Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

3 в 1 - Неочаквано добра комбинация
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
3 в 1 - Неочаквано добра комбинация
Здравейте колеги 
В неделя бях тръглнал на разходка по високопланинската каскада от Батак нагоре , повече на разходка отколкото за риба и при положение , че имах инфо какво става нагоре и че костура взима самои единствено на рибе. Е аз съм спинингист и по-добре КАПО отколкото риболов със стръв , решиш че от ранното ставане няма смисъл и .. чак към 12 бях на стената на Батак където 2 семеиства дърпаха дребни костурчета на рибе ... 30 мин само с 1 удър и .. реших да се преместя по нагоре...
По пътя се засякох с слизащите от горе роднини от които получих "обнадеждаващата" информация, че вече и на рибе не кълве
Очертаваше се приятна разходка ... Е все пак разгънах такъма на едно плитко място и на 2 -тото хвърляне едно 15 см костурче увисна. Този ден бях 2 -пъти по зает защото бях твърдо решен да покажа на приятелката ми магията на риболова.
Та решен да докарам мисията си до край хвърлям отново 3 см САЛМО тини и и подавам пръчката. След кратко навиване последва възглас на уплаха и сгънат връх
и първата и риба на спининг вече беше факт. Отттам последва преместване и заигравка с различни видове воблери като дори направихме 4 -5 рибки на оранжева РАПАЛА ориджинал 3 см .. така с около 7 -8 рибки премина първия час. След като 15 мин не рагистрирах кълване се сетих , че в колата са ми останали едни японски воблери и не след дълго вече един 4,8 см 2,6 гр воблер вече беше готов да атакува. Първо хвърляне - нищо и тогава се сетих , как Мунчо ( господ здраве и рибки да ти дава майсторе) при първия ни съвместен риболов ми показа как се водят тези японски чудеса. режих и аз да опитам като професионалистите и на 2 -рото хвърляне да опитам с туичинг ...
И тогава настана УЖАСЪТ
Костъра обезумя ... нямаше проводка без удър и ако се чудите все пак защо е това заглавие вижте това.

Те тук оревах водоема - 2 риби + една примамка - 3 в 1 Неочаквано добра комбинация. В следващите 2 часа настъпи пълна лудница като в кратките почивки успявах да предам някой урок и последваха серия от риби ( и доста изпуснати) на приятелката ми, с който хвърли в ужас намиращите се наблизо рибари. Последваха канонада от плувки от всички страни , които буквално ме ограничиха на 5 метра , е така бях загрял , че хвърлях на 5 -дя от плувките и пак дърпах костури , с което отказах колегите от дясно
След близо 4 часа риболов приклучих точно с 74 костура
Никога , ама никога не съм правил подобно нещо на спининг и несъм вярвал , че е възможно.
А сега един въпрос...
КАК ДА РАБОТЯ ДНЕС ПО ДЯВОЛИТЕ???

Пожелавам успешна седмица на всички колеги изпълнена с много хубави емоции

В неделя бях тръглнал на разходка по високопланинската каскада от Батак нагоре , повече на разходка отколкото за риба и при положение , че имах инфо какво става нагоре и че костура взима самои единствено на рибе. Е аз съм спинингист и по-добре КАПО отколкото риболов със стръв , решиш че от ранното ставане няма смисъл и .. чак към 12 бях на стената на Батак където 2 семеиства дърпаха дребни костурчета на рибе ... 30 мин само с 1 удър и .. реших да се преместя по нагоре...
По пътя се засякох с слизащите от горе роднини от които получих "обнадеждаващата" информация, че вече и на рибе не кълве

Очертаваше се приятна разходка ... Е все пак разгънах такъма на едно плитко място и на 2 -тото хвърляне едно 15 см костурче увисна. Този ден бях 2 -пъти по зает защото бях твърдо решен да покажа на приятелката ми магията на риболова.
Та решен да докарам мисията си до край хвърлям отново 3 см САЛМО тини и и подавам пръчката. След кратко навиване последва възглас на уплаха и сгънат връх

И тогава настана УЖАСЪТ

Те тук оревах водоема - 2 риби + една примамка - 3 в 1 Неочаквано добра комбинация. В следващите 2 часа настъпи пълна лудница като в кратките почивки успявах да предам някой урок и последваха серия от риби ( и доста изпуснати) на приятелката ми, с който хвърли в ужас намиращите се наблизо рибари. Последваха канонада от плувки от всички страни , които буквално ме ограничиха на 5 метра , е така бях загрял , че хвърлях на 5 -дя от плувките и пак дърпах костури , с което отказах колегите от дясно

След близо 4 часа риболов приклучих точно с 74 костура

Никога , ама никога не съм правил подобно нещо на спининг и несъм вярвал , че е възможно.
А сега един въпрос...
КАК ДА РАБОТЯ ДНЕС ПО ДЯВОЛИТЕ???

Пожелавам успешна седмица на всички колеги изпълнена с много хубави емоции

Последно промяна от maznislav на Пон Окт 13, 2008 9:08 am, променено общо 1 път.
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- фен клуб-скобар
Re: 3 в 1 - Неочаквано добра комбинация
И разходка и Риба и бегай майни. Аз 2 костура на риболов едва връзвам а пък 74
са си мнозинство
Успех в работата

Успех в работата

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Браво пич,уцелил си момента май.......
Мноо добър излет!
Мноо добър излет!

Dio perdona-Io No!

много кефиш!браво!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Николай Неделков
- учете се от него
Екстра
пък и кострурите не са малки , абе направо СУПЕР СТРАХОТНО 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- indalo
- фен клуб-скобар
Браво. Аз имам всичко на всичко 2 костура на спининг, а ти ги вадиш по толкова на една проводка. Личи си, че си сшампионски манталитет. Нали скоро взе някаква купа.
Поклон пред майстора. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Супер яко .Добър излет и много риба.Това е мечктата на всеки рибар 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- fotty
- новобранец
От скоро съм запален по спининга но такива снимки направо ще ме откажат
Иначе страхотно излетче костура ми е нещо като слабост в риболова. А и това ти да хващаш а другите само да се бутата при теб и нощо е направо трепач, не че съм злобар но поне аз в такива ситуации се чувствам страхотно

Иначе страхотно излетче костура ми е нещо като слабост в риболова. А и това ти да хващаш а другите само да се бутата при теб и нощо е направо трепач, не че съм злобар но поне аз в такива ситуации се чувствам страхотно

-
- сериозен играч
Ееееееееее Вальо.
Прекаляваш бе.Хората по една немогат да хванат,ти-по две ги ловиш.
Прекаляваш бе.Хората по една немогат да хванат,ти-по две ги ловиш.

- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво .Може ли само да обясниш какво ще рече "туичинг"

- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Имал си уникален риболов. Ще го помниш цял живот. Занапред само такива.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами най-образно казано това е тоята игра с пръчката ( не онази игра , с онази пръчка ...vek0 написа:Браво .Може ли само да обясниш какво ще рече "туичинг"![]()
![]()

С 2 думи - туичинга е твоето въображение придадено на примамката

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Преди време я имаше тази снимка на аватара ти - реших , че е маитап ей така за снимката .. кат ми се случи на мен вече не мисля такаMarco Polo написа:Гоуем кеф е!

А за кефа ... голям е меко казано ... щом след като ги извадих изтичах до съседите рибари да се похваля ... подскачах като малко дете около играчка

- TheLiaR
- научил се да хвърля
Последно промяна от TheLiaR на Пет Дек 12, 2008 11:44 am, променено общо 1 път.