Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Какви влакна ползвате?
Модератор: sapuna
Какви влакна ползвате?
Колеги кажете какви влакна ползвате при риболова на сом? Марка, дебелина, дали е монофил или плетено?
Re: Какви влакна ползвате?
Колеги, ако не сте забелязали в момента Fishing Mania Shop предлага на промоция от 52 на 39лв. Sema - ExcelbraiD Catfish 150 и 200лб. съответно 130 и 100м. Промоцията е до изчерпване на количествата. Ако има почитатели, могат да се възползуват.

http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=6511
http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=6511
Малко ми намирисва на Чешка република....то доста други кучи марки не са стока, за тази незнам...всеки си решава.Аз съм мерси.
Нема се плашите! Педро, на тебе може и да ти намирисва, аз пък вече го държа в ръце. Мислиш ли, че ще пропусна да го тествам
. Влакното е без забележки. Има много хора без кредитни карти за търговия по ebay, така че - сега е момента. Утре вече го няма и внасят на Fox- непроверено, неизпитано и кой знае на какви пари.

Само ти намирисва.Иначе има и по-добри от това.Pedro написа:Малко ми намирисва на Чешка република....то доста други кучи марки не са стока, за тази незнам...всеки си решава.Аз съм мерси.
-
- сериозен играч
Пример.Teleto написа:Иначе има и по-добри от това
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Сема-та е здрава, но ми се разбридва лесно и не го харесвам поради тази причина. освен сема ползвам и монофила на шимано техниум, дебелия размер и съм повече от доволен.
debeloto, поради каква причина се разбридва, от водата ли, какво? Смятам да го ползувам за поводи, даже монтажите са ми готови. Дотук всичко е 6.
не знам от какво се получава, но според мен е от допир или търкане
тогава някои участъци "нацъфтяват" с малки власинки и това ме дразни.
за поводи не съм ползвал такова, че ми е много дебело, не знам как стои там

за поводи не съм ползвал такова, че ми е много дебело, не знам как стои там

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
0.71-Barkley-Big-game=Голямата игра!

Във моменнта-сме на монофила на ТЕЛЕТТО-1мм-меко е-харесва ми-нов внос-донесе го от Канада

Риболовци.