посвоему-,
ама никой не ме чете.
казах ви- искам и тя иска, но какво ще стане- не се знае- до неделята. Не ме слагайте нито в купата с курварите, нито при ч.киджийте- не знам и аз къде да се сложа- хем съм стиснал сабята, хем не мога да отсека главата на ламята...
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Тогава я ПРОБОДИ :lol:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
vyrhara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vyrhara »

vyrhara написа:...хем съм стиснал сабята, хем не мога да отсека главата на ламята...
natrii написа:Тогава я ПРОБОДИ :lol:
Немам думи- неделята ще покаже дали ще има сабя на кръст или ... у г.з...
Последно промяна от vyrhara на Чет Окт 09, 2008 10:33 pm, променено общо 1 път.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

nervaa написа:Дали с кумицата не си отмъщавате.И апропо тои, авера рибар като нас ли е. :
еее,де :shock: ти откачен ли си колега -или не си гледал достатьчно студио ХИКС :) :) :) какви са тия вьпроси-че нали ,ако е рибар рогоносеца(евентуалния),то рогоприносителя(евентуалния) ПО ДИФОЛТ намаше да си раздуе мьката тука,ами в в напр офф роуд форум или любимия ми космополитан.бг :D :D :D :idea:
а,виж-за пьрвото не знаеме :roll: тоя вьрхара,чвно крие нещо от нас-евала,че го хвана в изпуснати подробности :)
и умната с тоя пич-че доколкото разбрах голем трактор кара-няма да е цивилизован и вежлив,както неделчо с малкото тракторче:като се вьрне,да седне,да се черпят с баджанака по неколко ракии и след това дружно да и ударят един бой и после-при другата :)

на всички,които се сьмняват в някои,пьк и други неща(нарочно е загадьчно) горещо препорьчвам ето тази малка,но крайно разясняваща някои изконни моменти,книжка :D :D :drinkers:

Изображение

УСПЕХ
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Иначе да си призная,и куче в рокля да мине,няма да му простя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Жечев,кво стана бе колега,ша правим ли зделка или не :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :wink
....ааа, има сделка батинка, аз не се обаждам, щото тековууу.....как съ казва.."мълчаливо съгласие"...З(д)ЕЛКАТа е налице, приема(чакам протокола да пратиш и... подписвам и приемам)....
КОЛЕГИ, докато си спамите наоколо аз съ уредих с лодка, жибббка с колес(ар)ник, неколко ШИМАН-а и неколко готини хлапета, барабар с майка им...ДААм мииий честито, па вийй си съ точете на "кумата" на Върхара, ха дано въ огрей...аз шъ си троля на некое водоемче с новата придобивка...ухааа... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последно промяна от Jechev на Чет Окт 09, 2008 11:13 pm, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

J.P. написа:Не ги слушай тез мискини,давай.....'фащай я булката.Той авера ще е доволен.....като знай кой съ грижи за булята!Няма да са трови,че некой непрокопсаник шъ и ..."обръща внимание",няма да дебне по прозорците.Така шъ е спокоен,нал сте авери,знаете се от време оно.....после ще сверявате...на кой какво е дала :D
...ти пъ от де изпълзя да съ обаждаш бре :?: :!: :?:
...убаво даваш акъли ти ,ама....
.... знам те аз с кой си си играл тиии.....ае да си трая че шъ стане еднаааа....нова тема...пак за "кумици","куми" и прочеее...... 140 кила човек си, а акъл неа ти дойде ей.....пъ кът съ замисла как съ радваш на жената....пъ и тя напоследък ти съ радва, току подпитва за теб....хм.....те са тъ разбрах...... :axe: :smt025
Джоко Росич

Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

J.P. написа:
Павел Иванов написа:
J.P. написа:....Той авера ще е доволен.....
Абе пич у ебати размисъла ме фърли с тия си думи :roll: Не друго ам почвам да се чуда що съм толкоз доволен след кат кумувах седем пъти :evil:
Ама твоите кумци....мож са по-различни ок колегата :lol: Па кой та би през.....толкоз много кумци да имаш :roll:
...малииий кой говори за "кумци" и "кумици"....сознай се бре гражданино таtooтулиран.... :finga:
Джоко Росич

Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Жечев,кви талимати искаш и тескрета бре :shock: Аз гледам бързо-бързо да са отървам а ти ма караш да пиша.Идвай и да ти ги харизвам и тва е :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Marco Polo написа:
Jechev написа: ха дано въ огрей...
Ами ако туй е върхарската идея, пак ли тъй ш'говориш, а?

Изображение
въххх...тука неа да говорим, ама ич...метам съ у длибокото, заравям глава между тези две ИЗДАТАНИ и нема да излизам от там...две недели и половина...после ще ви пиша....кои воРбели са удачни, как е на жива стръв, строй на пръта и интезитета на "кълването" в различни часова на денонощията и т.н.
..това да ти нее някоя роднина бре Полов марко?!?ХХАААРНА е...серсемино... :lol: :lol:
Джоко Росич

Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Krokibg написа:Жечев,кви талимати искаш и тескрета бре :shock: Аз гледам бързо-бързо да са отървам а ти ма караш да пиша.Идвай и да ти ги харизвам и тва е :lol: :lol: :lol: :lol:
....само едно ме гложди да ти кажа....с тази зззделка, ще имаш толкова мнооогоо свободно време за риболов, пък аз ... :smt102
ама както казват учените:".. придобиването на една благина( в случая три+едно..и още малко!), винаги за сметка на друга благост..." :roll:
Джоко Росич

Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Абе я вземи я докарай на следващата НС ,че без туй нямам тъпан (детско барабанче) !
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

Събужддам се и веднага на компа глеам кво става,Върхара изпраска ли кумата :( не е.В неделя щяло да бъде.И се замислям.Ами тои авера се връща забравил нещо и ви заварва награбили се страстнно, :ANAL: и като разбрахме че нея не я такова де,дали няма да ти обърне специално фнимание на теб :butthead:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Сапунката върви с пълна сила. Стискам палци за неделята. И да не забравиш и снимки да направиш, че да сме съпричастни докрай. Все пак тук сме все приятели и трябва да си помагаме във всякакви ситуации. Ще те посъветваме и за самото действие как да го развиеш в бъдеще :wink:
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

ceno cenov написа:...Стискам палци за неделята...
И в неделя,ако жена му каже,че не трябва никъде да ходи,защото ще правят зимнината(примерно) и ще си останеме само със стискането :lol: :lol: :lol:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”