Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Есенни щучки.. :)
Есенни щучки.. :)
Днес ходихме на близия язовир да помятам блесната та и някоя каракуда да излъже баща ми с плувката .. Като за начало пристихнахме доста късничко и баща ми разпъна плувката и нямаше почти пипане от каракуда или каквато и да е друга риба..След това отидох до едно от моите места за риболов с блесна и започнах да мятам .... хвърлям веднъж,два пъти неще и още от третото хвърляне една бяла рибка захапа блесничката (пръвата ми бяла риба на спининг)
След това продължих да мятам към 1 час но само 1 удар и то изпуснат.. Хмм викам уморих се ще се върна до такъмите и багажа за да се нахраня и да отпочина и продължавам.. И така след кратка почивка продължих и след доста упорстване и хванах 2 малки щучки от размера на : ] :
(имам клип с пускането на щуклетата) ,а през това време баща ми ми се обади и ми каза че е измъкнал бяла риба 1,5кг. и отидох за една снимка :
И за финал измъкнах на блесната една прилична щука1,100кг. ,но на снимката прилича на 500 гр. НЕка я видим
И нашия излет завърши така в 7:30 следобяд (вече беше нощ)
Tака се заредихме с супер положитела емоция и чакаме следващия ни излет.. ха на.. 

Re: Есенни щучки.. :)
Много ме е яд за снимките ,че за пореден път стават така големи ,но просто немога да ги намаля хем имам една програма за оразмеряване ,но неще ..,но това не е най-важното ..
Айде дано ви е харесало репортажчето ми ,чао

Айде дано ви е харесало репортажчето ми ,чао

-
- вече хвърля и на тежко
на кой язовир сте били или река 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Репортажчето го бива ,добри рибета ,но според мен тези симки са снимани много от близо ,затова са така.Така няма да станат по-голями/но ,не съм толкова голям спец по фотото
/Аз снимам на 3 мегапиксела и няма такива проблеми.
Клегата преди мен пита уместен въпрос,иначе стой непълна темата.

Клегата преди мен пита уместен въпрос,иначе стой непълна темата.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
Браво.Добри рибета

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

браво браво , ама къде сте били ако не е таина !?!?!?!
Туй риболова не е за мен 

НА язовира в град РАковски 1,5 км. след табелата ,посока брезово..tachev написа:браво браво , ама къде сте били ако не е таина !?!?!?!

- cani
- вече хвърля и на тежко
колега каква ти е клатушката?Коя марка,че ме заинтересува и колко пари е
мерси предварително 

-
- и господ не е толокова добър
Добър излет.За снимките,ако си с фотоапарат си намали пикселите и трябва да се оправи,акоизползваш телефон,обработвай ги с фото ресайзер(мисля,че така се казва) 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- fotty
- новобранец
Страхотен излет колега!! И добри рибки сте хванали
а може ли да споделиш платен ли е язовира и ако да какви са таксите.
мерси предварително!

а може ли да споделиш платен ли е язовира и ако да какви са таксите.
мерси предварително!
Ами марката не я знам просто ми я препоръчаха че я вземали много хората а и е евтина 4лв. Тя блесната се вижда на първата снимка но се вижда ,че е бяла а,не е всъщност защото беше цветна ,обаче вече от няколко месеца откакто си я закупих все ходя с нея зза щука защото ми е наи сполучлива и затова е бяла ,заради остъргване от рибите които съм вадил и падна боята.cani написа:колега каква ти е клатушката?Коя марка,че ме заинтересува и колко пари емерси предварително

браво за излета ,кога ли и аз ще хвана щука
ама ще му дойде времето ,а снимките ако са от фотоапарат вземи го подари на някой

Снимките са от гсм-а ,не снима чак толкова голям формат само 3 мпх . не е като фото.. с 7,8 но пак си е така мисля че трябва да ги смалявам с програма ,но те не се наи важните а излета..zografa написа:браво за излета ,кога ли и аз ще хвана щукаама ще му дойде времето ,а снимките ако са от фотоапарат вземи го подари на някой