Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Сладководен Риболов
 Сладководен Риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Сладководен Риболов
 Сладководен Риболов

ВНИМАНИЕ.КРАДАТ ВЪДИЦИ НА ПЯСАКА
Модератор: bobopeli
- 
				ivo ivanov
ВНИМАНИЕ.КРАДАТ ВЪДИЦИ НА ПЯСАКА

СЕЛЯНИТЕ ПРОСТИ .ПЛОВДИВСКИ ПЕНЮГИ МИ ОТКРАДНАХА 3 НЕВЕРОЯТНИ ВЪДИЦИ.ПАЗЕТЕ ГИ ВЕ4ЕР.ПРИБИРАИТЕ ГИ  ... !!!
 СЕЛЯНИТЕ ПРОСТИ .ПЛОВДИВСКИ ПЕНЮГИ МИ ОТКРАДНАХА 3 НЕВЕРОЯТНИ ВЪДИЦИ.ПАЗЕТЕ ГИ ВЕ4ЕР.ПРИБИРАИТЕ ГИ  ... !!!- 
				kurta4a
Kade be6e zastanal? Na niakoi mesta - pokrai Belovica i Ele6nica 4esto zulat carvulite. I po-vnimatelno s "plovdivskite" epiteti, 4e ako mi padne6 6te ti 4upa umnata mucuna. Hubavo, 4e ne sa te i opanali, dokato spi6. Az sam tam po4ti vseki uikend ot godini i do sega ne sa me atakuvali, ama pri nas mnogo se garmi i e opasno. Za tova nalitat samo na balamurnici, koito si podbirat prez dena, minavat na ogled. 
Pazete si takamite, a i drugite ne6ta!

- 
				IVO IVANOV
kurta4a написа:Kade be6e zastanal? Na niakoi mesta - pokrai Belovica i Ele6nica 4esto zulat carvulite. I po-vnimatelno s "plovdivskite" epiteti, 4e ako mi padne6 6te ti 4upa umnata mucuna. Hubavo, 4e ne sa te i opanali, dokato spi6. Az sam tam po4ti vseki uikend ot godini i do sega ne sa me atakuvali, ama pri nas mnogo se garmi i e opasno. Za tova nalitat samo na balamurnici, koito si podbirat prez dena, minavat na ogled.
biah sled stenata.toku shto razbrah 4e sa gi hwanali.7 mangala.3 ot plowdiw i drugite ot niakakwi sela tam.wzeli sa nad 60 wydici,tri lodki i sonar.EBAH MAAM KAKWO DOJIWIAHME.
Ps.kurta4a,MOJESH DA MI S4UPISH NIAKOIA GLAWA AMA SYS USTNI.TINIAK
- 
				kurta4a
- 
				BrainDemage_MaSTeR
- новобранец 
- 
				BrainDemage_MaSTeR
- новобранец 
- 
				BrainDemage_MaSTeR
- новобранец 

През целия ден дефилират Мъглишките цигани, набелязват си обектите и вечер крадат. Бдете за такъмите си
 През целия ден дефилират Мъглишките цигани, набелязват си обектите и вечер крадат. Бдете за такъмите си