Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

СТИГА ТОЛКОВА
Модератор: sapuna
мъчи, бре! Опитвам се и аз да се присламча към енетелегенцията...Павел Иванов написа:Хо хо , ти па кога успе ПУЦ да завършиш :shock...Мунчо написа:Бря маа му, тц, тц - две виши убразувания, въх! Ний с ПУЦ-овете да му мислим...Левака написа:...Вероника не те познавам и не искам да те познавам но не ти отива на двете висши да се държиш по тоя начин.
...![]()
![]()
- Cougar
- ще става разбирач
И какво беше името на тази тема?????Veronika написа:Днес доста време нямах достъп до тук.Явно по IP някой ме беше отрязъл да не влизам.Но понеже IPто ми се мени всеки ден ето че пак влязох. Само искам да кажа чао на всички ви. Напускам форума и ви желая да не псувате, да не викате, да не се заяждате с PENN или друг.Да бъдете прилични, забити, скучни и един ден да ви стане толкова тъпо във форума че и вие да го напуснете. Мислех че форума е форум да се пише ама явно не е.
Още няколко написани мнения и няма да остане читав съфорумец!
Вероника, аз пък обичам агресивни мадами, И сега какво? на какво ще се радваме тук???? И къде изчезна аватора ти? И защо ще си ходиш? Бих веднага ти препоръчал форум....но не вярвам много хора да тръгнат натам а и аз, самия админ

Ей , който е там наблизо да почерпи Вероника едно Мартини и да и обясни че всички мислим положително, но понякога в написаното от нас изглеждаме като задници.

сега и аз да вмъкна нещо в тази сеирджийска тема на база на тази сламчица по горе (Вероника не визирам теб в случая)Veronika написа:Алеко, няма висшисти които да си ги искарват със свирки. А аз ги карам откакто съм омъжена.
Учителя попитал:
Момче, две жени ядат сладолед, едната отхапва от шоколадовия конус, а другата го облизва с завъртане на езика, коя от тях е омъжена????
Момчето:
Тази която го облизва
Учителя:
Не, Тази която има халка на пръста, но ми харесва как мислиш!

- Cougar
- ще става разбирач
ами ..момичето било омъжено...което какво означава....PENN написа:Аз на такова ...........не бих му издържал и минутка.Кой ще е тоя дето ще я черпи незнам,знам само че ще му трябва пожизнен медал за храброст.
1. има смелчага който може да го направи
2. момичето сигурно може и добре да се държи
3. смелчагата може би не си върши задълженията добре
4. момичето се е впечатлило от...може би теб и се е изнервило че си толкова далече...
.....важното е винаги да се тълкуват нещата правилно!

- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
БАСИ! ... чета, чета, препрочитам и не вярвам на ушите си (както беше казал един наш виден професор).... това риболовен форум ли е??? ... това ли е форумът, в който се регистрирах преди време с такъв мерак??? ... все повече ми заприличва на говорилня (или по-скоро "говНорилня) .... или на пишкомерница.... чудим се и се дивим изключителната като как е възможно туй? .... какво делите бре, хора? ... не, просто не искам да повярвам!
.... няма да се махам ... защото вярвам все още, че ще се вземете у ръце ... жалко е, че ей те такива като мене, мераклии по риболова и форума се опулват незнайната, четейки разни заядливи темички и се чудат де са рибните постове??? ... и си отпрашват ... със страшна скорост....

- Cougar
- ще става разбирач
ПРОБЛЕМА Е ЯСЕН! Този форум и участниците в него станаха жертва на липсата на риба през зимните месеци и невъзможността си да измислят някакво по успокояващо занимание.
Ами хора...разбивайте стени !!! Аз откакто продупчих моята стена се чувствам тоооооолкова успокоен че даже и за секс не мисля чак толкова.
Сега ето какво излезе от каубойския сериал разиграл се тук......
Сред летящи куршуми в най-невероятни посоки изпопадаха следните герои:
1. Жоро Гоцов (снимки 0) прострелян от множество врагове
2. Алеко (снимки 0) и той паднал в дуела
3. Вероника (снимки ?, без аватор) и тя смъртоносно простреляна......
4. Левака (снимки 0) и той е загинал от някой заблуден куршум
5. PENN (снимки 0) все още пуска по някой изстрел но психически се е предал...и той загинал...
и кои оцеляхме?????
6 Павката, той участва в тази каубойска престрелка преди време и сега умело залегна зад бара, като само си попийваше от падащите в краката му бутилки уиски
7 Пол, той също бе стар участник и този път е надушил че мирише на барут, и хич не е влизал в кръчмата
8. Моя милост..аз се спасих от множество стари рани и сега се укрих успешно горе на едно дърво и оглеждам бойното поле оттам.
останаха и няколко миролюбиви члена които или не са въоръжени или не им се стреля.
Но...........ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА КАУБОЙЦИ.
Хвърляйте пищовите, грабвайте въдиците....и стига сте се правили на умрели!
P.S. Вероника, ти явно си измежду малкото двойки където нещата вървят добре...Аз не бих изтрил никое изявление за свирки защото е образователно, а някои хора до напреднала възраст не знаят кое къде им се намира. Така че децата да четат и да се учат.
.....а,...и като намериш някъде мартини си поръчай, ей така от мен,
не вярвам мъжът ти да ревнува 
Ами хора...разбивайте стени !!! Аз откакто продупчих моята стена се чувствам тоооооолкова успокоен че даже и за секс не мисля чак толкова.

Сега ето какво излезе от каубойския сериал разиграл се тук......
Сред летящи куршуми в най-невероятни посоки изпопадаха следните герои:
1. Жоро Гоцов (снимки 0) прострелян от множество врагове
2. Алеко (снимки 0) и той паднал в дуела
3. Вероника (снимки ?, без аватор) и тя смъртоносно простреляна......
4. Левака (снимки 0) и той е загинал от някой заблуден куршум
5. PENN (снимки 0) все още пуска по някой изстрел но психически се е предал...и той загинал...
и кои оцеляхме?????
6 Павката, той участва в тази каубойска престрелка преди време и сега умело залегна зад бара, като само си попийваше от падащите в краката му бутилки уиски

7 Пол, той също бе стар участник и този път е надушил че мирише на барут, и хич не е влизал в кръчмата

8. Моя милост..аз се спасих от множество стари рани и сега се укрих успешно горе на едно дърво и оглеждам бойното поле оттам.

останаха и няколко миролюбиви члена които или не са въоръжени или не им се стреля.
Но...........ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА КАУБОЙЦИ.
Хвърляйте пищовите, грабвайте въдиците....и стига сте се правили на умрели!
P.S. Вероника, ти явно си измежду малкото двойки където нещата вървят добре...Аз не бих изтрил никое изявление за свирки защото е образователно, а някои хора до напреднала възраст не знаят кое къде им се намира. Така че децата да четат и да се учат.

.....а,...и като намериш някъде мартини си поръчай, ей така от мен,

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Рони ей тук има свободни места
http://forum.nariba.com/viewtopic2521.html
престара се до ента степен , тва което изтрака не подхожда и на клошар камо ли на жена с претенции

http://forum.nariba.com/viewtopic2521.html
престара се до ента степен , тва което изтрака не подхожда и на клошар камо ли на жена с претенции

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Понеже в един пост видях доста синтактични, фонетични, тавтологични, пунктуационни и препинателни слабости( за постройката на изказа няма да коментираме), да попитам само за едно нещо:
иСтривам не се ли пише със З? (защото не е смешно, ако го прочетеш написано на двадесет места така - казва доста нещица за креатора си...язък за претенциозността, ама с това нефелно душеизпразване...)
п.с. Изобщо, като се позачетох, има някакво сериозно накуцване с представката "из"
п.п.с. Мое да не съм прав, все пак съм завършил само ПУЦ-а за трактористи на с. Черновръх...
иСтривам не се ли пише със З? (защото не е смешно, ако го прочетеш написано на двадесет места така - казва доста нещица за креатора си...язък за претенциозността, ама с това нефелно душеизпразване...)
п.с. Изобщо, като се позачетох, има някакво сериозно накуцване с представката "из"
п.п.с. Мое да не съм прав, все пак съм завършил само ПУЦ-а за трактористи на с. Черновръх...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ей вие двамата ( Ицо и Асен визирам , да се не обърка некой ) , на единя му земааа книжката и ся ш гуеда трактор през криффф макарон дорде се не научи че трактор с 8,97 промила се не кара а на другия ся му дават сал да паркира лодките под 50 кг водоизместимост щот когат навремето пресичал Атлантика с Титаник закачил йедна риба с непозволени габарити та го потопил . Та вазе Ви запитвам : що дърляте дивоЙчето а не земете се погудна вазе

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор
PEEN като станеш модератор прави каквото сметнеш за добре а за сега като не ти харесва можеш да си тъгнеш.И без това си си затъгвал от няколко дена ,а гледам още си тук и даваш акъл.Предупреждение и за теб.Писнами да ти чета противоречивите тъпотии.Казах ти като не ти харесва форума кажи чао и си тръгни като пич.
- Cougar
- ще става разбирач
Е Стига вече де......КОСАЧА ПРИСТИГНА..и вие си заложихте главите...какво има още да рипате
For whom the bell tolls ..??
Или в каубойската драма сега Барутчията е крив че ви е скрил барута!!!!
Обаче аз предлагам следното.....Да се направи една тема озаглавена "Осъдени". Където всички поискали затриване да стоят с възможност да пишат само там ....до изпълнение на екзекуцията!

For whom the bell tolls ..??

Или в каубойската драма сега Барутчията е крив че ви е скрил барута!!!!

Обаче аз предлагам следното.....Да се направи една тема озаглавена "Осъдени". Където всички поискали затриване да стоят с възможност да пишат само там ....до изпълнение на екзекуцията!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Жоре...приятелю, да те питам нещо..защо използваш цял ред разрядка м/у редовете си и затрупваш мисълта си с BBcod-ове и цветове.
Това е малко агресивно като темперамент за изразяване с думи -
...аз чета... отпред на екрана само 1 твое мнение заема примерно 800х600 - ми т'ва и във вестниците го няма.
Ти сам предизвикваш бика така...възбуждаш ги бе...не разбираш ли...има такива които подсъзнателно не са сами - някой да е подавал психо характеристика за влизане тук - НЕ ! и не е нужно.
Цялата работа е, че...не си вършим работата като модератори - и аз също дори - понякога се нахвърлям ако се почуствам засегнат - случаи колкото щеш.
Болшинството лесно палят - комплексирани са на тема да бъдат център на внимание....абе 20 год. работя като център на внимание по TV. - писнало ми е да бъда лошия дето вика на некадърния водещ или на оператор или на друг - едно нещо ще ви кажа... не винаги добрият тон оправя нещата....понякога са нужни и шамари - а тези, които могат да ги раздават трябва да могат и да ги понасят - те са личностите
...Ей красавеца с микрофона... жълти картони не давам ... свий си малко байряка, смени тона...предупреждавам те тук - пред всички, че ми писна да ми се навираш м/у редовете в Морски риболов - разкарай се сам от там - имаш срок до 12ч. утре-28ми

Това е малко агресивно като темперамент за изразяване с думи -
...аз чета... отпред на екрана само 1 твое мнение заема примерно 800х600 - ми т'ва и във вестниците го няма.
Ти сам предизвикваш бика така...възбуждаш ги бе...не разбираш ли...има такива които подсъзнателно не са сами - някой да е подавал психо характеристика за влизане тук - НЕ ! и не е нужно.
Цялата работа е, че...не си вършим работата като модератори - и аз също дори - понякога се нахвърлям ако се почуствам засегнат - случаи колкото щеш.
Болшинството лесно палят - комплексирани са на тема да бъдат център на внимание....абе 20 год. работя като център на внимание по TV. - писнало ми е да бъда лошия дето вика на некадърния водещ или на оператор или на друг - едно нещо ще ви кажа... не винаги добрият тон оправя нещата....понякога са нужни и шамари - а тези, които могат да ги раздават трябва да могат и да ги понасят - те са личностите
...Ей красавеца с микрофона... жълти картони не давам ... свий си малко байряка, смени тона...предупреждавам те тук - пред всички, че ми писна да ми се навираш м/у редовете в Морски риболов - разкарай се сам от там - имаш срок до 12ч. утре-28ми

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!