Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Морално или напротив? Тема за таковането...
Модератор: dantho.mihov
- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Re: Морално или напротив? Тема за таковането...
Мъже, нямах търпение да ви изчета всичките писания!Просто съвсем случайно видях, какви ги творите, та ме изби на смях!
Върхарче, друже, те ти един съвет от една жена:
Като те погне онова нещо, дето кара кучетата да тичат подир кучките, направи следното:Вземаш един леген.Пълниш го със студена вода.Пускаш вътре кубчета лед от фризера.Чакаш лееекичко да се поразтопят, събуваш се по голо дупе и.....го топваш във водичката! 100% ефект на свиване!
Ако не помогне- пробвай в открит заледен басейн! Ама влизай целия на голо!Както те е мама родила!
Ако съм на мястото на тая булка, ще те погна с нагорещената маша, че ще ти оскубя растителността на онова място, де го слънце не огрява!
Що си не отваря очите когато си избира булче? Не си срами къщата, че кога стане ачик, голям резил!
Върхарче, друже, те ти един съвет от една жена:
Като те погне онова нещо, дето кара кучетата да тичат подир кучките, направи следното:Вземаш един леген.Пълниш го със студена вода.Пускаш вътре кубчета лед от фризера.Чакаш лееекичко да се поразтопят, събуваш се по голо дупе и.....го топваш във водичката! 100% ефект на свиване!
Ако не помогне- пробвай в открит заледен басейн! Ама влизай целия на голо!Както те е мама родила!
Ако съм на мястото на тая булка, ще те погна с нагорещената маша, че ще ти оскубя растителността на онова място, де го слънце не огрява!
Що си не отваря очите когато си избира булче? Не си срами къщата, че кога стане ачик, голям резил!

- Николай Неделков
- учете се от него
Лелеееееееееееееееееее , булкааааааааааа
ма ти говориш до сущ като 5-ицата
или сте рода или сте имали полови контакти

ма ти говориш до сущ като 5-ицата

или сте рода или сте имали полови контакти

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Само незнам жените като ги погнат мераците дали лихена с водата и леда ще помогне.Ако помага и ги свива ди си я правя моята цепеняк

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- valeri
- разбира нещата
Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Сложна работааа,та тема ми се види че ще надмине очакваниятаТа като за първо време само да не стане тъй,че двама да я
апа един да я храни
Бат Неделчо я им покажи като се иде какво може да се направи (покажи им онези снимки на комшииката да видят ) .................

Павел Иванов написа:Аааааааааа , Иве , ти съ сети коги сичко мина па забрави ли меТука сичко си беше с ясно обозначени кандидатури
В случая приемаме и твоята да носиш на Гого акордеона щот ногу закъсневаш

- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Сериозно, без шеги!
Мислех повече да не се обаждам по тази така щекотлива тема, защото си е само ваша-мъжка.Правете каквото ума ви реши! "Ум царува, ум робува ,ум патки пасе!"
Към младите- Имам 35 години семеен живот зад гърба си.Двама големи синове- над 30 годишни! Имаме и едно 7 годишно внуче! Не си мислете, че всичко е било розово като сапунка! Всичко е било! Аз не зная, и не искам да зная, дали човека до мен, с който съм свързала живота си, си е позволил волности.Просто не ревнувам! А честно казано, Хаджи Генчо/либето/ и на младини, и сега си е хубавец, та много се заплесват по него! И по мене са го правили...негови приятели! И са ми яли попарата! Още я помнят!След 25-30 години, и не смеят да ме погледнат в очите!Защото са
.
Знаете поговорката за жената ,каква трябва да бъде като съпруга.Не си мислете, че ние, не разбираме, кога какви сте ги творили! Сами се издавате! И сте жалки! Защото сте потърсили различното навън вместо в къщи, където също го искат!
Не морализаторствам! Не е моя работа кой къде ще си лъска оная работа! Не съм и от онези жени, дето припадат, като видят някой мъж, дето им е на сърце!
Дали ще помогне легена на съпругата на някой, да стане млада -сигурно не! ще помогне нещо друго. Послушайте жената , в мое лице! Дайте на съпругите си най-доброто от себе си, внимание, нежност и обич! А тогава сами ще се уверите, че това, дето се продава на " Капалъ чарши" е просто смехотворно!
Шегувайте се! Редно е в този скучен живот! Но не си обиждайте половинките! Обидената жена е ЗЛА!!!!!
ОБИДЕНАТА ЖЕНА БЪРЗО ОСТАРЯВА!!! През целият си живот, дори и да остане при вас заради най-скучната причина-децата, тя никога няма да ви отговори с това, което наистина искате в постелята.Защото винаги си спомня, в този момет, че тя е била кокошката, а другата-патката!
Мислех повече да не се обаждам по тази така щекотлива тема, защото си е само ваша-мъжка.Правете каквото ума ви реши! "Ум царува, ум робува ,ум патки пасе!"
Към младите- Имам 35 години семеен живот зад гърба си.Двама големи синове- над 30 годишни! Имаме и едно 7 годишно внуче! Не си мислете, че всичко е било розово като сапунка! Всичко е било! Аз не зная, и не искам да зная, дали човека до мен, с който съм свързала живота си, си е позволил волности.Просто не ревнувам! А честно казано, Хаджи Генчо/либето/ и на младини, и сега си е хубавец, та много се заплесват по него! И по мене са го правили...негови приятели! И са ми яли попарата! Още я помнят!След 25-30 години, и не смеят да ме погледнат в очите!Защото са

Знаете поговорката за жената ,каква трябва да бъде като съпруга.Не си мислете, че ние, не разбираме, кога какви сте ги творили! Сами се издавате! И сте жалки! Защото сте потърсили различното навън вместо в къщи, където също го искат!
Не морализаторствам! Не е моя работа кой къде ще си лъска оная работа! Не съм и от онези жени, дето припадат, като видят някой мъж, дето им е на сърце!
Дали ще помогне легена на съпругата на някой, да стане млада -сигурно не! ще помогне нещо друго. Послушайте жената , в мое лице! Дайте на съпругите си най-доброто от себе си, внимание, нежност и обич! А тогава сами ще се уверите, че това, дето се продава на " Капалъ чарши" е просто смехотворно!
Шегувайте се! Редно е в този скучен живот! Но не си обиждайте половинките! Обидената жена е ЗЛА!!!!!
ОБИДЕНАТА ЖЕНА БЪРЗО ОСТАРЯВА!!! През целият си живот, дори и да остане при вас заради най-скучната причина-децата, тя никога няма да ви отговори с това, което наистина искате в постелята.Защото винаги си спомня, в този момет, че тя е била кокошката, а другата-патката!
-
- кандидат преподавател
Браво Пчеличке много си права,затова любов във къщи а секса на вън.

- Николай Неделков
- учете се от него
Тая реч ми хареса
Значително по поучителна от тая с легена
Има правота в думите ти ... донякъде

Значително по поучителна от тая с легена

Има правота в думите ти ... донякъде

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Отново се върнах на темата ви мъже, прощавайте! Нещо сякаш ми убягваше! Започнах от начало да чета.....
И ето какво добавям към мнението си, от което не се отказвам:
Върхар, що за мъж има тая хубавица, че не я поглежда? Що я не сайдисва? Къде си е забравил кавала? Или изобщо няма такъв?
Човече, прощавай за легена! То тоя твой авер, ако наистина не върши работата на пчелите, сам ще вкара осите в кошера! Няма място за сръдни! Цветето трябва да се опраши, за да даде плод! Затова са и пчеличките!
Виж, ако нещата стоят по друг начин-и двете пчелички да се надпреварват коя ще смуче по-често нектар, то става лошо...
Ако един мъж си върши качественно работата, всичко е наред! Някога, в миналото на жени, дето не си знаели на трите букви петъка, та примамвали чуждите мъже ,им пъхвали една риба с главата напред на онова място.Да не може да се измъкне от люспите и да боли доста време. Но това са развейполи! Тук става въпрос за друго!
Лошото е това, че посягаш на приятел! Само едно, помисли за съпругата си и щерката си! Дано не стане ачик!
Младост, младост! Да бе младо знаело, да бе старо можело....
Към Поборников: Главата ти побеляла
с ум не се е наляла!
Гледай си женицата!
Уйдисвай и на душицата!
Котката не прегръщай,
а оказвай внимание на тъщата,
да ти е весела къщата!!
И ето какво добавям към мнението си, от което не се отказвам:
Върхар, що за мъж има тая хубавица, че не я поглежда? Що я не сайдисва? Къде си е забравил кавала? Или изобщо няма такъв?
Човече, прощавай за легена! То тоя твой авер, ако наистина не върши работата на пчелите, сам ще вкара осите в кошера! Няма място за сръдни! Цветето трябва да се опраши, за да даде плод! Затова са и пчеличките!

Виж, ако нещата стоят по друг начин-и двете пчелички да се надпреварват коя ще смуче по-често нектар, то става лошо...
Ако един мъж си върши качественно работата, всичко е наред! Някога, в миналото на жени, дето не си знаели на трите букви петъка, та примамвали чуждите мъже ,им пъхвали една риба с главата напред на онова място.Да не може да се измъкне от люспите и да боли доста време. Но това са развейполи! Тук става въпрос за друго!
Лошото е това, че посягаш на приятел! Само едно, помисли за съпругата си и щерката си! Дано не стане ачик!

Младост, младост! Да бе младо знаело, да бе старо можело....
Към Поборников: Главата ти побеляла
с ум не се е наляла!
Гледай си женицата!
Уйдисвай и на душицата!
Котката не прегръщай,
а оказвай внимание на тъщата,
да ти е весела къщата!!

Последно промяна от p4eli4kata на Пон Окт 13, 2008 10:47 pm, променено общо 1 път.
Нещо много се пали

- krokibg
- учете се от него
Кака,направо ма искефи
Само се чудя,защо му е точно лед да си слага човека,просто се иска да си спомни че човека му е приятел и че на него може да му се случи същото
Иначе,спомена за приятеля му,би трябвало да му свие не само онази работа
Мисля си също така и за Кумицата,дето е хванала паяжина,дали наистина е така или просто така си говори та да си има оправдание пред хората,като я хванат че се стържи напред-назад като крастава с тоя и оня
Абе и вие жените сте едни,ама и ние не се даваме.Всички сме мискини и мъже и жени
Ако не съм прав,поправи ме

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Приятели, от всичките ви коментари ми стана ясно едно:
Морално е първо да опнеш кръстницата и после да се похвалиш във форума.
Аз направих обратното- първо се похвалих, после се разколебах и накрая сам си пре.бах таковането.
Аз направих обратното- първо се похвалих, после се разколебах и накрая сам си пре.бах таковането.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще зеем да се удавим у вироvyrhara написа:Приятели, от всичките ви коментари ми стана ясно едно:
Морално e .....

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
vyrhara написа:Приятели,

- Skorpi
- сериозен играч
Морално ли .......Морално ще е ако земе кумеца да тъ опъне че го направи за смех пред целият форум 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти