Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пробутани блесни
Модератор: dantho.mihov
Пробутани блесни
Здравейте! Днес казах на баща ми да ми вземе от пазара 2 хуваби блесни и се връща с 2 ама от грозни по грозни.. направо ме остави без думи..продавача му ги бил пробутал на по евтина цена и такива глупости.. Значи въпроса ми е има ли някакъв шанс на тези (според мен боклуци) да се хване някаква риба или са за коша и ако може да се хване ,каква риба? А ето ги и тях ПП : само не се смеите като ги видите хаха
Чакам отговори и ,може по малко критики.. 

Последно промяна от crosser на Нед Окт 12, 2008 7:30 pm, променено общо 1 път.
Re: Пробутани блесни
Хаха това някаква шега е нъли ?КИРО написа:Идеални са за паламуд

-
- вече хвърля и на тежко
Никога незнаеш какво иска рибата такаче може да пробваш и ще се увериш дали са пробутани или са уловки

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Абе,аз не разбирам нищо от блесни и воблери,но какво очакваш всъщност ? Какво не ти харесва? Пробва ли ги? Въртят ли се или не? Много често външния вид лъже.......
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
E добре тогава аиде кажете за какви риби стават та да знам на кои язовир да ги изпробвам ,спорд вида на рибата ,та неми харесват първо ,защото са въртушки ,щуката маи ще предпочете една клатушка ,а и всички мои уловени щуки са на клатушка
,но все пак даите мнения и стават ли изобщо за щука или по добре тая малката за костур да я ползвам ?

Като ги гледам,може и да не са чак толкова лоши.По-мое му костура ше си ги лапа! 

TICA FAN
Нема лоша примамка преди да видиш как се държи във водата.
А и често мнението ни се различава от това на рибите, на тебе ти не аресват, ама некой динозавър може и да му се усладят...
Какво от това че са въртушки... аз лично досега риба на клатушка нямам, въпреки непрестанните ми опити... всички рибки на блесна са ми на въртящи....
Така че ако се въртят блесните, не виждам проблем.
А сега какво чакаш.... бегай на най-близкия гьол да ги тестваш

А и често мнението ни се различава от това на рибите, на тебе ти не аресват, ама некой динозавър може и да му се усладят...
Какво от това че са въртушки... аз лично досега риба на клатушка нямам, въпреки непрестанните ми опити... всички рибки на блесна са ми на въртящи....
Така че ако се въртят блесните, не виждам проблем.
А сега какво чакаш.... бегай на най-близкия гьол да ги тестваш

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Понеже едната ми заприлича на този пилкер какъвто имаше Патера.Малко е кофти снимката.

Тук е за хрилете,но в този ден Патера извади 4 хубави карагьоза на това нещо

Ако искаш да го разгледаш по подробно,на 1 стр в галерията ми,увеличи я два пъти

Тук е за хрилете,но в този ден Патера извади 4 хубави карагьоза на това нещо

Ако искаш да го разгледаш по подробно,на 1 стр в галерията ми,увеличи я два пъти
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Кърцата е прав,че не може да се знае ,какво точно иска рибата!Имал съм хванати кефали на един изкривен воблер ,които даже играеше леко настрани и изобщо беше пълен шут! ама риба си хвана за разлика от другите,които мятах. 

TICA FAN
Тогава ще изпробвам ,но за каква риба мислите ,че стават?
Ама никак не си прав, Марко.Marco Polo написа:Определено за хищна! Шаран ще е трудно да хванеш на това...crosser написа:Тогава ще изпробвам ,но за каква риба мислите ,че стават?

xмм.. явно не сте разбрали въпроса ми питам какъв вид риба щука,костур..такива неща или става и за 2те 

Става за всичко стига да се върти добре и обстоятелствата покрай риболова да съвпадат с нейната окраска.