Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

заплахи от модератор биач (бутник)
Модератор: sapuna
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: заплахи от модератор биач (бутник)
А защо си мислиш,че няма.Вътрешния ни контрол е много по-голяма тежест,отколкото си мислите.vyrhara написа:Трябва да има някакъв контрол и върху модераторите все пак...
Не винаги,можем да постъпим правилно,но и когато вземаме някакво решение,мислим поне половин час,дали е правилно.
Добрия тон във форума е задължителен,а модератора е този който се рови из темите и контролира това.Това му е задължението.И отнема много време.Все пак и ние сме обикновенни хора,със собствени проблеми,и ни е ограничено времето във форума,но се мъчим да си изпълняваме задълженията.
Така,че с по нормалните си обноски към всички,ще ни облекчите и нас,и няма да се получават конфронтации.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Работата стана "от мухата слон". И двамата имат по малко вина/мое виждане/. Сега са афектирани, а в момент на афект човек взима погрешно решение. Сега лягайте да се наспите, а утре помислете и... абе каквото стане. 

-
- учете се от него
Тия хави , все пак , трябва да се уреждат на "лични"
Що трябва да се пуска отделна тема , и то - тенденциозна . Аз ако изпонапускам теми за всички скандали и разправии дето съм имал с тоя и оня (вкл. модератори) , сигурно ще трябва подфорум "Скандали"
Случват се и такива работи , ама човек трябва да си преценя приказките , особенно когато те касаят общата форумна маса
Персоналната разправия , реплики и дуплики е едно, когато негативните оценки се насочват към всички или към голяма част от колегите , е друго. Тук , според мен , случаят е точно такъв- дрънкайте си се на "лични" и що всички трябва да се ангажират и да четат простотии.... 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Все ми се струва че личното съобщение точно за това е лично за да си го прочете някой а не да го изтипосва във форума
та в тоя ред мисли :
- Ае ся и на Ръби му е ред да си излее мъката на база мордератори деспоти

та в тоя ред мисли :
- Ае ся и на Ръби му е ред да си излее мъката на база мордератори деспоти

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- учете се от него
Под "Ръби" , Барнислав ли имаш в предвидПавел Иванов написа:Все ми се струва че личното съобщение точно за това е лично за да си го прочете някой а не да го изтипосва във форума![]()
та в тоя ред мисли :
- Ае ся и на Ръби му е ред да си излее мъката на база мордератори деспоти![]()
![]()

Никича го няма, Бутника спря да драска в тази тема. Ако има нещо те ще се оправят. Не са малки. Аз предлагам темата да се премахне, а не да създаваме още пречки.