Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Guiamets 11.10.08
-
- ще става разбирач
Guiamets 11.10.08
Здр колеги.Днес с баща ми и един приятел ходихме до едно язовирче на 40 км.Към 16-00 бяхме там(късно,ама кво да са прае)Распъване на въдици и като излезе един ветар
ама спре
.До 17-30 нито пипане.Преместихме се с приятеля ми на около 100-ина метра и като се почнааа...гол след гол.Таранки 300-400 гр.Не ти дават да се исправи плувката.Накрая ме заболя ръката,слагам плувка 3гр обикновенна и на 2м от брега почнах да вадя ей такива на бял

Баща ми просто се побърка по едно време.Беше с 3 дънни и просто не можеше да им смогни.Язовира просто беше пълен с каракуда.За първи път виждам такова нешто.На моменти си мислех че ша стани нещо(ураган,ша са свърша света)
Към 19-00 прибрахме всичко и газ към апартамента.Тва е моят улов и на приятеля ми за около 90 мин

Е и една снимка на язовира преди нападането

Можеше и да е по подробно ама просто забравам за телефона когато въдицата ми е в ръката.
Ааа..зарад таа въдица(пише чее карбон ама сигурно тежи 450-500гр на 5м)сега ме боли китката

Баща ми просто се побърка по едно време.Беше с 3 дънни и просто не можеше да им смогни.Язовира просто беше пълен с каракуда.За първи път виждам такова нешто.На моменти си мислех че ша стани нещо(ураган,ша са свърша света)

Към 19-00 прибрахме всичко и газ към апартамента.Тва е моят улов и на приятеля ми за около 90 мин

Е и една снимка на язовира преди нападането

Можеше и да е по подробно ама просто забравам за телефона когато въдицата ми е в ръката.
Ааа..зарад таа въдица(пише чее карбон ама сигурно тежи 450-500гр на 5м)сега ме боли китката

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Guiamets 11.10.08

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
това в Испаниа ли е ??? 
ебати и каракудата и там ли е има.

браво 

-
- ще става разбирач
да.направо не можеш да си представиш колко много имаше.там преди съм вадил и сом и шаран ама мисла че вече ги няма щото просто язовира е превзет от каракудата.chestarfield написа:това в Испаниа ли е ???
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

По цял свят ги има гадините ,като мангалите 

-
- ще става разбирач