Къде се крие истината

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Къде се крие истината

Мнение от Nikola Polizovski »

Жалко,Ники успех в битката,да ги намерите и да им судите мамка им мрсна :evil:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

ако трябва да се прави калабалък някъде, или нещо друго да помагам, брой ме и мене Ники! :evil:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Jechev написа:ако трябва да се прави калабалък някъде, или нещо друго да помагам, брой ме и мене Ники! :evil:
В цялата страна,абсурдистан,булгаристан или както и да е...............
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Искренни благодарности към г-н Иван Вулев

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Въпреки разногласията и протяжната сага , която се разрази преди време , г-н Вулев излезна единствения точен и стойностен колега риболовец , който без никакви резерви помогна веднага за разразилия се проблем. За тези , които не знаят въпросния господин е главен редактор на вестник "Къде кълве" и след молбата от моя страна за побликуване на материал в неговия вестник , не само че го направи , а го сложи на 1-ва страница.

Изображение

Искам да кажа на г-н Вулев , че официално давам своето разрешение и съгласие за използване на мои снимки и материал от излетите ми в неговия вестник , ако той проявява интерес разбира се.
Колегата Цецо от форума , който работи в БТВ също веднага прояви интерес , но като че ли нещата замряха , но искам и на него да благодаря.
И още веднъж , благодаря г-н Вулев.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

nikejo написа:Искренни благодарности към г-н Иван Вулев

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Въпреки разногласията и протяжната сага , която се разрази преди време , г-н Вулев излезна единствения точен и стойностен колега риболовец , който без никакви резерви помогна веднага за разразилия се проблем. За тези , които не знаят въпросния господин е главен редактор на вестник "Къде кълве" и след молбата от моя страна за побликуване на материал в неговия вестник , не само че го направи , а го сложи на 1-ва страница.
И още веднъж , благодаря г-н Вулев.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

В събота слязох на стената.Нивото на водата се е дигнало малко.Мъртвата риба вече се е разложила.Няма измираща риба в плитчините.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

zinkpower написа:В събота слязох на стената.Нивото на водата се е дигнало малко.Мъртвата риба вече се е разложила.Няма измираща риба в плитчините.

:smt058 :smt041 :smt023
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Дали некой е пробал да лови да се види как е положението :?: Щот са мисля че е времето на понтоните :) :D
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

TRANSKI RIBAR написа:Дали некой е пробал да лови да се види как е положението :?: Щот са мисля че е времето на понтоните :) :D

Някой от близките дни съм там ...
maximof
новобранец
новобранец

Мнение от maximof »

Грозна картина отврат. Мисля че ИАРА ги боли меча за нас.И на Меглена Кунева да пишеш все тази въпреки че ние сме потребители нали си плащаме билетите. И в затвора няма да вкарат никой. НО. Щом е излъчено по БТВ има сигнал отиди с Господарите в ХЕИ разбери какво е станало кой е гадът. При него и освен че са му направили акт (за който му е все тази)ги питайте какво правят с пречиствателната и им изкопчете пари за зарибяване. Те да го излачат после Господарите. За една фабрика /завод няколко хиледарки са нищо (те ще си направя реклама все пак). Ако решат да си оправят и пречиствателната ще е ОК. защото не вярвам да ги затворят от някоя си инстанция живеем в БГ все пак не в скандинавия. Идеята ми е ако можем да изкопчим ние нещо от тази трагедия защото ние сме преееец.... . Управляват ни едни за който ние сами сме си виновни (защото не ходим да гласува ме) керванат си варви и кучето си лае. Шапка ти свалям за което искаш да се бориш няма нормален човек който да не те подкрепи. Успех
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

nikejo написа:
TRANSKI RIBAR написа:Дали некой е пробал да лови да се види как е положението :?: Щот са мисля че е времето на понтоните :) :D

Някой от близките дни съм там ...
Абе незнам ,още е топло времето ,но без проба не става.А, поредното отравяне на язовира е вече в историята/незнам кое подред,но съм виждал и по грозни гледки там /така и не се разбра умишлено или от лошата история на водоема дойде,от това което е по дъното и при спадане на водата се вдигало никой не знае.Язовира пак ще се въстанови ,но жалко за умрялата риба ,която се въстанови за 2-3г. след арендаторите.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

За жалост всичко мина прекалено бързо. От една страна е добре , защото измиращата риба се спаси , а беше в пъти повече от вече измрялата , но от друга страна за пореден път няма виновен. До кога ...
Вече ми е все тая де , поне постигнах нещо малко , благодарение на хора като колегата Цецо от БТВ и г-н Иван Вулев. С тяхната помощ пичовете поддържащи язовира се сетиха , че трябва малко да се вземат в ръце , че да остане и риба в Лобош , а не само вода и 2/3 от Менделеевата таблица :evil:
Дано тия дни като отида положението е наистина добро и след време да мога да кажа с високо вдигната глава , че имам поне 0,1 % принос за спасяването на язовира.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Нема умрела риба , нема и измираща , ама и не кълве :lol: Това на Радибош :wink: Нивото на водата вече е прилично. Не смърди на мърша , а и няма риби борещи се да оцелеят. Не съм снимал. Имаше 5-6 човека , но тотално капо. Това май е обнадеждаващо , щото спре ли кълването на Радибош , започва да кълве на понтоните , но там не стигнах да отида :( Направо след 7-10 дни с въдицата и чакайте репортаж в "Успешни" :twisted:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Eвала бачо обнадеждаващо :wink:
п.с.Абе у петъко не мое ли се наклюцаме некъде и после направо на понтоните :?: :D :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”