Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Откраднаха ни колицата за риболов-помогнете
Модератор: dantho.mihov
Re: Откраднаха ни колицата за риболов-помогнете
Лоша работа. Дано всичко да свърши добре. Стискам палци, че то в такива ситуации друго няма какво.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- разбира нещата
Пътувам всеки ден из София...ще се оглеждам пък...ако се види нещо такова:

Ще звънна на 0896789600 или на полицията...
Успех...
Ще звънна на 0896789600 или на полицията...

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- krokibg
- учете се от него
Колежке,знам какво преживявате и ще ви дам един по-различен съвет, за който обаче ще е нужно да се доберете до тази информация,има вероятност да го намерите по-бързо отколкото си мислите.Колегите са прави че нетрябва да плащате нищо,дори и да го загубите завинаги.Варианта за разфасоване е много възможен и може би точно това е станало.аз обаче ви съветвам да отидете и да намерите някой много добър познат във КАТ - София и да го помолите да провери,дали предните дни преди кражбата е имало катастрофи със Аудита като вашето,цвят,модел във и около София и т.н.Ако има такива съвпадения,няма да са повече от две-максимум три и ще е много лесно вие сами да проверите адресите на тези хора.Варианта да са му сложили само техните номера,изобщо не е за пренебрегване.Имайте си на предвид че половината цигански цигани си накупиха книжки и коли та ако някой ви е откраднал колата която е доста стар модел и небиха взели никакъв откуп за нея понеже неструва нищо а риска да ги задържат при взимането на пари от вас е много,много по голям от това което евентуално биха взели.Аз съм почти на 50-50 сигурен че колата е взета за ремонт на друга такава и е много лесно само да си сложат техните номера и да си я карат като да си е тяхната.Повярвайте ми,доста такива коли се разкарват из България,понеже никой от кат не проверяват номерата под капаците на колите,когато ги спират на пътя за проверка или за превишена скорост.просто ме послушайте и проверете защото вероятността това да се е случило е 50%.Успех и дано си върнете любимия автомобил за риболов.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
freax написа:Ба 20 годишни, мойто служебно уно 25 годишно и го задигнаха преди година и половина (паркирано пред офиса). И преди седмица се обади един човечец и вика "Абе тука пред заведението ми в Перник има една кола седи от година и половина отпред, пък паркоместото ми трябва и влязох вътре да видя на кой та намерих вашия тел.". Та тая кола само е карана от София до Перник и захвърлена. Капнах и малко бензинец и масълце, надух гумите и се прибрах с нея до Софията. Ся имам 2 служебни![]()
P.S. S.KOEVA не се отчайвай, може да се обадят да им дадете някой лев за да си я приберете.
Същата работа с един приятел....само дето преди 4 месеца

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
nема вече спокоино място никаде по света - аз живея на остров кадето уж не се краде а преди 1 седмица ми счупиха стаклото на колата за да вземат GPSa закачен на предното стакло - наи ме е яд че в памета му беха всички координати на риболовните места събирани от 3-4 години - сега ходи ги търси из океана каде бяха
Добро утро на всички !!!!!! Дано денят и седмицата ви е успешна и усмихната както е при нас . Не искам да пускам нова тема ,но не мога и да и не споделя радостта ни .Откриха ни колицата .Колкото и да не е за вярване -така е ! Прави се оказаха колегите които споделиха с нас предположения и надежди --още веднъж благодарим на съпричастните . Обадиха ни се от 7-РПУ/ студентски град / ,че колата ни е паркирана там и отидохме на разпознаване и сверка .Пречела е на една фирма да си извършва товаро-разтоварните дейности . Цяла целеничка се оказа !Явно някои младежи са се повозили през почивните празнични дни / 20;21;22 септември /и са я паркирали на най близкото за тях място .Не съжеляваме,че се провали този уикенд и не отидохме на "Огняново" , както го бяхме планували.Разкарвахме се по райони ,но си заслужаваше .Живот и здраве сега прочетох за 19 .10 за еко акцията и ще направим всичко възможно да присъстваме.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Радвам се за вас и на щастието ви! 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Честито колежке! Направо сте щастливци! Пуснете и фиш от тотото! Седмицата ще Ви е късметлийска!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Честит късмет ! А сега един съвет . Утре , други ден беж до най-близкият застраховател и ако не друго една застраховка против кражба та да ти е мирна главата 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Поздравления!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
E бравос

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Всичко е добре, щом свършва добре!
:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/