Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

11 и 12 октомври - край Вит едни блата и самата река...
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
11 и 12 октомври - край Вит едни блата и самата река...
След двуседмичен хиатус осново мога да се отчета с един приличен излет.
Освен стандартния улов на уклей и бабушка, този път експериментирах с една дънна въдица, на която обаче не отчетох нещо сериозно, а само попчета
Другата седмица възнамерявам да се забия пак там край тези блата и да поекспериментирам още с монтажите, защото взех много да се увличам именно по риболова на "тежко". Пък тогава може и да ударя нещо по-голямо
Аха... щях да забравя - преди да замина, отново имаше емоции - някой пак беше паркирал неправилно и половин час не можехме да се измъкнем от гаража. Замалко да си помисля, че излетът ще пропадне
Направо сърцето ми се качи в гърлото от вълнение 
Ех, емоции...
Освен стандартния улов на уклей и бабушка, този път експериментирах с една дънна въдица, на която обаче не отчетох нещо сериозно, а само попчета

Аха... щях да забравя - преди да замина, отново имаше емоции - някой пак беше паркирал неправилно и половин час не можехме да се измъкнем от гаража. Замалко да си помисля, че излетът ще пропадне

Ех, емоции...
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

Re: 11 и 12 октомври - край Вит едни блата и самата река...
Колега това да не е зад тютюневия там има хубава лащава ;>
Днеска посетих блатата с бащата за щука ама нищо и отидохме на Садовец там до една мелница,ако не греша е било преди има мн хубав и дълъг вир.На тежко бях сложил глист - само попчета...другата и сложих рибе хванах 2 кленчета по 1 педя.На жабе хвърлих ама не го бутнаха.Бащата на бял - уклеи ама мн.дребни.
На дъбнишката бара оня ден посетих и вървеше таранка,мренки,попчета.
Днеска посетих блатата с бащата за щука ама нищо и отидохме на Садовец там до една мелница,ако не греша е било преди има мн хубав и дълъг вир.На тежко бях сложил глист - само попчета...другата и сложих рибе хванах 2 кленчета по 1 педя.На жабе хвърлих ама не го бутнаха.Бащата на бял - уклеи ама мн.дребни.
На дъбнишката бара оня ден посетих и вървеше таранка,мренки,попчета.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: 11 и 12 октомври - край Вит едни блата и самата река...
Май не е към Тютюневия...
Имам чувството, че тези попчета ще ни завладеят. Много нападат на дъно.
Имам чувството, че тези попчета ще ни завладеят. Много нападат на дъно.
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара