Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

АКО ЩЕТЕ ВЕРВАЙТЕ!
Модератор: bobopeli
АКО ЩЕТЕ ВЕРВАЙТЕ!
Ако щете вервайте, ама си е баш истина това дето ще ви кажа!!!!!!!!!!!!
Като всеки един напълно нормален рибар и аз като вляза в нашите магазини трудно излизам без нещо,ама преди седмица направо се оцъклих от едно силиконово рибе с тройка вместо опашка и етикет-8лв! Засуканото маце-продавачка-консултантка ми каза ,че то е фирмено поради което и цената му била фирмена,но според него струвало повече щото в цената не е включен част от разхода за климатика в магазинчето!!!!!!!!!!!!
Бассссси каква фирмена псувня ми се роди в тоя миг ама се бех поизпразнил нервно на един гьол та си затраях културно и по европейски...Кога се прибрах обаче това силконово рибе не ми даде мира та реших да си направя нефирмено такова и да го пробвам!
Взех един кламер,нанизах на него една тройка осмица от единия край ,а от другия едно най обикновено нефирмено вирбелче....от остатъците силикон в една туба,изтисках около 5см върху кламера по дължина и след около 10-тина минути оформих в пръсти едно нефирмено нашенско рибе...от приватизиран тайно лак за нокти с разни бляскави неща вътре, боядисах рибето и маркера за СД му изрисува очички гледащи уплашено и неколко красиви перчици!
Немаше как да го не пробвам това алтернативно нефирмено рибе и отпраших до Своде .Първия вир дето ми падна пред очите бе полигона на промоцията и след 3ч.се върнах с 6 клена бая добри!!!
Не искам да убеждавам никого,ама ако имате малко време,кламери,силикон и маркери,бъдете сигурни че удоволствието е не двойно и тройно а петорно по-голямо!
В момента правя жабе по същата технология!
Ха наздраве!
Като всеки един напълно нормален рибар и аз като вляза в нашите магазини трудно излизам без нещо,ама преди седмица направо се оцъклих от едно силиконово рибе с тройка вместо опашка и етикет-8лв! Засуканото маце-продавачка-консултантка ми каза ,че то е фирмено поради което и цената му била фирмена,но според него струвало повече щото в цената не е включен част от разхода за климатика в магазинчето!!!!!!!!!!!!
Бассссси каква фирмена псувня ми се роди в тоя миг ама се бех поизпразнил нервно на един гьол та си затраях културно и по европейски...Кога се прибрах обаче това силконово рибе не ми даде мира та реших да си направя нефирмено такова и да го пробвам!
Взех един кламер,нанизах на него една тройка осмица от единия край ,а от другия едно най обикновено нефирмено вирбелче....от остатъците силикон в една туба,изтисках около 5см върху кламера по дължина и след около 10-тина минути оформих в пръсти едно нефирмено нашенско рибе...от приватизиран тайно лак за нокти с разни бляскави неща вътре, боядисах рибето и маркера за СД му изрисува очички гледащи уплашено и неколко красиви перчици!
Немаше как да го не пробвам това алтернативно нефирмено рибе и отпраших до Своде .Първия вир дето ми падна пред очите бе полигона на промоцията и след 3ч.се върнах с 6 клена бая добри!!!
Не искам да убеждавам никого,ама ако имате малко време,кламери,силикон и маркери,бъдете сигурни че удоволствието е не двойно и тройно а петорно по-голямо!
В момента правя жабе по същата технология!
Ха наздраве!

Re: АКО ЩЕТЕ ВЕРВАЙТЕ!
Ами я покажи ги де!!!!!!!!!!
Иначе браво за излета!
Иначе браво за излета!

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пусни една снимка на туи чудо,да видим за кво става вьпрос.
Иначе удоволствието да хванеш риба на нещо направено от теб е несравнимо
Иначе удоволствието да хванеш риба на нещо направено от теб е несравнимо

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Снимки!
СнимкиІ
И...ха наздраве
!
ps: даи верно снимки на таз вълшебна примамка, чичка
СнимкиІ
И...ха наздраве

ps: даи верно снимки на таз вълшебна примамка, чичка
=====днес ще се опитам хем да го начертая етапно хем да го снимам и ще я видите тая нефирмена примамка за около левче пари всичката! 

-
- кандидат преподавател
Айде дай да я видим нефирмената рибка.
Воблери си правим сега и рибки ще си направим
Воблери си правим сега и рибки ще си направим

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Оставете го момчето на мира малко.Може да няма фото,и ще търси някой да му направи снимките.
Иначе много умно нещо е измайсторил.
Кламер,кука и малко силикон за "8"лв.Браво.
Иначе много умно нещо е измайсторил.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Колега ,къде па го измисли 8лвКИРО написа:Оставете го момчето на мира малко.Може да няма фото,и ще търси някой да му направи снимките.
Иначе много умно нещо е измайсторил.Кламер,кука и малко силикон за "8"лв.Браво.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тои човека си го е заложил в заглавието АКО ЩЕТЕ ВЕРВАИТЕ аз лично беш снимкине вервам ама ако ща. И не се заяждаите или вервате или не.
- КИРО
- Обратна връзка:
Нали толкова му искат в магазина,затуй сложи 8 в кавички.bkd написа:
Колега ,къде па го измисли 8лв
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
......вижте схемата на силиконовото рибе и веднага си го направете,щото от това по-лесно едва ли има,а с малко фантазия и сръчност ще си направите чудесни примамки по тая схема....а който ми каже че си го е направил и с него не е хванал барем 10-тина риби има от мен едно стекче охладена бира!
-
- новобранец
тва ще мирише на ацетон от километър
-
Защо,може и на оцетbvlgai1979 написа:тва ще мирише на ацетон от километър

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
Ти мислиш ли ,че ще хване нещоsnegk написа:Защо,може и на оцетbvlgai1979 написа:тва ще мирише на ацетон от километър![]()
![]()

скоро гледах по ХОБИ тв, един "тъп руснак"как дялкаше с ножица рибки от полистерол,после им лепеше опашки от гумена ръкавица и нема а ти казвам кво им се случи на рибоцитеbvlgai1979 написа:Ти мислиш ли ,че ще хване нещоsnegk написа:Защо,може и на оцетbvlgai1979 написа:тва ще мирише на ацетон от километър![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ